Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:O to idziemy rowno
nie tylko kalendarzowo, ale tez wagowo 
Kurcze nadal mam objawy i cos mi sie wydaje, ze juz zostana i bede musiala sie do nich przyzwyczaic. Ten dziwny posmak w buzi jest okropny, nie wiem co pic, bo po wszystkimmi niedobrze
Pije pol litra dziennie i to zmuszam w siebie, bo mam odruch wymiotny. Dzis poprosilam meza by kupil mi kawe inke, jej jeszcze nie probowalam pic,aczkolwiek nie lubie smaku kawy, ale juz nie mam pomyslu co jeszcze bym mogla sprobowac wypic...woda niegazowana nie, gazowana jest kawasna, po sokach mi niedobrze, po herbacie tez ????
Macie jakis pomysl?
sok? -
nick nieaktualnyNo wlasnie po sokach mi niedobrze..jeden dzien smakowal mi sok multiwitamina, ale na drugi dzien znow pojawil sie wstretLady Savage wrote:sok?
nie moge nadal jesc kwasnych i slodkich rzeczy, musza byc mdle...woda niby bez smaku, a nasila u mnie tez mdlosci...
Lady a ja myslalam, ze Ty dzis na 9 :00 do gin..trzymam kciuki, bys poznala plec
Ja mam w poniedzialek za tydzien wizyte a w czwartek za tydzien, powtorka prenatalnych, mam nadzieje, ze poznam juz plec
-
Cześć Dziewczyny,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, włącznie z moją
Pogoda dziś u mnie piękne, aż chce się żyć

Co do ubrań ciążowych ja polecam C&A, kupiłam tam sobie dwie pary spodni ciążowych i są naprawdę super. Cena też niezła bo były po 108zł. -
nick nieaktualnyTo ja razem z toba mam wizyteanulka20 wrote:Ja tez mam objawy szczególnie mdłości i wymioty nie opuszczają chyba zostane z nimi do końca ciąży. Witam się z rana i trzymam kciuki za wszystkie wizyty ja dopiero 25 marca zobaczę swoje maleństwo

lady pewnie jak na szpilkach siedzisz
-
Dziewczyny jeszcze musimy sie chyba uzbroić w cierpliwość z tymi nudnosciami
ja juz na godzien czuje sie o niebo lepiej ale dalej zdarza mi sie wymiotować 
Energii tez mam wiecej- juupiii w końcu
troche mi jej ucieka przez to, ze ja juz 8 czy 9 tydzień w domu leze 
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

-

Przedstawiam Wam mojego syna:D Pani dr wysadziła USG od dołu co by go podejrzeć, a tam dupcia, jajeczka i penis:D Jest słodziaśny hehe. Otwierał buźkę, łapał się za podbródek, nos:D Na następną wizytę mam zrobić wymaz z pochwy (już byłam w szpitalu), morfologię i mocz. Jedyny minus wizyty, to że mam za tydzień przyjść do ginekologa na kontrolę szyjki (czy się nie skraca). Ja mam ponć szyjkę w kształcie rogala i ciężko ją zmierzyć. Oby było ok. Trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:14
Anitka201, bento, Staraczka23, adzia, 4me, Dżuls, Misi@, la_lenka, aldonaa, Luna1, agniesja, Kasiarzynka, Lady Savage, marlenak_me, Wonderland, karolcia87, eM, agatka196, SweetCherryPie, MadziaRatMed, kasig, Kucykowa, Czarna_88, Gusiak, Lilla My, skabarka, sweety, kataryna, Sigma, easymum, wiaraczynicuda, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny