Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduje sie po wizycie. Jagoda wazy 820 g i jest dziewczynka, na co dostałam dowod w postaci zdjecia.
W poczekalni dziewczyny porownywaly ile przytyli i jedna z nich bedac na tym samym etapie co ja przytyla 30 kg. Bylam w szokula_lenka, skabarka, agatka196, Lady Savage, Czarna_88, karolcia87, diatomka, Misi@, Terazsięuda:-), Gusiak, 4me, Kasiarzynka, easymum, .ona., przyszła mama, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ee3d30e1e2a.jpg
a ja wróciłam od rodziców z "małą" wyprawką, którą dostałam od kuzynkimąż zabronił mi kupować jakiekolwiek ubranka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 20:52
aldonaa, la_lenka, skabarka, agatka196, Sigma, Lady Savage, Czarna_88, karolcia87, Gusiak, 4me, Kasiarzynka, easymum, Wonderland lubią tę wiadomość
-
My też wróciliśmy od lekarza - wszystko w normie, waga ok. 600g, więc ładnie przybiera na wadze
Mozjaka, la_lenka, skabarka, agatka196, Sigma, Lady Savage, Czarna_88, Misi@, Terazsięuda:-), Gusiak, Kasiarzynka, easymum, przyszła mama, Wonderland lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Wow ale duża! Straszna różnica między naszymi dzieciaczkami, ja wczoraj spotkałam się z koleżanką która rodzi 2 dni przede mną i jej mała ma już 1kg 200 a moja 780 g. Masakra.
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Melduje sie po wizycie. Jagoda wazy 820 g i jest dziewczynka, na co dostałam dowod w postaci zdjecia.
W poczekalni dziewczyny porownywaly ile przytyli i jedna z nich bedac na tym samym etapie co ja przytyla 30 kg. Bylam w szoku
No to ładnie zaszalaciekawe do ilu dojdzie. Moja brązowa od 5 miesiąca tyle po 5 kg miesięcznie, w sumie.miala na plusie 30. Ale ona chuda była i zawsze na diecie wiec jak zaszła to nie miała oporów. Ja bym chciała w 10 się zmieścić. A na ta chwile nań 2,5 kg od wagi wyjściowej i 4,5 od najniższego spadku. Tylko ze i apetyt większy i boję się że jednak przekroczenia 10.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dobra dziewczyny to pytanie dodatkowe a propos wiązadeł. Ja tam z anatomii noga jestem straszna i wydawalo mi sie, ze wiązadła są bardzo nisko - jakos mi sie kojarzylo, ze prawie kolo stawu miedzy miednica a kością udowa
Czyli ze jak boli po lewej stronie, czasem prawa tez tak mniej wiecej w połowie wysokości miedzy pępkiem a spojeniem to moze być wlasnie to ??
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:57
Sigma, Terazsięuda:-), easymum, justysss, la_lenka, Nancy87, adzia, anima, Lady Savage, Gusiak, skabarka, Mozjaka, Dżuls, agatka196, 4me, .ona., przyszła mama, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, to może być to
Więzadła rozciągają się razem z macicą (one ją utrzymują we właściwej pozycji, tak bardzo oględnie mówiąc), więc już nie są bardzo nisko
o właśnie, tu jest zaznaczone więzadło obłe macicyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 23:08
Kasiarzynka, karolcia87, 4me lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Tak, to może być to
Więzadła rozciągają się razem z macicą (one ją utrzymują we właściwej pozycji, tak bardzo oględnie mówiąc), więc już nie są bardzo nisko
o właśnie, tu jest zaznaczone więzadło obłe macicy
O mnie dokładniej w tych miejscach kłuje, ciągnie. A kiedy to nam przejdzie? Mam tak od dwóch dni i już się martwiłam, że coś się dzieje złego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny