Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ceska wrote:http://zapodaj.net/55c7cfb78bc9d.jpg.html
To macie i mój brzuszek a raczej brzuchol

Dlatego sie nie meiszcze w ciuchy
do 9mc nie będe umiała wejśc przez drzwi 
ceska
no rzeczywiście aż Ci zazdroszczę
mnie dobiła ostatnio mama mojego faceta, powiedziała że u mnie brzucha nie będzie bo już go mam od dawna ;/
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySigma dzis jest lepiej kupilam sobie kawę inke i wypilam juz dwie
i czuje bulgotki w brzuszny 
Rano wypilam tez herbatę a za chwile znaczne Pic jogurt pitny. Wiem , ze to może zaszkodzić dzidxi wiec staram sie wmuszac. Pomyslalam tez , ze może Fante spróbuje, bo coli nie Lubie fuj ;/
Lady Ja wczoraj poznalam dziewczynę, KT ma starsza ciąże o tydzień i ma juz taka piękna piłeczkę, a ja 3 cm w pasie więcej...ja tez chce brzuszek! -
Powiem szczerze beszczelna neich popatrzy na siebie ....Lady Savage wrote:ceska
mnie dobiła ostatnio mama mojego faceta, powiedziała że u mnie brzucha nie będzie bo już go mam od dawna ;/
Wielki jest jak tak patrze w lustrze to mówie ze jeszcze w grudniu byłam szczupła

-
nick nieaktualnyBuc może był temat o brzuchu ciążowym i stąd tak podsumowala bo rzeczywiście czasami tak bywa że brzuszek typowy dla ciąży przy idstajacym widac później bo jak by nie patrzeć ludzie sa przyzwyczajeni ze komus odstawal wiec tez nie chca pyyac czy to ciazowy, troche po omacku napisalam ale jestes mądra wiec zrozumoesz. Za chwile masz wizyte 3mam kciuki abys poznala płeć chociaż wstępnieLady Savage wrote:ceska
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak Was tak słucham to jakie Wy macie tanie te wizyty....
wizyta z USG za 100-150zl? ... nagranie za darmo..
)
tylko się cieszyć...
u mnie sama wizyta prywatnie to koszt ok.150 zl plus ewentualne USG kolejne 150...
Akurat sama chodzę na pakiet medyczny, wiec prywatnie chodzę jedynie na dodatkowe ważniejsze badania typu USG prenatalne... i tu akurat mialam wizytę dość tania, bo 220 zl ale w Białymstoku, a jestem spod Warszawy
-
Jakoś nie bardzo rozumiem oburzenie takim komentarzem. Przecież to w sumie właśnie tak jest... Dużo oglądałam brzuchow u babek plus size, bo mnie sprawa bezpośrednio dotyczy, i to nie zawsze wygląda dobrze i... ciazowo.
Ja tam mam świadomość, że nie będę mieć ślicznej ciążowej piłeczki, bo w okolicach brzucha mam dużą oponke i ona magicznie nie zniknie tylko dlatego, że jestem w ciąży. I mam świadomość, że poczekam sobie dużo dłużej niż osoba szczupła na taki ewidentnie ciążowy brzuch. A mogę go tez wcale nie dostać - dużo ważę, nadmiarowe kilogramy widać po całości plus to pierwsza ciąża, więc brzuch może wcale nie być za duży - równie dobrze do porodu mogę wyglądać jakbym po prostu przytyła. Wiadomo, że bym chciała mieć ładny brzuszek, ale to przecież nie najważniejsze, oby tylko dzidziuś zdrowo się rozwijał.
Staraczka23, Anitka201, easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie ejstem plus size ale kiedys byłam jeszcze 2 lata temu wazyłam 98 kg przy 160 cm
Zrzuciłam do 50 kg
Oburzyłabym się gdyby ktoś z rodziny mi powiedział " przeciez ty miałas wczesniej brzuch" zamiast ugryś sie w jezyk i powiedzieć ładnie wyglądasz
To inaczej brzmi
MadziaRatMed, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:ja nie ejstem plus size ale kiedys byłam jeszcze 2 lata temu wazyłam 98 kg przy 160 cm
Zrzuciłam do 50 kg
Oburzyłabym się gdyby ktoś z rodziny mi powiedział " przeciez ty miałas wczesniej brzuch" zamiast ugryś sie w jezyk i powiedzieć ładnie wyglądasz
To inaczej brzmi
zrzuciłaś 48kg ?? WOW ! jak skóra to przeżyła po takim extrimum?? podziwiam!

no ale to mój wybór.