Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w ten piękny, słoneczny dzień. Wyszło trochę słońca i od razu lepszy humorek i więcej energii

Nancy, słodziutki ten Twój syneczek
I ma takie kochane paluszki u rączki!
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty &&&&
Trzeba energię jakoś spożytkować, więc biorę się trochę za sprzątanie i zrobię jakieś pranie, bo szkoda byłoby nie skorzystać z takiego słoneczka. Ne termometrze w słońcu jest ponad 20 stopni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:31
-
Powoli zbliżamy się do coraz pewniejszych prognoz co do płci! Jej!
Proponuję kolorowanie w tym naszym Excelu na niebiesko rzędy w których urodzi się chłopiec, na różowo - dziewczynka 
Kto jest za? Żeby uprościć sprawę jak ktoś jest za poproszę o lajka
jak będzie przynajmniej 15 osób za to zacznę kolorowanie
myślę, że kolorować będę głównie ja, żeby odcień był jeden i Excel nie będzie wyglądać jak papuga
Jak będzie przez was zatwierdzone kolorowanie to zaproponuję jakąś formę komunikacji że mam pokolorować
Nancy87, Lady Savage, kasig, Dżuls, karolcia87, la_lenka, Lilla My, adzia, agatka196, Misi@, anulka20, Kasiarzynka, SweetCherryPie, Wonderland, skabarka, kapturnica, Kucykowa, kataryna, easymum, chabasse, Bruma lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dzień dobry

cały weekend mnie nie było... wizyta u teściów plus dodatkowe USG, żeby sprawdzić ewentualne ryzyko wad i chorób... z maleństwem wszystko dobrze, właściwie ryzyko minimalne, ale niestety mam tak leniwe dziecko, ze nie chce się obrócić do badania, żeby pokazać co tam ma między nóżkami
następna wizyta 13.04 może wtedy się czegoś dowiemy... juz nie mogę się doczekać kto tam u mnie mieszka
Gratuluję wszystkich wizyt, pięknych maluchów i trzymam kciuki za następne wizyty
Misi@ lubi tę wiadomość
-
eM wrote:Powoli zbliżamy się do coraz pewniejszych prognoz co do płci! Jej!
Proponuję kolorowanie w tym naszym Excelu na niebiesko rzędy w których urodzi się chłopiec, na różowo - dziewczynka 
Kto jest za? Żeby uprościć sprawę jak ktoś jest za poproszę o lajka
jak będzie przynajmniej 15 osób za to zacznę kolorowanie
myślę, że kolorować będę głównie ja, żeby odcień był jeden i Excel nie będzie wyglądać jak papuga
Jak będzie przez was zatwierdzone kolorowanie to zaproponuję jakąś formę komunikacji że mam pokolorować 
ja jestem za
eM lubi tę wiadomość