Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja zasnęłam jeszcze i pospalam do 9 jeszcze leżę w pizamie ale zaraz się ogarnę na 12 -13 idę do znajomej na kawę lub herbatę i poplotkowac mojemu kotu musze naprawić drapak by jeszcze się utrzymał zaszyc dziury. Jak tak czytam to mój w 24 t i 3 dni miał 800 g to duży był chyba kloca urodze
-
A ja się czuje średnio. Wczoraj mąż kupił frytki mrożone, upiekłam je w piekarniku żeby było trochę zdrowiej, ale chyba nam nie przypasowały. W nocy mąż obudził się z bólem brzucha, szukał nospy, mi niby lepiej (ale też mniej zjadłam), tylko strasznie ciężko na żołądku. Dziś w planach coś delikatnego na obiad, pewnie jakaś lekka zupa. Pogoda do niczego, siedzę w domu pod kocem, nawet na spacer nie ma jak iść.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Młoda własnie ułożyła mi się chyba jakoś w poprzek, bo czuję kopniaki po skosie, z obu stron brzucha, jakby się przeciągała
Moja zwykle chyba lezy na "skos" bo codziennie dostaje kopniaki w prawy bok brzucha zdarzylo se jej raz kopnc mnie pod zebrem i jakos tak wysoko ze poczulam ucisk na pluca.
A i do porodu juz tylko 100dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:01
adzia, Sigma, skabarka, easymum, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:
A i do porodu juz tylko 100dni
Co do kurtek to u mnie na szczęście obyło się bez nowych. Płaszcz mam z lekko podniesionym stanem i się bez problemu dopinam. Kurtkę to mam w ogóle super luźną, w razie deszczu i w sierpniu zapnę. Poza tym brzuch u mnie nadal dość mały, więc problemu nie ma. Choć muszę pomyśleć o spodniach po domu, bo powoli legginsy robią się wyczuwalne na brzuchu. Jeszcze nie cisną, ale czuję, że je mam.easymum lubi tę wiadomość
-
Hejka mamusie
Bylam na tej okropnej glukozie.... fuj ... mam nadzieje ze wyniki beda ok .
Teraz.ide chyba na drzemke bo cala.noc.nie moglam spac.a do tego za oknem znowu ciemno brzydko...
Moj maly caly czas lezy poprzecznie z prawej strony czuje jak czasami glowke wypycha a zlewej kopie jak najety -
Dzień dobry mamuśki!
Ja wstałam dziś o 11.00 a cała noc spać nie mogłam bo dalej brzuch mnie pobolewał ale jakoś przeszło nad ranem to musiałam odespać.
Mi jest ciężko zlokalizować jak mała jest ułożona ale mam wrażenie że poprzecznie bo jak kopie to czuje ja i z prawej strony i zarazem z lewej. We wtorek mam wizytę to wszystko będę wiedziała.
Nasza Oliwia chyba kruszynką będzie bo w 21tc ważyła 378g - no chyba że się mylę i pójdzie w moje ślady bom wielka baba była 4250g i 59cm- i jeszcze zdąży nadrobić.
Powodzenia na wizytach i miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:31
-
Dzień dobry
u mnie za oknem też paskudnie zimnio i wietrznie... nic się nie chce...
Kurde to moja tez jest jakaś kruszynka (w sumie ja za wielka tez nie jestem ;p) ... bo w 23 tygodniu wazyla zaledwie 425g
No chyba, ze później nadrobi
Doświadczone mamusie... myślałam nad tym monitorem oddechu... na co zwrócić uwagę, jaki wybierać...?
troszkę przegladalam i widziałam, ze sa w formie mat, przypinki do pieluszki i wielu innych... jestem zielona i nie wiem na co zwracać uwagę.... -
Lilla My wrote:W ogóle lipna ta wiosna. Tak się cieszyłam, że ciąża na wiosnę, będę chodziła na spacery i nie będę potrzebowała nowej kurtki, która zmieści brzuch, a tymczasem kicha
-
U mnie troszkę łatwiej z kurtkami, bo w zasadzie póki co nie zapinam się tylko w skorce... zimowa kurtka i płaszcze sa w porządku, aczkolwiek jak taka pogoda będzie się dalej utrzymywać to może pojawić się problem