Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczne macie brzuszki... ale niektóre jak na ten tydzien malutkie

Tak mi się wydaje... tzn. Patrzę po swoim... niby nie jest jakiś wielki, ale w lini bioder i brzuszka dość sporo mi przybyło...
w sumie sama bylam zdziwiona, bo zawsze bylam szczupla i raczej trzymałam figurę, a teraz tak szybko wyrzucilo mi brzuszek i plus 5 kg i 60 na wadze wybil... w sumie to może tez być wynik dość sporego i szybkiego wzrostu TSH -zawsze od razu waga leciala mi w górę
W życiu mi się nie zdarzyło tyle ważyć, ale póki co staram sie nie przejmować... zwykle nie miałam problemów ewentualnym zrzuceniem wagi, wiec liczę ze i po ciąży jakoś podolam
Lady jeszcze nie daje znaku... czekam na wieści
-
Wróciłam
dzidzia ma 13cm serducho pięknie stuka, niestety filmu nie zrobiłam
bo spał i w ogóle się nie ruszał, czekałyśmy troszkę ale nic. Co do płci nie wiadomo bo jak zobaczycie na zdjęciu ułożył się boczkiem i nie przekręcił się, i co jeszcze aaaa luteinę mam odłożyć, i z szyjką wsio ok. I było to moje pierwsze USG przez brzuch 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:19
Gusiak, Nancy87, aldonaa, easymum, eM, Mozjaka, la_lenka, Lilla My, 4me, karolcia87, skabarka, Sigma, sweety, kataryna, Kucykowa, Wonderland, kasig, Anitka201, adzia, chabasse, Dżuls, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Dziewczyny - czy na tym pierwszym USG prenatalnym będę mogła już poprosić o nagranie płyty DVD?
Lilia cześć dziewczyn chyba prosiła o nagrania i braly... mnie lekarz powiedział, ze lepiej nagranie i USG 3-4D robić koło 20 tyg, bo znacznie lepiej to wygląda
Myślę, ze jak Twoj gin ma możliwość nagrania i będziesz chciala mieć pamiątkę to nie powinno być problemu... -
Lady juz nie moglysmy się doczekać
)
Twoje dziecko widzę tez leniuszek i nie chcialo się obrócić, zeby pokazać co tam ma... no cóż, będziemy czekać
Ciesze się bardzo, ze wszystko w porządku ... niech maluch rośnie
13cm... no, no... juz kawał człowieka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:24
-
A to mały śpioszek:D I dalej będziemy czekać do kolejnej wizyty:) Próbowałaś może kaszleć żeby go obudzić:p?? Ja dzisiaj się modliłam żeby nie spał:p Hmm ciekawe czy jak by wsadziła usg dopochwowe czy by zobaczyła dupkę jak u mojego...No nic:) poczekamy:) Kiedy kolejna wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 19:26
-
Nancy87 wrote:Wyspałam się i co? Nadal nie ma lady:p?!
Ładne macie brzuszki. Niedługo wielki brzuch i kopniaki to będzie dla nas normalna sprawa hehe.
W ogóle już się tak męczę, że nie wiem co będzie dalej. Dzisiaj się śmiałam do ginekolog, że za jakiś czas to już tylko windą do niej wjadę:p
Też się bardzo męczę, a już katastrofa jest w czwartek gdy, siedzę na wykładach od 8 do 17 -
Nancy87 wrote:Lila My zawsze możesz poprosić ale mi ginekolog odradziła na tym pierwszym. Lepiej chyba już na połówkowym:) Nawet dzisiaj mi mówiła, że dzieci w 16 tygodniu nie fajnie się ogląda, bo one takie skulone.
Kupiliśmy w każdym razie płytę i spróbujemy nagrać
A jak się nie zgodzi, to trudno - zdjęcie na pewno jakieś będzie!Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
Nancy87 wrote:Lila My zawsze możesz poprosić ale mi ginekolog odradziła na tym pierwszym. Lepiej chyba już na połówkowym:) Nawet dzisiaj mi mówiła, że dzieci w 16 tygodniu nie fajnie się ogląda, bo one takie skulone.
co widać na załączonym obrazku
przecież mój to się tak skulił i poszedł spać i za żadne skarby i nie chciał się ruszyć
-
Nancy87 wrote:A to mały śpioszek:D I dalej będziemy czekać do kolejnej wizyty:) Próbowałaś może kaszleć żeby go obudzić:p?? Ja dzisiaj się modliłam żeby nie spał:p Hmm ciekawe czy jak by wsadziła usg dopochwowe czy by zobaczyła dupkę jak u mojego...No nic:) poczekamy:) Kiedy kolejna wizyta?
No co ty, nawet poskakałam i nic, chyba go uśpiłam muzyką celtycką od rana mu dziś puszczałam i pewnie się tak rozmarzył że odpłynął
-
easymum wrote:Lady - super , że baby zdrowiutkie. Z płcią jeszcze potrzyma Cię w niepewności. Kiedy masz następną wizytę?
Wizytę mam 20 kwietnia o 16.30 aaa i dziewczyny
od początku ciąży pierwszy raz przytyłam, aż 3 kg od ostatniej wizyty