Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady, a co na tej IP? Robili Ci usg czy tylko badali? Ja czasami też mam takie rzadkie upławy jak woda, a czasami gęsty glut...(sorry za opis). Na codzień są białe i takie po środku. Mam nadzieję, że nikt się nie zniesmaczył:p Pewnie blisko terminów będziemy ciągle pisali o swoich czopach hehehe
-
nick nieaktualny
-
Ja takie kujnięcia w pochwie, jakby w szyjce mam regularnie. Ale też planuję podpytać mojego lekarza czy to na pewno ok.
Jeszcze się muszę pochwalić, odebrałam dziś wynik cytologii - mam I grupę, wow! Chyba po raz pierwszy w życiu jest tak dobrze.
agatka196, Misi@, easymum, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady, a co na tej IP? Robili Ci usg czy tylko badali? Ja czasami też mam takie rzadkie upławy jak woda, a czasami gęsty glut...(sorry za opis). Na codzień są białe i takie po środku. Mam nadzieję, że nikt się nie zniesmaczył:p Pewnie blisko terminów będziemy ciągle pisali o swoich czopach hehehe
Nie, nie robili, kazali mi założyć taką podpaskę i ruszać się w niej ok 30 min, po czym powiedziałam że ma kolor żółty, a ona powiedziała że jakby to byłby płyn owodniowy to byłoby niebieskie -
4me wrote:Hehe ale pomoc
te podpaski mozna podobno w aptekach kupic 
nie można ;/ bo zanim pojechałam na IP to byliśmy w 4 aptekach i w 4 aptece mi powiedzieli że w aptekach już tego nie sprzedają
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja mam te kłucie czuje od wczoraj, wizyta w środę, myślę ze sie macica robi jakos i stąd te odczucia ale warto zapytaćagatka196 wrote:Lalenka ja kiedyś pytałam o te kucia ale to w 8tc i mówił że się może zdarzać i jest to noe groźne. Jednak teraz już 15tc i zapytam jeszcze raz.
Ja cytologii nie miałam robionej przez moje ciagłe infekcje. Ale fajnie że taka ładna Ci wyszła
-
Mnie tez kilka razy łapał takkw kłucie, wiec skoro tyle z nas je ma to chyba nie jest nic groznego

I tez mam teraz niemalże codziennie taka jakby biała wydzieline... ale właśnie czytalam, ze w ciąży sie to zwiększa i jest w porzadku... -
nick nieaktualny
chyba na fora gdzies patrzy 

zaraz kolacja omlecik na słodko