X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • ceska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/55c7cfb78bc9d.jpg.html

To macie i mój brzuszek a raczej brzuchol :D :D :D :D
    Dlatego sie nie meiszcze w ciuchy :D do 9mc nie będe umiała wejśc przez drzwi :D

anima, Wonderland, chabasse lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze godzina, kurka jak ja się ekscytuję XD lekki stres połączony z radością XD aparat schowałam i tym razem sfilmuję moje bobo

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Mam nadzieję, że to zdjęcie się doda. Robię to 1 raz :-)
    Zdjęcie brzucha z dzisiaj 14 tydzień 1 dzień. Już coś widać :-)
    http://zapodaj.net/233da2d360cd7.jpg.html

coś tam widać

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    http://zapodaj.net/55c7cfb78bc9d.jpg.html

To macie i mój brzuszek a raczej brzuchol :D :D :D :D
    Dlatego sie nie meiszcze w ciuchy :D do 9mc nie będe umiała wejśc przez drzwi :D

ceska XD no rzeczywiście aż Ci zazdroszczę :) mnie dobiła ostatnio mama mojego faceta, powiedziała że u mnie brzucha nie będzie bo już go mam od dawna ;/

Staraczka23 lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma dzis jest lepiej kupilam sobie kawę inke i wypilam juz dwie ;) i czuje bulgotki w brzuszny ;)
    Rano wypilam tez herbatę a za chwile znaczne Pic jogurt pitny. Wiem , ze to może zaszkodzić dzidxi wiec staram sie wmuszac. Pomyslalam tez , ze może Fante spróbuje, bo coli nie Lubie fuj ;/
    Lady Ja wczoraj poznalam dziewczynę, KT ma starsza ciąże o tydzień i ma juz taka piękna piłeczkę, a ja 3 cm w pasie więcej...ja tez chce brzuszek!

• ceska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    ceska XD no rzeczywiście aż Ci zazdroszczę :) mnie dobiła ostatnio mama mojego faceta, powiedziała że u mnie brzucha nie będzie bo już go mam od dawna ;/
    Powiem szczerze beszczelna neich popatrzy na siebie ....

Wielki jest jak tak patrze w lustrze to mówie ze jeszcze w grudniu byłam szczupła :D

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Buc może był temat o brzuchu ciążowym i stąd tak podsumowala bo rzeczywiście czasami tak bywa że brzuszek typowy dla ciąży przy idstajacym widac później bo jak by nie patrzeć ludzie sa przyzwyczajeni ze komus odstawal wiec tez nie chca pyyac czy to ciazowy, troche po omacku napisalam ale jestes mądra wiec zrozumoesz. Za chwile masz wizyte 3mam kciuki abys poznala płeć chociaż wstępnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:30

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady będę czekać na wieści:) Nam ginekolog mówiła, że na połówkowe wrzuci nam płyte:) Zapytałam jaki koszt, a ona, że w cenie wizyty:D

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak Was tak słucham to jakie Wy macie tanie te wizyty....
    wizyta z USG za 100-150zl? ... nagranie za darmo.. =))
    tylko się cieszyć...

u mnie sama wizyta prywatnie to koszt ok.150 zl plus ewentualne USG kolejne 150...
    Akurat sama chodzę na pakiet medyczny, wiec prywatnie chodzę jedynie na dodatkowe ważniejsze badania typu USG prenatalne... i tu akurat mialam wizytę dość tania, bo 220 zl ale w Białymstoku, a jestem spod Warszawy =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie bardzo rozumiem oburzenie takim komentarzem. Przecież to w sumie właśnie tak jest... Dużo oglądałam brzuchow u babek plus size, bo mnie sprawa bezpośrednio dotyczy, i to nie zawsze wygląda dobrze i... ciazowo.
    Ja tam mam świadomość, że nie będę mieć ślicznej ciążowej piłeczki, bo w okolicach brzucha mam dużą oponke i ona magicznie nie zniknie tylko dlatego, że jestem w ciąży. I mam świadomość, że poczekam sobie dużo dłużej niż osoba szczupła na taki ewidentnie ciążowy brzuch. A mogę go tez wcale nie dostać - dużo ważę, nadmiarowe kilogramy widać po całości plus to pierwsza ciąża, więc brzuch może wcale nie być za duży - równie dobrze do porodu mogę wyglądać jakbym po prostu przytyła. Wiadomo, że bym chciała mieć ładny brzuszek, ale to przecież nie najważniejsze, oby tylko dzidziuś zdrowo się rozwijał.

Staraczka23, Anitka201, easymum, chabasse lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka POLAĆ JEJ :D
    nie chciałam tak dosadnie pisac jak ty ale to miałam na myśli

• ceska Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ejstem plus size ale kiedys byłam jeszcze 2 lata temu wazyłam 98 kg przy 160 cm
    Zrzuciłam do 50 kg
    Oburzyłabym się gdyby ktoś z rodziny mi powiedział " przeciez ty miałas wczesniej brzuch" zamiast ugryś sie w jezyk i powiedzieć ładnie wyglądasz :D
    To inaczej brzmi :P

MadziaRatMed, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis wizyta o 18 myslicie ze poznam plec?hehe:)

skabarka, easymum lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, wiadomo, że komentowanie czyjeś wagi (a także wyglądu, cery, włosów itd.) grzeczne i w dobrym tonie nie jest. Kulturalny człowiek przemilczy, nawet jeśli w tym co mówi jest ziarno prawdy.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy gratuluje synka :))

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:

Trzymam kciuki, żeby się udało =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak u mnie to samo. Ja za wizytę i usg place 300 zl :-( no ale to mój wybór.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    trzymamy kciuki :)

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    ja nie ejstem plus size ale kiedys byłam jeszcze 2 lata temu wazyłam 98 kg przy 160 cm
    Zrzuciłam do 50 kg
    Oburzyłabym się gdyby ktoś z rodziny mi powiedział " przeciez ty miałas wczesniej brzuch" zamiast ugryś sie w jezyk i powiedzieć ładnie wyglądasz :D
    To inaczej brzmi :P

zrzuciłaś 48kg ?? WOW ! jak skóra to przeżyła po takim extrimum?? podziwiam!

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 540 541 542 543 544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ