Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz powiedział, że w spermie jest taki składnik, który może powodować skurcze. Poza tym, jak jeszcze stosowałam luteinę odczuwałam pieczenie po współżyciu, dlatego lekarz zalecił używać gumki. Wprawdzie nie używamy, ale mąż kończy na zewnątrz
-
nick nieaktualnytez piekło jak bralam luteine i mój sam mmówił ze w srodku czuje taka gorączkę,a od początku konczy na zewnątrz, dobraz dwa razy moze zdarzylo sie ze nie zdążył

Dostałam rozka toffie ale to nie to samo co pudełko litrowych lodow na kolanach
chce jeszcze haha
-
nick nieaktualnywitam w klubie i pozdrawiam znad opakowania śledzi po kaszubskujustysss wrote:Pomocy!!! Cały czas jestem głodna a jak coś przygotuje do jedzenia to na sam widok mnie mdli mimo iż niby na to miałam ochotę. Były kanapki hot dogi 2x frytki 3 rodzaje ciasta ziemniaki jajko sadzone mizeria a w między czasie jabłka. Cały czas czuje głód ;( aż mi niedobrze;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:58
justysss, easymum, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też uważam, ze jednak jak się ma na coś smaka i póki sie tego nie zaspokoi to ciągle będzie coś nie tak
)
justysss ja tam bym na Twoim miejscu jadla te chickera i nawet się nie zastanawiała
u mnie teraz króluje twarożek z rzodkiewka, gotowane jajka i pomidory
moglabym jeść to cały dzien na zmianę
agniesja lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z uczelni. Jestem wykończona. Mąż dzisiaj zrobił prawie całą szafę, także jutro czeka mnie układanie wszystkiego. Syf mamy w całym domu. Mam nadzieję, że będę miała siły na takie sprzątanie i większość jutro ogarnę. Leżę teraz ze spuchniętymi nogami w górze i zasypiam. To był ciężki dzień.
-
Gusiak wrote:Dziewczyny ja też uważam, ze jednak jak się ma na coś smaka i póki sie tego nie zaspokoi to ciągle będzie coś nie tak
)
justysss ja tam bym na Twoim miejscu jadla te chickera i nawet się nie zastanawiała
u mnie teraz króluje twarożek z rzodkiewka, gotowane jajka i pomidory
moglabym jeść to cały dzien na zmianę
u mnie od początku ciąży królują pomidory, jak ich nie ma w lodówce, to jestem chora, no muszą być,
agniesja, kataryna lubią tę wiadomość