Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Mnie też drugi dzień boli gardło. Wczoraj kupiłam Prenalen, pomagają więc polecamanulka20 wrote:A ja obudziłam się przez gardło tak boli że przełykac śliny nie mogę ahh..i spać mi się nie chce wczoraj już płukania były mleko z miodem i czosnkiem dziś od rana to samo nic więcej nie pozostaje a jak nie to ten prelaner czy jakoś tak pójdę kupić

-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ech czytalam o twoich odparzeniach, ja ich nie mam jeszcze ale pewnie jak cieplej sie zrobi to beda, nawet w wakacje majac @ potrafily sie robic od podpaski
to był jeden z wielu minusów lata, którego nie lubię bo więcej ma minusów u mnie niż plusów, i jak już teraz mam z tym problem, to nie chce sobie wyobrażać co będzie w lecie, już wznoszę ręce do góry, by urodzić na początku sierpnia i mieć z głowy.
-
Kasiarzynka wrote:Staraczka, ja jadąc samochodem powstrzymywałam ("bo zaraz będę w domu") i nie chciało mi się zjeżdżać na stację. I potem faktycznie bolało mnie podbrzusze, delikatnie twardniało.
Lady, współczuję przeżyć. Na pewno wszystko jest ok, może taka Twoja uroda, że te wydzieliny są mniej gęste?
Ja na dzisiaj mam w planach wyprawę na targi dziecięce w hurtowni BOBOLAND (taka duża u nas, ze wszystkim i niczym). Konkursy, promocje, itd. A że ja chyba jedna z nielicznych nie mam dla dziedzica:P jeszcze absolutnie nic to byłaby dobra okazja aby kupić jakieś śpioszki, czy coś
No może, ale nie powiem że się przeraziłam, jak tu wiesz przebierasz się w piżamę, a tu ci po nogach leci wodnista ciecz, -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:to był jeden z wielu minusów lata, którego nie lubię bo więcej ma minusów u mnie niż plusów, i jak już teraz mam z tym problem, to nie chce sobie wyobrażać co będzie w lecie, już wznoszę ręce do góry, by urodzić na początku sierpnia i mieć z głowy.

Haha to jak ja sie zastanawiam wole wiosne czy lato
Na wiosnę będę miała ciasne ciuchy a w wakacje z kolei te upały, na samą myśl się odechciewa ale już patrzę nad wiatrakiem do domu
-
Lady Savage wrote:Wodnistej mówisz i miałaś tak całą ciążę? No bo u mnie to też nie są typowe upławy tylko tak jakby woda ze mnie leciała
Czy całą to dokładnie nie pamiętam, ale aż mnie to dziwiło że tak dużo wodnistego śluzu mam, a lekarz mówił że normalne. Może nie ciekło mi po nogach, ale wkładki nosiłam cały czas.
Był to taki wodnisty śluz. Przepraszam wszystkich za dokładne opisy, no ale cóż... życie. -
bento wrote:Czy całą to dokładnie nie pamiętam, ale aż mnie to dziwiło że tak dużo wodnistego śluzu mam, a lekarz mówił że normalne. Może nie ciekło mi po nogach, ale wkładki nosiłam cały czas.
Był to taki wodnisty śluz. Przepraszam wszystkich za dokładne opisy, no ale cóż... życie.
Ja powiem szczerze, że jak nie mam na sobie bielizny to potrafi i po nogach mi polecieć...My kobiety to się mamy:D -

a oto moja mała księżniczka ( na 80%
)
agatka196, kasig, Lady Savage, anima, Misi@, Staraczka23, la_lenka, 4me, Sigma, skabarka, easymum, adzia, Gusiak, Wonderland, Anitka201, kataryna, chabasse lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:Hehe, Lady, ja też od zawsze nie znoszę lata. Nie dość, że jestem większa co powodowało momentami dyskomfort, to jeszcze to czas szerszeni, których u mnie zawsze pełno:P poza tym nie mam klimatyzacji w biurze i podwójnie ciężko jest w tym okresie wysiedzieć w pracy.
szerszenie jak szerszenie, ale kurdę, w nocy duszno, odkryć się nie możesz bo komary, w dzień duszno odkryć się nie możesz bo muchy ;/ owoce zostawić na talerzu to w ciągu dnia ci się muszki owocówki pojawią, ;/ i jeszcze mnóstwo innych rzeczy -
bento wrote:Czy całą to dokładnie nie pamiętam, ale aż mnie to dziwiło że tak dużo wodnistego śluzu mam, a lekarz mówił że normalne. Może nie ciekło mi po nogach, ale wkładki nosiłam cały czas.
Był to taki wodnisty śluz. Przepraszam wszystkich za dokładne opisy, no ale cóż... życie.
nie masz za co przepraszać, ja też w życiu nie myślałam że będę sobie majty wąchać
by zobaczyć czy ta" woda" to ze mnie leci ma jakiś zapach.
-
nick nieaktualny

ale ja sobie jeszcze liczę ile dni ma dzidziul