X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:23

Lilla My, 4me, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ech, siedze w kawiarni i trace czas - czekam na zajęcia o 11. Oby było miejsce w grupie, bo moje dedykowane zajęcia są dopiero o 12.30 a nie mam co ze sobą zrobić w między czasie, jako że miałam rano egzamin.
    I wiecie co? Wycofali kanapki w coffee heaven! Co za beznadzieja, mieli takie pyszne ;p

Buuu... A to w ogóle jeszcze jest u Was Coffee Heaven? U nas już wszystkie zmienili na Costa Cafe. Kawa nadal dobra, a kanapek nigdy nie jadłam.

Natomiast załapałam się wczoraj na kanapeczkę w Subway'u!! Mniam, mniam, mniam :D Tylko się z mężem nie zrozumieliśmy i on myślał, że chcę małą, a ja chciałam tą 30cm... Następnym razem nadrobię :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja zaraz odsyłam mgr mojej promotorce, która od roku jest na emeryturze i od roku nie miałyśmy kontaktu z różnych przyczyn. Mam czas na obronę do września, i teraz sie trochę sram, krótko mówiąc. Bo pytanie, czy mnie nie ześle na drzewo, a zdaję sobie sprawę, że jak nie obronię się do września, to potem z dwójkądzieci tym bardziej. W domu śmieją sięze mnie, że skoro jużjest na emeryturze, to muszę sięśpieszyć z obroną, zanim kojfnie :P

Proszę o jakieś duchowe wsparcie zanim nacisnę "wyślij" :D :D :D :D

Wspieram duchowo - i miej nadzieję, że jeszcze odbierze ona, a nie spadkobiercy :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was też wczoraj tak oburzył Jerzy Zelnik w TVN? Co za dziad, a uważałam, że to dobry aktor... :/

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra sprawdziłam okoliczne sklepy wiedźmin jest. Teraz tylko mam lekko zagwozdkę bo mój sie juz umowil z kumplem, ze on mu pożyczy swoje gry a kolega wiedźmina bo akurat kumpel sobie kupuje ps4 z wiedźminem gratis.
    Szczerze to juz bym pojechała i kupila i by czekala na niego wieczorem z piwem i pistacjami :D ale się zastanawiam czy nie bedzie jednak zly bo juz mial ustawke z kolega na pożyczenie... On sie taki oszczędny teraz zrobil, ze aż nie wiem czy to będzie radość dla niego :(
    Przy czym sam daje mi niezle prezenty i nigdy nie gada jak sobie cos kupie wiec nie wiem skąd ta zmiana - znaczy wiem, ze nowe mieszkanie i dziecko... ale juz chyba te 200 nas nie uratują... Aaaaaa no nie wiem czy bedzie się cieszył :/

Nie wiem co robic :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Czy Was też wczoraj tak oburzył Jerzy Zelnik w TVN? Co za dziad, a uważałam, że to dobry aktor... :/
    Tragedia jak to usłyszałam to myslalam, ze sie przesylyszalam.
    Nawet o tym dzis przy śniadaniu rozmawialismy i w sumie smutne jest to, ze słowa takiego idioty niosą sie teraz po Polsce i pewnie świecie przez media... Powinni specjalnie o tym nie gadać a nie jeszcze to naglasniac przez co idiota zyska rzeszy równie zidiociałych zwolennikow- tylko w to mu graj!

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja zaraz odsyłam mgr mojej promotorce, która od roku jest na emeryturze i od roku nie miałyśmy kontaktu z różnych przyczyn. Mam czas na obronę do września, i teraz sie trochę sram, krótko mówiąc. Bo pytanie, czy mnie nie ześle na drzewo, a zdaję sobie sprawę, że jak nie obronię się do września, to potem z dwójkądzieci tym bardziej. W domu śmieją sięze mnie, że skoro jużjest na emeryturze, to muszę sięśpieszyć z obroną, zanim kojfnie :P

Proszę o jakieś duchowe wsparcie zanim nacisnę "wyślij" :D :D :D :D

Wysylaj, wysylaj co ma być to będzie a lepiej juz tego nie przedłużać. Moze dołącz zdjęcie usg albo słodkiego małego bobaska aby roczulic trochę emerytke ;D

Zartuje oczywiscie... Badz twarda, ślij!!!

Dżuls lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przeraża, że w XXI wieku ludzie nadal mają takie podejście. Dla mnie to jest piękno nauki i cud, że udało się opanować taki sposób pomagania parom, które nie mogą mieć dzieci naturalnie. A on wyskakuje z naprotechnologią i że to cudowny lek na każde zło. Niech to powie parom, które po kilka albo kilkanaście lat się starają i na pewno już wykorzystały wszystkie możliwości.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Wysylaj, wysylaj co ma być to będzie a lepiej juz tego nie przedłużać. Moze dołącz zdjęcie usg albo słodkiego małego bobaska aby roczulic trochę emerytke ;D

Zartuje oczywiscie... Badz twarda, ślij!!!

4me - lepiej bez zdjęcia, bo jak to zgorzkniała stara panna bezdzietna, to jeszcze obleje Dżuls zanim w ogóle podejdzie do obrony :P

4me, Dżuls lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie. ☺A ja mam już dość tej zgagi. No masakra jakaś, już mi nic nie pomaga. Nawet tabletki.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie mamusie, mój chłopak w imieniu naszej Zuzi kupił mi kwiaty na dzień matki, i tak się zastanawiam co jemu kupić na dzień ojca. Macie jakieś fajne książki dla panów które humorystycznie przedstawią np ojcostwo.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje pytanie odnośnie szpilek;p nie chodziłam bo nie miałam okazji, ale ze względu na śluby bardzo bym chciała (maniaczka butów;p). I tak z ciekawości czy któraś ma jakieś doświadczenia? Chodzi mi o kilka h a nie całą przebalowaną noc np;p
    Wiem, że to inny środek ciężkości itp ale chyba nie jest to szczególnie 'niebezpieczne' ?

• 4me Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książek takich nie znam żadnych ale chyba kasiarzynka cos tam miala tylko chyba nie byla zadowolona :/

Co do szpilek to te kilka godzin chyba nie powinno zaszkodzic- mi sie wydaje, ze to bardziej chodzi o to, ze jest nie wygodnie- waga ciezsza niza zazwyczaj, środek ciężkości inny i pewnie szybciej nogi bola i puchna- jak będziesz miała cos na zmianę to ja bym zaczęła wieczór w szpilkach. Sama bede miala ten problem ale u mnie to będzie obcas a nie szpilka bp pomimo 34 lat nigdy nie opanowałam chodzenia na tych cienkich obsasikach ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:49

Lady Savage, Gusiak, Sigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    My właśnie zaczynamy remont,który potrwa przypuszczalnie do 15.06...juz mnie szlak trafia jak pomyśle o tym syfie,kurzu itp...remont generalny wraz z wylewaniem nowych posadzek betonowych,zmianą podłóg,przerobieniem kuchni na rzecz spiżarki...ajjjć czy ja dam rade to wszystko....nadzorować hahah,tylko tym zamierzam sie zająć podczas tego remontu :)No wiadomo jak po każdym remoncie czeka mnie sprzatanko ale wiem ,że mąż i mama mi pomogą <3 Sęk w tym ,że czasowo zanikne na forum:( W razie wolnej chwili i możliwosci bede nadrabiała Wasze posty w czytaniu,buziaki kochane:*

74disg18xt1q3yyo.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

adzia Mnie też czasami łapie zgaga, szczególnie po lodach jagodowych i pistacjach... ogólnie jak nie jem nic bardzo słodkiego czy słonego to jest ok. Ale jak już złapie... normalnie wypala mi gardło i wtedy sięgam po mleko, wydaje mi się że trochę łagodzi objawy.

Paulinek Myślę, że kilka godzin w szpilkach nie zaszkodzi. W najgorszym wypadku popuchną Ci nogi, więc na zmianę jakieś baleriny trzeba pewnie mieć.

sRUqp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek myślę, ze spokojnie na kilka godzin szpilki możesz założyć... my mamy wesele 20.06 i teraz planuje (przynajmniej do kościoła) założyć szpilki... mam nadzieje, ze spokojnie daklm rade, chociaż nie mam żadnych z jakąś niższa szpila niz 12-13cm, wezmę oczywiście ze sobą baleriny... jak będę czuła się źle to pójdę i zmienię =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Mamuśki ;-)

A my dzisiaj zaczynamy 25 tydzień więc zostało jeszcze całe 111 dni do porodu jeżeli chodzi o termin :-D :-D <3 <3

Wcinamy śniadanie a później idę odebrać moje wyniki z cukru... mam nadzieje że będą ok .

Trzymam kciuki za wasze wizyty dzisiaj :-)
    my dopiero 9 czerwca wizytujemy i już nie mogę się doczekać ;-)

przyszła mama, easymum lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 1102 1103 1104 1105 1106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ