Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:Staraczka - pewnie, że może kończyć w środku
w ciążę nie zajdziesz 
no nie bądź taka pewna
jakoś w styczniu było głośno o kobiecie ktora miała najpierw ciąże pojedynczą a okazało sie ze dorobili kolejnego malucha
I tak niby bliźniaki ale między narodzinami jest roznica miesiaca lub dwóch co najśmieszniejsze jedno urodzone w 2014 a drugie w 2015
pisalysmy tu o tym nawet 
A mi przez mysl nie przeszło ze możemy tym sposobem drugie dorobić, tylko tak zapytałam czy wy pozwalacie
a do pytania dałam odpowiedz od siebie
-
aldonaa wrote:Hej dziewczyny. U mnie to nie wiosna tylko zima. Snieg pruszy

Jestem ap! Remont w transie. Jeden pokoj gotowy... ten bajzel mnie przeraza. Mysle ze do swiat sie uporamy. Ale meczace strasznie- przynajmniej dla mnie.
Ja też chcę śnieg
-
easymum wrote:Lady, no co Ty? Jaki śnieg? Od dzisiaj wiosna przecież, niech już się zrobi ciepło

Ja się czuje zawiedziona, całe 10 miesięcy czekam i wyglądam zimy, przychodzi listopad, nic, grudzień, nic, styczeń i luty nic, człowiek który kocha zimę jest tym zawiedziony, a ja kocham zimę, której wcale nie było w tym roku
-
nick nieaktualny
-
Pomocy!!! Cały czas jestem głodna a jak coś przygotuje do jedzenia to na sam widok mnie mdli mimo iż niby na to miałam ochotę. Były kanapki hot dogi 2x frytki 3 rodzaje ciasta ziemniaki jajko sadzone mizeria a w między czasie jabłka. Cały czas czuje głód ;( aż mi niedobrze;(
Sigma lubi tę wiadomość
-
justysss wrote:Pomocy!!! Cały czas jestem głodna a jak coś przygotuje do jedzenia to na sam widok mnie mdli mimo iż niby na to miałam ochotę. Były kanapki hot dogi 2x frytki 3 rodzaje ciasta ziemniaki jajko sadzone mizeria a w między czasie jabłka. Cały czas czuje głód ;( aż mi niedobrze;(
a nie masz na coś ochoty? zachcianki, bo ja byłam też kilka razy taka głodna, dopóki nie zaspokoiłam zachcianki, np rano obudziłam się z zachcianką na pomidory, a ich nie było, i zjadłam śniadanie, potem co chwile jakieś owoce, wafelki ryżowe, obiad, ale jadłam co godiznę bo byłam ciągle głodna, w końcu powiedziałam jedziemy po pomidory, i jak zjadłam to w końcu byłam pełna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez bym wolala fasta zjesc niz z głodu mialo by mdlic, w jednym tyg 3x frytki robilam taka ochote mialam na nie

W sobotę wracając z trasy w mieście hot doga jadlam i po 20min zanim dotarlam do domu umylam sie to poszlam spac a było po 22
Jutro zamierzam pizze zrobić domowa to domowa
Jedź na co masz ochotę, korzystaj póki możesz, we wrześniu i październiku bedziemy o kupkach pisaly a w listopadzie o dietach haha
justysss lubi tę wiadomość