WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wkur.... Tzn tesciowa...zostala z Tymem zebym poszla do fryzjera nie bylo mnie ok 1,5 h. Wracam a ta z morda do mnie ze nie powinnam co chwila wlosow farbowac, ze jak bede miala potem problem z dzieckiuem to bede winnych szukala!!! Ja jej mowie ze mialam bio farbe 12 minutowa, eko z olejkami, zaplacilam tez wiecej, wlasnie po to zeby nie zaszkodzic a zapuszczona chodzoic nie zamierzam. Poza tym mialam blond jasny a zrobilam ciemny po to zebym z pdrostami nie musiala latac co chwila, weiadomo ze farba sie wymyje . i ona na koniec domnie ze lepiej wygladalm przrd fryzejerem...no nawet pindzie nie podziekowalam ze zostala zreszta widziala ze sie nie odzywam nic. Normalnie lzy w oczach mia!am:(

Ide was poczytac

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:22

8pdp47e.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka szok!!! U nas tez byly licytacje kto na co dal. Teraz mam werazenie ze moi rodzice sa wyzyskiwani ale odcinam sie mezowi. I sprzeciwoam sie, tescie jakbym dala przyzwolenie chetnie by oczerrniali moich rodzicow. Nie raz uslyszalam a po co ty do domu jedziesz, a jak sie zlozylo ze akurat sie rozchorowal to mieli pole do popisu po co jechalam:(
    Nie mozr byc tak ze Twoi rodzice daja a maz kupi czesci do auta, no chyba ze bez tego autonie bedzxie jezdzilo, to inna sprawa. U mnie lata pracy, jestesmy juz 10 lat, maz widzi zachjowanie mojej i rodziny , i zmienil sie bardzo ale potrzebny byl czas.

Lady savage ja pojechalam sama do rodzicow 100 km jak Tymo mial 1,5 mca. Jakos wazne zeby bylo dziecko jednak po pierwszym szczepieniu. A wczesniej tylko pare km na sdpacerr.

Ja jutro wizytuje i jeste ciekawa ile waxy mala bo ww pelnym 18 tyg 248:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls niedawno uslyszalam ze Tymek dlugo nie mowil ( zaczal jak mial 3 lata 8 mcy) bo nie byl karmiony piersia!!!! Skad ona to bierze! Pilegniarka z 40 letnim doswiadczeniem....takie farmazxony, a wvzoraj dala mi wyklad nt wolnych zwiazkow ze czesto sie zmienia partnerow i to powoduje nierploidnosc a za in vitro do weiezieniua. Rece mi opadly

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka, Angelaa trzymam kciuki, by wszystko ułozyło sie dobrze i maluszki były zdrowe!

JA tam już nie komentuje teściów,bo nie warto sobie głowy zawracać ...ja staram się jednym uchemwpuszczać, drugim wypuszczać i mam spokój ;p
    Moi teście chcą aż zandużo kupić co mnie wkurza...ech wiecie ja już jestem zazdrosna o mojego Antosia, a co będzie później o.O Moja kruszynka ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze nie tylko brak sielanki, trzeba dac radę.
    Diatomka jak siostry syn zaczal pozno mowic to nie bylo dogadywania ze to zle zribila czy to, sasiadki mowily ze chloocy czesto pozniej sie rozwijaja od dziewczynek

• leona Nowa

Wysłany: 27 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Niewiem czy wątek szkoły rodzenia we Wrocławiu był już poruszany?
    Jeśli ktoś coś wie czekam na info gdzie i jak najlepiej we Wrocławiu właśnie ;?
    Pozdrawiam.

Leona
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Widzę ze nie tylko brak sielanki, trzeba dac radę.
    Diatomka jak siostry syn zaczal pozno mowic to nie bylo dogadywania ze to zle zribila czy to, sasiadki mowily ze chloocy czesto pozniej sie rozwijaja od dziewczynek

Moja tesciowa z tych co zawsze winnego szuka, najpierw byly ze to od tego ze maz go podrzucal do gory. Potem ze do zlobka poszedl. Zawsze to byla nasza wina. Ale wiesz nie mogla sie pogodzic z tym ze nie kartmilam wiec po 4 latach znalazla okazje zeby mi to wytknac... Teraz tez nie planuje karmic to zawalu dostanue chyba!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Moja tesciowa z tych co zawsze winnego szuka, najpierw byly ze to od tego ze maz go podrzucal do gory. Potem ze do zlobka poszedl. Zawsze to byla nasza wina. Ale wiesz nie mogla sie pogodzic z tym ze nie kartmilam wiec po 4 latach znalazla okazje zeby mi to wytknac... Teraz tez nie planuje karmic to zawalu dostanue chyba!

W takich opowieściach wyszukuje plusy braku kontaktu z męża matką :D

• diatomka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem skazana bo zadnej rodziny nie mam na miejscu:( w takiuch sytuacjach jestem zla . ale jak rok temu trafilam na 5 dni do szpitala to ona z nim byla jak maz do mniue jezdzil. I teraz tez gdyby cos tfu tfu to tez ona mi zostaje:(

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Ale przeciez pociagami to chyba wygodniej z malym dzieckiem. W każdej chwili możesz nakarmić, polulac. Tylko ze nie wiadomo czy na kogos kichajacego sie w przedziale nie trafi.
    Czy ja wiem? Podróż pociągami (takimi podmiejskimi) z wózkiem nie jest taka prosta. Jak pomyślę o wszelkich schodach jakie trzeba minąć, wnoszeniu wózka do ciasnych pociągów, upychania gdzieś w przejściu itp. to mi się raczej słabo robi.
    Poza tym jest też kwestia pogody, na Boże Narodzenie może być mróz, śnieżyca albo też plucha. Nic fajnego na podróż kilka godzin. Myślę, że potem, z mniejszą spacerówką i małą już starszą będzie prościej, ale w tym roku to raczej ciężko. Nie wiem, będziemy dopiero kombinować jak to ogarnąć.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starazka dobrego masz teścia pomysłowy....

diatomka może teściowa zazdrościła ci fryzjera i musiała ci dogrysc

bez komentarza to zostawie wiekszego... moi tescie nie lepsi... dla nich jest teraz naj wazniejszy remont garazu z ktorego nikt nie korzysta i mój maz musi im pomagac caly czas po pracy albo jak ma wolne, nawet jak mówił że nie może teraz bo łóżeczko malu dla małego to moi teście z pretensjami po co przecież jest jeszcze czas itd.... a nawet sie nie zapytali ani razu jak nam idą przygotowania dla małego... Ja rozumie ż to są jego rodzice i trzeba pomóc ale czasami przeginają, i ja nic od nich nie chce chociaż wczoraj znowu moja teściowa że ma różowe śliczne rzeczy dla mnie!!!!!

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna - cytując moją teściową: "Przecież takiemu dziecku to wszystko jedno, w co jest ubrane" ;)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Czarna - cytując moją teściową: "Przecież takiemu dziecku to wszystko jedno, w co jest ubrane" ;)

hehe ach teściowe kochane ;-)

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi jest dzisiaj nie dobrze po tej glukozie :-(

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam wlasnie na męża powiem wprost albo my kupujemy wszystko albo niech do tatusia sie odezwie zeby cos dorzucil. Pewnie powie ze nie bedzie nic ojcu gadal wiec jutro pojde do banku i pokupuje cos :)
    Ja wam pisalam, tate mam upartego pod wzgledem zakupow bo siostrzencowi od a do z kupil ale sytuacja taka byla ze siostra miala 17 lat i w ciazy zostala sama, tlumaczylam mu ale nie rozumie tego, mama tez nosem kreci troche ze sie uparl bo jest druga strona.
    Z reszta po co szargac nerwy teraz, wyjdzie w praniu jak to bedzie, a na tyle zdoona wredna jestem ze z tesciem kontakty beda minimalne 2x w roku i tyle

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    ale mi jest dzisiaj nie dobrze po tej glukozie :-(
    A spac ci sie nie chce!? Ja chodzilam ospala caly dzien , jutro bedzie jyz normalnie :)

Czarna_88 lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:

Znam ten tekst!!! Moja tesciowa zostala z miesiecznym tymkiem, konczyl rozmiar 56, wraca. Za pol godz a ona gdzies z komody wyciagnela ubtanko ktore kupila na 74 i mu je zalozyla, rekawy podwinela z 5 razy i walnela wlasnie ten tekst ;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie to, że mój mąż jest jedynakiem, pomyślałabym, że mamy wspólną teściową :D

diatomka lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A spac ci sie nie chce!? Ja chodzilam ospala caly dzien , jutro bedzie jyz normalnie :)

Spac juz spalam ale strasznie mnie mdli ....

Z Miłości Stworzeni
    zrz6p07wp0k766o1.png
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 1096 1097 1098 1099 1100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ