X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Anulka na internecie masz pełno takich rozdziałów, możesz zerknąć i zobaczyć co i jak:) Ja na szczęście ze swojego licencjatu wkleję sobie do magisterki tę część. Muszę też się zabrać za magisterkę...
    Anulka, a Ty na kolegium chodzisz? Ja tam skończyłam pedagogikę opiekuńczą i resocjalizacyjną.

W tym rzecz, że ciężko znaleźć, bo szukałam , jak jest do ściągnięcia to piszę nie ściągaj pracy to jest plagiat czy coś takiego i tyle z tej pracy ściągniętej zostaje :P. Tak na kolegium pedagogikę wczesnoszkolna i przedszkolną :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tez sama obcinam swojego psiura, tyle że w wannie :D

Mam pytanie odnośnie imienia, czy nazwalybyscie dziecko tak jak nazwala kuzynka?
    Sprawa wyglada tak kuzynka cioteczna (siostrzenica mamy) dala na imie corce Roksana, a przeciez ja cały czas głośno o tym mowilam i teraz dylemat bo co dziadkowie beda mowic ze maja dwie wnuczki Roksany? :/
    niesamowicie sie zdenerwowalam dzisiaj jak ciotka oznajmiła jak jej wnusia ma na imie :/

Ja się tym nie przejmuję moja kuzynka ciotezna (siostrzenica taty) ma córkę Wiktorię przez Victoria i nam się podoba to imię , a z kolei kuzyn cioteczny (siostrzeniec mamy ) ma córkę Maję i też nam podoba się to imię i zastanawiamy się nad tymi dwoma jak będzie chłopiec to problemu nie będzie, bo póki co chłopca nie ma jeszcze nikt.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u kogo się bronisz:)? Moją promotorką była Stefania Walasek:P

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tez sama obcinam swojego psiura, tyle że w wannie :D

Mam pytanie odnośnie imienia, czy nazwalybyscie dziecko tak jak nazwala kuzynka?
    Sprawa wyglada tak kuzynka cioteczna (siostrzenica mamy) dala na imie corce Roksana, a przeciez ja cały czas głośno o tym mowilam i teraz dylemat bo co dziadkowie beda mowic ze maja dwie wnuczki Roksany? :/
    niesamowicie sie zdenerwowalam dzisiaj jak ciotka oznajmiła jak jej wnusia ma na imie :/

Ja bym nie dała tak samo. Zawsze mówiliśmy, że chcemy Maję, później zaszła w ciążę kuzynka męża i mówi: czuję, że to dziewczynka, nasza Maja. Szlak mnie trafił...Okazało się, że mają chłopca, ale już ta Maja przez to mi coś nie podchodzi. Ona dalej chodzi i mówi, że druga będzie Maja. Ja sobie odpuszczę, nawet jak się okaże, że mamy dziewczynkę. Moja siostra była równo w ciąży z żoną mojego brata i zawsze mówiła, że będą mieli Julkę, żona męża podchwyciła i też do brzucha mówiła Julka, Julka. Ostatecznie moja siostra odpuściła i inaczej nazwała córeczkę. A urodziła dzień przed żoną brata, więc mogła złośliwie ich wyprzedzić hehe

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po 13 km spacerku muszę dziś jeszcze dom ogarnąć, bo w środę maz wraca z wojaży, wiec dziś na lenia myśle pizzę albo jakiś inny taks away zamówię, czując sie rozgrzeszona po takim mega spacerze :)

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Anima ja poszłam kilka razy do fryzjera z nim i zapłaciłam raz 100zł a raz 120 to mi się odechciało. Popatrzyłam jak ona to robi, kupiłam maszynke i od 2 lat go tne sama. Pierwszy raz był cały w paski :-P ale musiałam się nauczyć. I raz mu jajka wyciełam za bardzo to wyladował u weta. A teraz wiem już co i jak i krzywdy mu nie robię. Gdzieś tam zawsze jest nie docięty jak należy ale chodzi zadowolony i czasem nie ma róznicy czy ja go ciełam czy psi fryzjer.

Sznaucera jeszcze nie ciełam. A ponoć na każda rase jest jakiś styl cięcia i fryzury. Ale zawsze trzeba się nauczyć :-P

tez kupilam maszynke ale chyba trafilam na syf bo tempa i nic nie szlo. Poki co psina chodzi do psiego SPA ;-) zostawiamy tam ok 120 ale wychodzi sliczny i pachnacy. Smieje sie, ze na siebie tyle nie wydaje na fryzjera, sama sie farbuje

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:28

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ze jej nie podaruje zaczekam az dojdzie do siebie, tym bardziej że jak zaszla w ciążę to kilka miesięcy trabila ze nazwie Wiktoria, zeszlam i ja, pytała franca o imię to powiedziałam jak i kuzwa nazwała tak swoje . Ludzie są wredni i wstrętni, jak nosiła syna to imię zgapila od koleżanki która tez wygadala jak nazwie syna a w ciąży były równo, ale oczywiście koleżanka zemscila sie bo nazwała psa Kuba te imie ukradła kuzynka, do dzisiaj ze soba nie rozmawiaja :D

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi czym mogę kota obciąć:D? Ma takie okropne dredy...Czesać się nie chce dać, a obcinać już w ogóle. Czasami na śpiocha obcinam jej jakieś dredy.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:28

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ja na szczęście ze swojego licencjatu wkleję sobie do magisterki tę część. Muszę też się zabrać za magisterkę...

Nancy tylko zmień odrobinę ten fragment, bo jak nie zmienisz to będzie plagiat, maszynę (komputer) nie będzie obchodziło że to z Twojej własnej pracy, uzna to za plagiat i już.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa wyjaśniona, zrobiły to celowo bo chciały sprawdzić moją reakcję, zadzwoniłam do niej pogratulować i opierd@@@ powiedzialam w nerwach ze kobiet w ciazy sie nie denerwuje idiotka się cieszyła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    A powiedzcie mi czym mogę kota obciąć:D? Ma takie okropne dredy...Czesać się nie chce dać, a obcinać już w ogóle. Czasami na śpiocha obcinam jej jakieś dredy.
    Bała bym się ze mnie podrapie akysz z kotami bee

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Nancy tylko zmień odrobinę ten fragment, bo jak nie zmienisz to będzie plagiat, maszynę (komputer) nie będzie obchodziło że to z Twojej własnej pracy, uzna to za plagiat i już.

Hmmm, a jak to jest w całkiem innej uczelni, w innej miejscowości? Nie sądzę, że mają dostęp do mojej starej pracy. Baaa niektórzy biorą od kogoś z prac część metodologiczną, ale tego to już bym nie zrobiła:D

Staraczka moja kotka jak się wkurzy to tak delikatnie łapie zębami. Kocham ją jak córeczkę hehe
    Pieska uśpiliśmy w grudniu:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 17:40

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale każda praca wrzucana jest do systemu i program plagiator ją sprawdza. Dlatego trzeba zawsze dostarczyć też wersję elektroniczną.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kocur też się filcuje, bo choć krótkie, to ma takie super gęste i pluszowe futro. Ja go wyczesuje taką szczotką ala Tangle teezer (tylko tanią, chińską podróbą) i super działa. Do gorszych przypadków podobno furminator genialnie się sprawdza https://www.youtube.com/watch?v=KoUfePBjwqk

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Ale każda praca wrzucana jest do systemu i program plagiator ją sprawdza. Dlatego trzeba zawsze dostarczyć też wersję elektroniczną.

Hmm to na wszelki wypadek pozmieniam. Chociaż u nas biadolili, że nie stać ich na taki program i to ściema, że sprawdzają, a jak już to sprawdzają ze dwie prace. No nikt u nas nie miał problemów z jakimś plagiatem, a założę się, że większość to kopiuj, wklej:P Ale jak mówicie, że jest takie ryzyko to pozmieniam.

A w ogóle jutro o 8 wizyta tralalala hehe. Cieszę się niesamowicie, że zobaczymy naszego boba małego:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy na stronie antyplagiatu mozna sprawdzic uczelnie wspolpracujace z programem. Moja niestety dziala i przed oddaniem sama sprawdze swoja dla spokoju

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:38

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Hmm to na wszelki wypadek pozmieniam. Chociaż u nas biadolili, że nie stać ich na taki program i to ściema, że sprawdzają, a jak już to sprawdzają ze dwie prace. No nikt u nas nie miał problemów z jakimś plagiatem, a założę się, że większość to kopiuj, wklej:P Ale jak mówicie, że jest takie ryzyko to pozmieniam.

A w ogóle jutro o 8 wizyta tralalala hehe. Cieszę się niesamowicie, że zobaczymy naszego boba małego:)

Nancy pozmieniaj bo Lilla Mi ma rację, wszystko jest w internecie, i programy plagiatowe mają dostępy do tego. Bo ja mam podobnie do Ciebie moja magisterka w 70% pokrywa się z licencjatem, i mnie ostrzegła promotorka by mi do głowy nie wpadło tak robić, wszystko mi wytłumaczyła jak to działa. Więc ostrożnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 18:39

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ