X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Boszz, Dziewczyny, czyli nie jestem sama w pisaniu mgr :P Na dodatek muszę sięobronić do czerwca, bo potem to już będą nici z szybkiej obrony, trzeba będzie robić różnice programowe itd, bo studia powinnam była programowo skończyć w 2011 i już ostatni dzwonek.... Btw, moja pani promotor odeszła na emeryturę, a ja do stycznia mam jeszcze prawo do obrony. Co z tym fantem zrobić? Jutro atakuję dziekanat.

Ja też mam problem :P wiem już że obronie się w wrześniu, bo moja uczelnia zmienia placówkę, i obrony są do 2 tyg lipca a potem uczelnia zamknięta aż do września bo się wszystko przenosi.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Nancy na stronie antyplagiatu mozna sprawdzic uczelnie wspolpracujace z programem. Moja niestety dziala i przed oddaniem sama sprawdze swoja dla spokoju

Sprawdziłam i nie ma ani obecnej ani poprzedniej.

Dżuls ja też mam i magisterkę i różnice programowe i praktyki:( Obrona w lipcu. Muszę przysiąść do tej magisterki, bo czas tak szybko ucieka... W sumie mam miesiąc na oddanie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, a Ty pewnie jak na szpilkach czekasz na jutrzejszą wizytę:D Ciekawe kto u Ciebie mieszka:) Ja chcę tylko żeby troszkę poskakał na tym usg:) Aaaa no i mam nadzieję, że z l4 nie będzie problemu.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się staro jak piszecie o studiach, ja już nawet nie pamiętam, że chodziłam ;)

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A u kogo się bronisz:)? Moją promotorką była Stefania Walasek:P

haha mam tą samą:)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady, a Ty pewnie jak na szpilkach czekasz na jutrzejszą wizytę:D Ciekawe kto u Ciebie mieszka:) Ja chcę tylko żeby troszkę poskakał na tym usg:) Aaaa no i mam nadzieję, że z l4 nie będzie problemu.

A no siedzę, 5 tyg nie widziłam beboka, i się zastanawiam czy wszystko ok, no i zapytam co ma między nogami :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy masz kota, nie boisz się, że będzie zazdrosny/a o dzidziusia ?

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mgr bronilam 5 lat temu i u nas każda praca była sprawdzana mimo że uczelnia dużą ( uniwersytet ekonomiczny we Wrocławiu). Wiele osób nie obroniło się w terminie właśnie przez wykryty plagiat. Nie wiem jak to wygląda na innych uczelniach.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Nancy masz kota, nie boisz się, że będzie zazdrosny/a o dzidziusia ?
    Kot zazdrosny o dziecko? Bez przesady. . Moi rodzice mają kotkę która traktują jak krolewne :-) i ona nic nie ma do dzieci :-) kot jest co najwyżej zazdrosny o drugiego zwierzaka w domu. Kotka rodziców jest specyficzna bo reaguje na polecenia :-) nawet mój mąż przeciwnik kotow obecnie na uwielbia :-)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Kot zazdrosny o dziecko? Bez przesady. . Moi rodzice mają kotkę która traktują jak krolewne :-) i ona nic nie ma do dzieci :-) kot jest co najwyżej zazdrosny o drugiego zwierzaka w domu. Kotka rodziców jest specyficzna bo reaguje na polecenia :-) nawet mój mąż przeciwnik kotow obecnie na uwielbia :-)

No mój kotek jak siostrzenica była to nie podszedł do niej i uciekał od niej gdzie od dorosłych nie ucieka a mało tego próbował łapką klepnąć w jej rękę . I zastanawiam się jak będzie reagował jak pojawi się dziecko czy nie podrapie ani nic w tym stylu, a słyszałam o takich przypadkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:19

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    No mój kotek jak siostrzenica była to nie podszedł do niej i uciekał od niej gdzie od dorosłych nie ucieka a mało tego próbował łapką klepnąć w jej rękę . I zastanawiam się jak będzie reagował jak pojawi się dziecko czy nie podrapie ani nic w tym stylu, a słyszałam o takich przypadkach.
    Oj to kiepsko. Ale ogólnie ma taki przepraszam za wyrażenie " wredny" charakter? Bo wiem ze czasami są takie koty. Twoj kot będzie miał czas na oswojenie się z waszym dzieckiem i będzie je traktowal jak domownika ( zapach) wiec spokojnie :-)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy duży dom, więc kotek nawet nie będzie się widywał z dzieckiem.
    Anulka bardzo fajnie u Walasek jest:D I na obronie też bardzo w porządku. Podtrzymywała na duchu:)

Lady ja też jestem ciekawa co u boba. Oby tylko się nie zasłoniły nam dzieci:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Oj to kiepsko. Ale ogólnie ma taki przepraszam za wyrażenie " wredny" charakter? Bo wiem ze czasami są takie koty. Twoj kot będzie miał czas na oswojenie się z waszym dzieckiem i będzie je traktowal jak domownika ( zapach) wiec spokojnie :-)

Anitka201 ja na sobie nie odczułam by był wredny, ale po zachowaniu już do męża tak, jest ewidentnie o męża zazdrosny:) haha do mnie przychodzi przytula sie liże itp taki kochaniutki (jedynie jak się z nim bawię i go wkurzę ale to normalne jest) ja mogę go pogłaskać zrobić z nim praktycznie wszystko. A mąż nie może, czasami poleży kotek na nim ale jak ja na plecach leże to zaraz , przylatuję do mnie. No i na męża czasami potrafi syknąć. A na mnie ani razu. Dlatego pytam, jak kot Nancy reaguje na dzieci i czy się nie boi, bo różne są koty. A z sypialni go nie wyrzucimy będzie z nami spał, nie chce go odtrącać to raz , a dwa zasikał by nam resztę mieszkania i pobudził sąsiadów z płaczu swojego jakbym zamykała sypialnię przed nim.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    My mamy duży dom, więc kotek nawet nie będzie się widywał z dzieckiem.
    Anulka bardzo fajnie u Walasek jest:D I na obronie też bardzo w porządku. Podtrzymywała na duchu:)

Lady ja też jestem ciekawa co u boba. Oby tylko się nie zasłoniły nam dzieci:)

O to dobrze , tyle mnie pocieszyłaś , bo narazie to jej więcej nie ma niż jest i najgorsze jest to ze kontakt tylko z nią na uczelni, bo nie uznaje internetowego. :D

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    O to dobrze , tyle mnie pocieszyłaś , bo narazie to jej więcej nie ma niż jest i najgorsze jest to ze kontakt tylko z nią na uczelni, bo nie uznaje internetowego. :D

Ja jej wysyłałam rozdziały na adres domowy i ona odsyłała poprawione. Ogólnie to zabiegana kobieta, wiecznie jej nie ma, bo jedzie do Lwowa:D W komisji miałam jeszcze Heine i Zieję.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Zieja ale kobieta czy facet ? Heine nie znam :D To podała wam adres domowy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:45

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zenon Zieja:D Mieliśmy mieć jakąś babkę ale nie dojechała. Takie szczęście, że on był w komisji. Tak, podała nam adres domowy.
    A Heine lubi być z Walasek w komisji, ogólnie on był najgorszą osobą. Męczył i zadawał dziwne pytania:D

W ogóle zaraz nas dziewczyny pogonią z tą naszą dyskusją:D Musimy przejść na priv.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:49

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Zenon Zieja:D Mieliśmy mieć jakąś babkę ale nie dojechała. Takie szczęście, że on był w komisji. Tak, podała nam adres domowy.
    A Heine lubi być z Walasek w komisji, ogólnie on był najgorszą osobą. Męczył i zadawał dziwne pytania:D

W ogóle zaraz nas dziewczyny pogonią z tą naszą dyskusją:D Musimy przejść na priv.

Jak babka będzie u mnie w komisji to będzie nie ciekawie, bo nie lubię jej:( wygadała się przy całej grupie , że ja w ciąży jestem , gdzie jej to na osobności powiedziałam. No ja w Lipcu się bronię to mam nadzieję , że mnie potraktują łagodniej jako ciężarną :D

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka wysłałam Ci wiadomość prywatną, żeby nie zaśmiecać tutaj:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tematu dziecko zwierzak
    oglądałam program dawno temu gdzie pies juz zmienjal charakter jak właścicielka byla w ciazy i bala sie o dziecko, sposob na to byl taki ze po porodzie jak lezala w szpitalu, mąż wziął jakis ciuszek który niemowle miało na sobie i w domu dal psu do wachania aby już znał ten zapac,, kobieta wróciła do domu i pies był spokojny, baa pilnowal dziecka i razem z nim plakal :)

‹‹ 535 536 537 538 539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ