Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja juz po wizyzcie , błam dzis na prenatalnych , serduszka pukają 157 i 169 na minute , przezierność 1,4 i 1,5 kośc nosowa u jenego dzidziusia widoczna natomiast drugi dzidziuś nie pkazał się na nam przodem i nie było nic widać
ogólnie to wszystko wporzadku z dzidziolami jedenm ma 5,8 a drugi 5,5 cm
natomiast nie ciekawą informacja jest to że potwierdziło sie niestety ze jest to ciąża jednoowodniowa jednokosmówkowa czyli gorsza opcja troche mnie to zasmuciło
więcej dowiem sie za tydzień jak bedzie wynik papa
Sigma, Lilla My, Misi@, Anitka201, skabarka, agatka196, easymum, 4me, eM, sweety, Wonderland, kasig, chabasse, Bruma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidziałam dziewczyny, że wstawiacie brzuszki, to i ja wstawię... brzuchola.

Jak widać, niestety nogi rosną proporcjonalnie do brzucha
p.s. W MPK nadal nikt miejsca nie ustępuje
Co więcej, młodzież zajmuje miejsca dla ciężarnych i ani im się śni spojrzeć, czy obok nie stoi kobieta z brzuchem. A nie wierzę, że nie widzą
na razie nie dopraszam się, bo czuję się dobrze i jeżdżę na krótkie trasy. Zobaczymy, co będzie później.
skabarka, Anitka201, karolcia87, easymum, wiaraczynicuda, eM, la_lenka, Lady Savage, sweety, Wonderland, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Angelaa na pewno będzie wszystko dobrze
)
Gratuluję dwóch zdrowych maluchów... ciekawe to musi być uczucie dla rodziców, kiedy widzą dwa swoje takie same maluchy
chociaż pewnie jako rodzice nauczycie sie rozróżniać swoje dzieci bez problemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanna B nie nastawiałabym się na to, że poznasz płeć, ale jest to możliwe jeżeli dziecko się fajnie ustawi.
Angelaa cieszę się, że dzieciaczki są zdrowe.
To i ja się pokażę.
Misi@, karolcia87, easymum, eM, la_lenka, Lady Savage, Sigma, sweety, Wonderland, kasig, Anitka201, adzia, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyspałam się i co? Nadal nie ma lady:p?!
Ładne macie brzuszki. Niedługo wielki brzuch i kopniaki to będzie dla nas normalna sprawa hehe.
W ogóle już się tak męczę, że nie wiem co będzie dalej. Dzisiaj się śmiałam do ginekolog, że za jakiś czas to już tylko windą do niej wjadę:p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ja też wrzucę swój:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/903c62aa4e91.jpg
Maleństwo jak na 16tc, ale cóż
na wadze na razie +1kg. Ciekawe kiedy będzie u mnie widać ciąże, za 2tyg mają przyjść znajomi
miałam nadzieje że mój brzuch powie sam za siebie, ale chyba to mi nie grozi
easymum, la_lenka, Lady Savage, 4me, skabarka, Sigma, sweety, Wonderland, kasig, Anitka201, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Jaka piękna kolekcja brzuszków, w końcu może i ja się zmobilizuję i pstryknę jakąś fotę

Co do cen usg, to ja w Warszawie płacę 150 pln za wizyte i w cenie jest usg, za prenatalne zapłaciłam 200 pln i w tej cenie dostaliśmy zdjęcia 3D i płytkę z filmem.
Któraś z Was pytał, co ma pić. Ja często też mam problem ze smakiem wody, wypróbowałam różne i mi najbardziej podchodzi Nałęczowianka niegazowana. Dodatkowo jak wyjątkowo mnie od wody odrzuca, to dolewam dosłownie kilka kropel soku z malin. Woda nie robi się słodka ale te kilka kropel tak fajnie przełamuje smak. Takiej wody mogę wypić litr od ręki
Dziewczyny dzięki za rady w kwestii dżinsów, tak właśnie myślałam o h&m i c&a, uderzę tam w weekend:)
Ja po pracy padam ze zmęczenia, ale niestety musiałam trochę roboty zabrać do domu ... Tak więc zaszywam się w papierach , a Wam życzę miłego wieczoru i dobrej nocy

-
nick nieaktualnyAle macie dziewczyny ladne brzuchy
Ja to nadal chyba mam spozywczy, chociaz wydaje mi sie ze zaokragla mi sie od gory. Lubie u kobiet brzuchy w okolicach 20 tc. Juz wtedy nie da sie ukryc, ze ciazowy a kobieta wtedy slicznie wyglada.
Ja w pierwsze ciazy rozlazlam sie w biodrach i brzuch mialam taki nie wiadomo co, a chcialabym pilke.