Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - czy któraś z Was kupiła rogala motherhood? Przymierzam się do zakupu, ale chciałabym poznać Wasze opinie :)

A co do ciuszków - obiecałam sobie, że jak na wtorkowym badaniu USG będzie wszystko ok, to pójdę kupić coś w końcu prosto po wizycie :) . Może jakieś body albo śpioszki... To nam się ostatnio bardzo podobało:

http://www.smyk.com/cool-club-spiwor-dziewczecy-rozmiar-52,p1103346893,ubranka-dla-dzieci-p?gclid=CMGroOr-qcQCFS3LtAodYEcAYA&gclsrc=aw.ds

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Dziewczyny - czy któraś z Was kupiła rogala motherhood? Przymierzam się do zakupu, ale chciałabym poznać Wasze opinie :)
    Ja. Jestem bardzo zadowolona, codziennie śpię, ale widzę już jeden minus. Poszewka zaczyna się mechacić. Zamierzam sama uszyć drugą, bo ceny poszewek są mordercze, a na jednej będzie ciężko przetrwać - kiedyś trzeba mieć czas na wypranie. Ja i tak mam suszarkę elektryczną, więc się wyrobię w jeden dzień, ale i czuje się niekomfortowo z myślą, że mam tylko jedną w razie jakiegoś zalania.
    Tylko muszę maszynę odkurzyć i jakiejś pasującej bawełenki poszukać. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My ja też mam tą poduchę-rogala, na początku jak dla mnie była ciut za twarda, ale już się ułożyła i nie wyobrażam sobie teraz spać bez niej :)
    Ja już prałam tą poszewkę, jest ją trudno zdjąć(trzeba uważać żeby nie pękła przy suwaku) i nałożyć, ale jakoś dałam radę. Piorę na 60C , a później suszę w suszarce elektrycznej jak la_lenka nic się nie zbiegło i (przynajmniej u mnie)nic się nie mechaci. Tak więc polecam zakup :)

sRUqp2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam tylko w części od nóg, tak jakby od strony prześcieradła. Wierzchnia strona jest ok. Może to od obcierania. Jak znajdę kabelek od golarki to w 2 minuty to załatwię. ;) Ale myślę, że warto wiedzieć, bo poducha tania nie jest.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:27

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Jedynie co to mojemu Rafałowi ona przeszkadza bo leży po środku i nie ma jak się przytulić.
    Dla mnie to połowa plusów jakie daje poducha. ;) Uwielbiam się przytulać, ale jak śpię to potrzebuje swojej przestrzeni i wiecznie musiałam męża przeganiać z "mojej" połowy łóżka. No i brzuszek zabezpieczony przed przypadkowym uderzaniem. :)

Co do obiadu to aż się wstydzę, ale chyba wyciągnę ostatnią porcję barszczu :P Chyba, że mąż sobie coś konkretniejszego zażyczy.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj rosołek. Dziwnie teraz odczuwam bobo, nie ma takiego smyrania, a stukanie. I chyba naprawdę dopóki nie da mi porządnego kopa, to nie będę miała 100% pewności, że to on:) Muszę dzisiaj troszkę ponadrabiać rzeczy na uczelnię:( Okropnie mi się nie chce:(

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slyszalyscie to :D

Dziecko pyta matki
    Mamo a co robił później bocian jak mnie przyniósł?
    Matka odpowiada: 4 dni pił z kolegami a 2 kolejne dni odsypial.

:D :D

Lady Savage, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro muszę się zabrać za pisanie pracy licencjackiej metodologi i kompletnie nie wiem jak mam się zabrać za to :( ktoś może pomoże kto ma już za sobą? Może wyśle przykład swojej tej części z pracy licencjackiej? proszę o wiadomości prywatnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 13:48

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

easymum, adzia, nick nieaktualny, chabasse, Carolline, Anitka201, kasig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana Ty masz takie zdolnosci, super. Wpadnij do mnie bo moj sznaucer tez powinien spotkac sie z fryzjerem :-)

agatka196 lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka a z czym masz problem? Wysłałam ci zaproszenie, dodaj mnie to pogadamy, ja jestem na etapie pisania magisterki

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wolę kudłatego, uwielbiam wszelkie futrzaki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    I raz mu jajka wyciełam za bardzo to wyladował u weta.

Ale nie tak za bardzo, że ciach i po sprawie? :P

agatka196 lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka na internecie masz pełno takich rozdziałów, możesz zerknąć i zobaczyć co i jak:) Ja na szczęście ze swojego licencjatu wkleję sobie do magisterki tę część. Muszę też się zabrać za magisterkę...
    Anulka, a Ty na kolegium chodzisz? Ja tam skończyłam pedagogikę opiekuńczą i resocjalizacyjną.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sama obcinam swojego psiura, tyle że w wannie :D

Mam pytanie odnośnie imienia, czy nazwalybyscie dziecko tak jak nazwala kuzynka?
    Sprawa wyglada tak kuzynka cioteczna (siostrzenica mamy) dala na imie corce Roksana, a przeciez ja cały czas głośno o tym mowilam i teraz dylemat bo co dziadkowie beda mowic ze maja dwie wnuczki Roksany? :/
    niesamowicie sie zdenerwowalam dzisiaj jak ciotka oznajmiła jak jej wnusia ma na imie :/

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Anulka a z czym masz problem? Wysłałam ci zaproszenie, dodaj mnie to pogadamy, ja jestem na etapie pisania magisterki

Wysłałam kochana Ci wiadomość :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:28

Lilla My lubi tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jednak nie dała tak samo.. jakby to była dalsza kuzynka to tak,ale jeśli to od tych samych dziadków to nie, ale kuzynce bym powiedziała co o niej myślę !!

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ