Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
marlenak_me wrote:hej laski!
u mnie też 100 dni!!! masakra .. szybciutko to zleciało:-)
wczoraj naszły mnie pierwsze obawy jak ja (my) sobie poradzimy z porodem, opieką nad malutką istotką.. a ten mój wstrętny mąż skupiony na Wiedźminie odpowiadał na nie w stylu: "spoko, będzie ok,.." i grał dalej ... wrrr faceci.
Przyszedł wiedzimin? Ja mu odpowiadam, ze nie i pytam czy juz zamowil. A on na to, ze nie i ze lubi sie znęcać nad sobą emocjonalnie...Cos mu sie poprzestawialo z tym remontem i dzieckiem w glowie bo mowi, ze musi oszczędzać i sobie bidak tego wiedzimina odmawia- a naprawde mógłby sobie na niego spokojnie pozowolic
Na a ja teraz mam wyrzuty sumienia, ze wczoraj kupilam sobie te bieliznę i jeszcze zdecydowanie musze kupic sobie nowe buty na wiosne- tylko jak to zrobić by nie zauważyłhaha
marlenak_me lubi tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:hej laski!
u mnie też 100 dni!!! masakra .. szybciutko to zleciało:-)
wczoraj naszły mnie pierwsze obawy jak ja (my) sobie poradzimy z porodem, opieką nad malutką istotką.. a ten mój wstrętny mąż skupiony na Wiedźminie odpowiadał na nie w stylu: "spoko, będzie ok,.." i grał dalej ... wrrr faceci.
Chyba jestem facetem bo tak samo reaguję na pytania mojego faceta
grając w Wiedzmina ale II
-
4me wiedźmin jest b. fajną grą i nawet dość tanią w porównaniu do innych gier na ps4. Do tego lubię ja oglądać jako opowieść, bo jest dość śmieszna i sprośna, siadamy z mężem na kanapie- on gra, a ja patrzę. Do tego mam narrację, bo opowiada mi : "teraz idziemy do tego miasta wykuć nowy miecz..." więc polecam:p
-
4me wrote:No dobra dziewczyny to pytanie dodatkowe a propos wiązadeł. Ja tam z anatomii noga jestem straszna i wydawalo mi sie, ze wiązadła są bardzo nisko - jakos mi sie kojarzylo, ze prawie kolo stawu miedzy miednica a kością udowa
Czyli ze jak boli po lewej stronie, czasem prawa tez tak mniej wiecej w połowie wysokości miedzy pępkiem a spojeniem to moze być wlasnie to ??
teraz to etap na rozciaganie sie macicy po bokach i w gore. Czytalam o tym ostatnio. Tez mnie troche pobolewalo.
4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
marlenak_me wrote:4me wiedźmin jest b. fajną grą i nawet dość tanią w porównaniu do innych gier na ps4. Do tego lubię ja oglądać jako opowieść, bo jest dość śmieszna i sprośna, siadamy z mężem na kanapie- on gra, a ja patrzę. Do tego mam narrację, bo opowiada mi : "teraz idziemy do tego miasta wykuć nowy miecz..." więc polecam:p
Ja wiem, wiem- sama go namawiam by w końcu kupił. Jeszcze jakbym kolo niego usiadła i popatrzyla jak gra to w ogóle byłby w siódmym niebieon ma pelno gier na ps4 wiec nie wiem po co sie tak meczy z tym wiedzminem- wlaczyl mu sie straszny sknerus mckwacz. Chyba mu kupie i będzie niespodzianka
On jest taki kochany, ze jak ma nowa grę to czeka aż sobie pójdę lub wstaje w Sb o 6 rano by sobie pograćtak, żeby nie zajmować salonu i żebym sie nie nudzila bez niego w weekendy... Ciekawe kiedy mu sie znudzi- pewnie jak sie dziecko urodzi
haha
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny,
mam taką nietypową prośbę - jestem z forum dla starających się i szukam dziewczyn, które starały się dłuższy czas (co najmniej rok) o dzidziusia i udało im się w końcu. Jeśli znajdziecie chwilę - wpiszcie swoją historię wszystkim nam, które nie mogą zajść w ciążę. Czasem brakuje nam wiary i nadziei, a Wasze historie mogą nam bardzo pomóc...
Tutaj podaję linka: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641.html
Można się logować na tym loginie co tutaj macie. Skopiuję tę wiadomość na parę innych mamusiowych forum
Z góry bardzo Wam dziękuję!Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
nick nieaktualny4me wrote:Hehe wiedzimin. Mój codziennie przychodzi z pracy i pyta sie:
Przyszedł wiedzimin? Ja mu odpowiadam, ze nie i pytam czy juz zamowil. A on na to, ze nie i ze lubi sie znęcać nad sobą emocjonalnie...Cos mu sie poprzestawialo z tym remontem i dzieckiem w glowie bo mowi, ze musi oszczędzać i sobie bidak tego wiedzimina odmawia- a naprawde mógłby sobie na niego spokojnie pozowolic
Na a ja teraz mam wyrzuty sumienia, ze wczoraj kupilam sobie te bieliznę i jeszcze zdecydowanie musze kupic sobie nowe buty na wiosne- tylko jak to zrobić by nie zauważyłhaha
-
nick nieaktualnyEch, siedze w kawiarni i trace czas - czekam na zajęcia o 11. Oby było miejsce w grupie, bo moje dedykowane zajęcia są dopiero o 12.30 a nie mam co ze sobą zrobić w między czasie, jako że miałam rano egzamin.
I wiecie co? Wycofali kanapki w coffee heaven! Co za beznadzieja, mieli takie pyszne ;p -
nick nieaktualny
-
Czesc, za niedlugo wyjezdzamy bo na 12 wizyta. Zobacze mala i sprawdzimy szyjke.
Moje dziecko od wczoraj nie chce przeprosic,taki uparty ze szok! Ale mu nie popuscimy!o nie!
A ja dzis zaczxynam 24 tydzien!!!Lady Savage, Gusiak, Czarna_88, agatka196, easymum lubią tę wiadomość
-
Mozjaka wrote:Mam pytanie co do usg. Was tez boli brzuch podczas tego badania? Chodzi o to ze dziecko mi podczas niego tak ucieka i sie wypina ze brzuch zaczyna bolec.
4me wrote:Wzielam w końcu ten lactulozol MIP zobaczymy za kilka dni czy zacznie pomagaća w ogóle to calkiem ok w smaku
4me wrote:Hehe wiedzimin. Mój codziennie przychodzi z pracy i pyta sie:
Sama też bym się za Wiedźmina nie obraziła, ale poczekam, aż kiedyś będzie wyprzedaż na steamie. No i może jak lepszy komputer kupię
-
nick nieaktualnyJa miałam anatomię, ale już mało co pamiętam, wydaje mi się jednak, ze więzadła "unosza" się wraz z macica w miare rosniecia i im wyzej jest macica tym wyzej odczuwamy kłucie i ból, mnie boli czesto, najczesciej jak dłużej pochodzę, mówiłam o tym lekarz, powiedziała, ze to normalne i żebym więcej odpoczywała.
a tak po za tym to dziś na wizytęjuż nie mogę się doczekać!
gratuluję III trymestru, dla mnie to jeszcze jakos tak odlegle brzmi, bo jestem na koncówce 23 tyg:) -
nick nieaktualny