Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wiaraczynicuda wrote:To faktycznie ale moze wiesz np potem Twoja przybierze wiecej a moja mniej i sie wyrowna, no albo bede miala duze dziecko ale lekarz nie powiedzial ze jest duza powiedzial ze wazy akurat wiec nie wiem
U mnie też powiedziała dokładnie to samo a nawet więcej, powiedziała że dla niej Zuzia ma wagę i wielkość dziecka z 27 tygodnia (a ja byłam wtedy w 26) -
aldonaa wrote:Lady, no ladnie Cie Zuzia kopie
Ja od wczoraj rana tez mam tel pod reka zeby nagrac jak mi moja mala buszuje. Ale to taka cwaniara, ze jak tylko zaczne nagrywac to przestaje. A kiedy ja juz odpuszczam wylaczam kamere, to ta zaraz zaczyna. Szybko znow wlaczam kamere, i znowu cisza. Tak godzine potrafie sie z nia droczyc, ale potem juz trace cierpliwosc i odkladam telefon . No i wtedy to dopiero sie szal zaczyna! Tak jakby wszystko widziala
Tak samo miałam :p ale dziś ją złapałam -
W ogóle właśnie dobiega koniec II trymestr, jutro już będziemy z Zuzią w III trymestrze :0)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 19:00
aldonaa, bento, anula1990, skabarka, Sigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Lady Savage Ale ten czas szybko leci...
Dziewczyny kłuje Was czasami brzuch tak wysoko nad pępkiem? Mi się zdarza to kilka razy w ciągu dnia i trochę się martwię. W środę za tydzień mam wizytę u gina to zapytam... a do tego czasu wspomagam się internetem, ale wiecie jak to jest, można wyczytać wszystko. -
nick nieaktualny
-
bento wrote:Lady Savage Ale ten czas szybko leci...
Dziewczyny kłuje Was czasami brzuch tak wysoko nad pępkiem? Mi się zdarza to kilka razy w ciągu dnia i trochę się martwię. W środę za tydzień mam wizytę u gina to zapytam... a do tego czasu wspomagam się internetem, ale wiecie jak to jest, można wyczytać wszystko.
tak kłujei czasami kłuje w pochwie.
-
bento wrote:Lady Savage Ale ten czas szybko leci...
Dziewczyny kłuje Was czasami brzuch tak wysoko nad pępkiem? Mi się zdarza to kilka razy w ciągu dnia i trochę się martwię. W środę za tydzień mam wizytę u gina to zapytam... a do tego czasu wspomagam się internetem, ale wiecie jak to jest, można wyczytać wszystko. -
Te kłucia najwidoczniej są normalne bo jak widać każda z nas tak ma
A więc poślizg u endokrynologa 1h ale dr powiedział że wynik tsh jest super i że jakby było 3,5 to trzeba by było zbić. I że on woli by było troszkę niższe niż za wysokie. Zresztą mi jak zaczyna skakać tarczyca to od poduszki głowy odkleic nie mogę.
U cukiernika też pełne zadowolenie z moich cukrów, wagi i samopoczucia. Kolejna wizyta za miesiąc chyba że coś by się działo typu obrzęki na nogach, złe samopoczucie po spadku lub skoku cukru lub ogólnie soki cukru.
Wizytę dziś uczciłam ale tylko herbatą z 1 łyżeczka cukru- tak to dla mnie rarytas
Dżuls, 4me lubią tę wiadomość
-
A to my z dzisiaj
+4,5 kg i 102cm w pepku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2deb8c63f51c.jpg
Dżuls, la_lenka, aldonaa, wiaraczynicuda, skabarka, Sigma, Lady Savage, Czarna_88, karolcia87, Gusiak, 4me, easymum, adzia, .ona., przyszła mama, Kucykowa, Wonderland lubią tę wiadomość