X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Boszz, Dziewczyny, czyli nie jestem sama w pisaniu mgr :P Na dodatek muszę sięobronić do czerwca, bo potem to już będą nici z szybkiej obrony, trzeba będzie robić różnice programowe itd, bo studia powinnam była programowo skończyć w 2011 i już ostatni dzwonek.... Btw, moja pani promotor odeszła na emeryturę, a ja do stycznia mam jeszcze prawo do obrony. Co z tym fantem zrobić? Jutro atakuję dziekanat.

Ja też mam problem :P wiem już że obronie się w wrześniu, bo moja uczelnia zmienia placówkę, i obrony są do 2 tyg lipca a potem uczelnia zamknięta aż do września bo się wszystko przenosi.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Nancy na stronie antyplagiatu mozna sprawdzic uczelnie wspolpracujace z programem. Moja niestety dziala i przed oddaniem sama sprawdze swoja dla spokoju

Sprawdziłam i nie ma ani obecnej ani poprzedniej.

Dżuls ja też mam i magisterkę i różnice programowe i praktyki:( Obrona w lipcu. Muszę przysiąść do tej magisterki, bo czas tak szybko ucieka... W sumie mam miesiąc na oddanie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, a Ty pewnie jak na szpilkach czekasz na jutrzejszą wizytę:D Ciekawe kto u Ciebie mieszka:) Ja chcę tylko żeby troszkę poskakał na tym usg:) Aaaa no i mam nadzieję, że z l4 nie będzie problemu.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się staro jak piszecie o studiach, ja już nawet nie pamiętam, że chodziłam ;)

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A u kogo się bronisz:)? Moją promotorką była Stefania Walasek:P

haha mam tą samą:)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady, a Ty pewnie jak na szpilkach czekasz na jutrzejszą wizytę:D Ciekawe kto u Ciebie mieszka:) Ja chcę tylko żeby troszkę poskakał na tym usg:) Aaaa no i mam nadzieję, że z l4 nie będzie problemu.

A no siedzę, 5 tyg nie widziłam beboka, i się zastanawiam czy wszystko ok, no i zapytam co ma między nogami :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy masz kota, nie boisz się, że będzie zazdrosny/a o dzidziusia ?

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mgr bronilam 5 lat temu i u nas każda praca była sprawdzana mimo że uczelnia dużą ( uniwersytet ekonomiczny we Wrocławiu). Wiele osób nie obroniło się w terminie właśnie przez wykryty plagiat. Nie wiem jak to wygląda na innych uczelniach.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Nancy masz kota, nie boisz się, że będzie zazdrosny/a o dzidziusia ?
    Kot zazdrosny o dziecko? Bez przesady. . Moi rodzice mają kotkę która traktują jak krolewne :-) i ona nic nie ma do dzieci :-) kot jest co najwyżej zazdrosny o drugiego zwierzaka w domu. Kotka rodziców jest specyficzna bo reaguje na polecenia :-) nawet mój mąż przeciwnik kotow obecnie na uwielbia :-)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Kot zazdrosny o dziecko? Bez przesady. . Moi rodzice mają kotkę która traktują jak krolewne :-) i ona nic nie ma do dzieci :-) kot jest co najwyżej zazdrosny o drugiego zwierzaka w domu. Kotka rodziców jest specyficzna bo reaguje na polecenia :-) nawet mój mąż przeciwnik kotow obecnie na uwielbia :-)

No mój kotek jak siostrzenica była to nie podszedł do niej i uciekał od niej gdzie od dorosłych nie ucieka a mało tego próbował łapką klepnąć w jej rękę . I zastanawiam się jak będzie reagował jak pojawi się dziecko czy nie podrapie ani nic w tym stylu, a słyszałam o takich przypadkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:19

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    No mój kotek jak siostrzenica była to nie podszedł do niej i uciekał od niej gdzie od dorosłych nie ucieka a mało tego próbował łapką klepnąć w jej rękę . I zastanawiam się jak będzie reagował jak pojawi się dziecko czy nie podrapie ani nic w tym stylu, a słyszałam o takich przypadkach.
    Oj to kiepsko. Ale ogólnie ma taki przepraszam za wyrażenie " wredny" charakter? Bo wiem ze czasami są takie koty. Twoj kot będzie miał czas na oswojenie się z waszym dzieckiem i będzie je traktowal jak domownika ( zapach) wiec spokojnie :-)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy duży dom, więc kotek nawet nie będzie się widywał z dzieckiem.
    Anulka bardzo fajnie u Walasek jest:D I na obronie też bardzo w porządku. Podtrzymywała na duchu:)

Lady ja też jestem ciekawa co u boba. Oby tylko się nie zasłoniły nam dzieci:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Oj to kiepsko. Ale ogólnie ma taki przepraszam za wyrażenie " wredny" charakter? Bo wiem ze czasami są takie koty. Twoj kot będzie miał czas na oswojenie się z waszym dzieckiem i będzie je traktowal jak domownika ( zapach) wiec spokojnie :-)

Anitka201 ja na sobie nie odczułam by był wredny, ale po zachowaniu już do męża tak, jest ewidentnie o męża zazdrosny:) haha do mnie przychodzi przytula sie liże itp taki kochaniutki (jedynie jak się z nim bawię i go wkurzę ale to normalne jest) ja mogę go pogłaskać zrobić z nim praktycznie wszystko. A mąż nie może, czasami poleży kotek na nim ale jak ja na plecach leże to zaraz , przylatuję do mnie. No i na męża czasami potrafi syknąć. A na mnie ani razu. Dlatego pytam, jak kot Nancy reaguje na dzieci i czy się nie boi, bo różne są koty. A z sypialni go nie wyrzucimy będzie z nami spał, nie chce go odtrącać to raz , a dwa zasikał by nam resztę mieszkania i pobudził sąsiadów z płaczu swojego jakbym zamykała sypialnię przed nim.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    My mamy duży dom, więc kotek nawet nie będzie się widywał z dzieckiem.
    Anulka bardzo fajnie u Walasek jest:D I na obronie też bardzo w porządku. Podtrzymywała na duchu:)

Lady ja też jestem ciekawa co u boba. Oby tylko się nie zasłoniły nam dzieci:)

O to dobrze , tyle mnie pocieszyłaś , bo narazie to jej więcej nie ma niż jest i najgorsze jest to ze kontakt tylko z nią na uczelni, bo nie uznaje internetowego. :D

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    O to dobrze , tyle mnie pocieszyłaś , bo narazie to jej więcej nie ma niż jest i najgorsze jest to ze kontakt tylko z nią na uczelni, bo nie uznaje internetowego. :D

Ja jej wysyłałam rozdziały na adres domowy i ona odsyłała poprawione. Ogólnie to zabiegana kobieta, wiecznie jej nie ma, bo jedzie do Lwowa:D W komisji miałam jeszcze Heine i Zieję.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Zieja ale kobieta czy facet ? Heine nie znam :D To podała wam adres domowy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:45

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zenon Zieja:D Mieliśmy mieć jakąś babkę ale nie dojechała. Takie szczęście, że on był w komisji. Tak, podała nam adres domowy.
    A Heine lubi być z Walasek w komisji, ogólnie on był najgorszą osobą. Męczył i zadawał dziwne pytania:D

W ogóle zaraz nas dziewczyny pogonią z tą naszą dyskusją:D Musimy przejść na priv.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:49

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Zenon Zieja:D Mieliśmy mieć jakąś babkę ale nie dojechała. Takie szczęście, że on był w komisji. Tak, podała nam adres domowy.
    A Heine lubi być z Walasek w komisji, ogólnie on był najgorszą osobą. Męczył i zadawał dziwne pytania:D

W ogóle zaraz nas dziewczyny pogonią z tą naszą dyskusją:D Musimy przejść na priv.

Jak babka będzie u mnie w komisji to będzie nie ciekawie, bo nie lubię jej:( wygadała się przy całej grupie , że ja w ciąży jestem , gdzie jej to na osobności powiedziałam. No ja w Lipcu się bronię to mam nadzieję , że mnie potraktują łagodniej jako ciężarną :D

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka wysłałam Ci wiadomość prywatną, żeby nie zaśmiecać tutaj:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tematu dziecko zwierzak
    oglądałam program dawno temu gdzie pies juz zmienjal charakter jak właścicielka byla w ciazy i bala sie o dziecko, sposob na to byl taki ze po porodzie jak lezala w szpitalu, mąż wziął jakis ciuszek który niemowle miało na sobie i w domu dal psu do wachania aby już znał ten zapac,, kobieta wróciła do domu i pies był spokojny, baa pilnowal dziecka i razem z nim plakal :)

‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ