X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    O to idziemy rowno ;) nie tylko kalendarzowo, ale tez wagowo ;)

Kurcze nadal mam objawy i cos mi sie wydaje, ze juz zostana i bede musiala sie do nich przyzwyczaic. Ten dziwny posmak w buzi jest okropny, nie wiem co pic, bo po wszystkimmi niedobrze :/
    Pije pol litra dziennie i to zmuszam w siebie, bo mam odruch wymiotny. Dzis poprosilam meza by kupil mi kawe inke, jej jeszcze nie probowalam pic,aczkolwiek nie lubie smaku kawy, ale juz nie mam pomyslu co jeszcze bym mogla sprobowac wypic...woda niegazowana nie, gazowana jest kawasna, po sokach mi niedobrze, po herbacie tez ????
    Macie jakis pomysl?

sok?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:38

Misi@, Anitka201, 4me, adzia, chabasse, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    sok?
    No wlasnie po sokach mi niedobrze..jeden dzien smakowal mi sok multiwitamina, ale na drugi dzien znow pojawil sie wstret :/ nie moge nadal jesc kwasnych i slodkich rzeczy, musza byc mdle...woda niby bez smaku, a nasila u mnie tez mdlosci...

Lady a ja myslalam, ze Ty dzis na 9 :00 do gin..trzymam kciuki, bys poznala plec ;)
    Ja mam w poniedzialek za tydzien wizyte a w czwartek za tydzien, powtorka prenatalnych, mam nadzieje, ze poznam juz plec ;)

• bento Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, włącznie z moją :)
    Pogoda dziś u mnie piękne, aż chce się żyć :) :)
    Co do ubrań ciążowych ja polecam C&A, kupiłam tam sobie dwie pary spodni ciążowych i są naprawdę super. Cena też niezła bo były po 108zł.

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Ja tez mam objawy szczególnie mdłości i wymioty nie opuszczają chyba zostane z nimi do końca ciąży. Witam się z rana i trzymam kciuki za wszystkie wizyty ja dopiero 25 marca zobaczę swoje maleństwo
    To ja razem z toba mam wizyte :)
    lady pewnie jak na szpilkach siedzisz :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    To ja razem z toba mam wizyte :)
    lady pewnie jak na szpilkach siedzisz :)

O dobrze że ktoś się znalazł, sama nie jestem :-) ja mam wizytę na 16 ale jeszcze tak długo trzeba czekać.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze musimy sie chyba uzbroić w cierpliwość z tymi nudnosciami ;) ja juz na godzien czuje sie o niebo lepiej ale dalej zdarza mi sie wymiotować :/
    Energii tez mam wiecej- juupiii w końcu :D troche mi jej ucieka przez to, ze ja juz 8 czy 9 tydzień w domu leze :(

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fehzer.jpg

Przedstawiam Wam mojego syna:D Pani dr wysadziła USG od dołu co by go podejrzeć, a tam dupcia, jajeczka i penis:D Jest słodziaśny hehe. Otwierał buźkę, łapał się za podbródek, nos:D Na następną wizytę mam zrobić wymaz z pochwy (już byłam w szpitalu), morfologię i mocz. Jedyny minus wizyty, to że mam za tydzień przyjść do ginekologa na kontrolę szyjki (czy się nie skraca). Ja mam ponć szyjkę w kształcie rogala i ciężko ją zmierzyć. Oby było ok. Trzymajcie kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:14

Anitka201, bento, Staraczka23, adzia, 4me, Dżuls, Misi@, la_lenka, aldonaa, Luna1, agniesja, Kasiarzynka, Lady Savage, marlenak_me, Wonderland, karolcia87, eM, agatka196, SweetCherryPie, MadziaRatMed, kasig, Kucykowa, Czarna_88, Gusiak, Lilla My, skabarka, sweety, kataryna, Sigma, easymum, wiaraczynicuda, chabasse lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy gratuluję synka :-)ale fajne zdjęcia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy slicznota z niego. Gratuluje synka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy jednak synus :D gratulacje :*

Anulka widzisz cały dzień prawie bedziesz czekala do wizyty a ja mam na 9 rano i nerwy beda zjadac dzien wcześniej, niewiem czemu ale zawsze przed wizyta sie denerwuje

• bento Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 świetne zdjęcia, gratuluję syna!

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne zdjęcia ślicznego chłopczyka. gratuluje. ile płaciłaś za usg 3d? ja mam zamiar pojechać specjalnie do innego gina na to badanie po 22 tyg. moj niestety nie ma takich nowinek.

• adzia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy gratuluję syna. Zdjęcia przecudne. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy gratulacje! Super zdjęcia- w końcu cos widzę bo na zwykłych usg ja nic nie dostrzegam :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy sliczny ;)
    Gratuluje i mam nadzieje, ze z szyjka bedzie dobrze ;)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:04

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy gratuluję synka. Staraczka ja też się stresuje dzień przed wizytą. Ile Nancy placilas za usg 3 d?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleeee.... Wiecie co mojego męża była kobieta tez jest w ciąży :D hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:48

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 17:48

wnidtv73dpzdszlc.png
‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ