Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Tak popatrzyłam, że te podpaski to wykrywają ph... wody płodowe mają powyżej 6,5. A jakby tak kupić papierki lakmusowe?

la lenka o tym samym pomyślałam
sprawdziłam w aptece podpaski wykrywające wody płodowe ale 39,90 za 1 sztukę to gruba przesada, pomyślałam potem o papierkach lakmusowych, na allegro są za 5,80 za 80 sztuk wiec różnica kolosalna, a w sumie i jedno i drugie reaguje na ph zmianą koloru, więc może to i nie głupie rozwiązanie. Mi tam na razie na szczęście nic nie wycieka i oby tak zostało. Za to nie umiem spać, kręcę się, nie umiem sobie miejsca znaleźć i tak już kilka dni, wolałam wstać i odpalić laptopa niż leżeć bezproduktywnie i się wkurzać, mam nadzieję że zaraz się zmęczę i w końcu przyjdzie sen
-
A ja obudziłam się przez gardło tak boli że przełykac śliny nie mogę ahh..i spać mi się nie chce wczoraj już płukania były mleko z miodem i czosnkiem dziś od rana to samo nic więcej nie pozostaje a jak nie to ten prelaner czy jakoś tak pójdę kupić
-
nick nieaktualny
-
Witam

Anula będzie wsio ok
, wiem że to łatwo mówić nie denerwuj się, ale ja sama mam zawsze stresik przed każdą wizytą, stresik połączony z ekscytacją. 
W Poznaniu od kilku dni wiosna, słonce świeci, ptoki ćwierkają i krzaczki się zielenią.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Polozylam się o 3 ale juz o oczy szeroko otwarte i spac nie mogę

Skabarka prenalen jest lżejszy od tantum Verde wiec nie wiem czy Ci pomoże.
Ja mam tantum Verde tabletki- nie wiem czy to robi różnicę w dzialaniu czy spray czy tabletki ? Lekarz spokojnie powiedzial, ze tabletki tez ok.
A w ogóle to widziałam ostnio w czasopiśmie tabletki na bol gardla dla wszystkich i byli wyróżnione , ze kobiety w ciąży moga je spokojnie brać. Niestety nie pamiętam nazwy
cos na F.

-
nick nieaktualnyAngela22 witaj

Anula trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze
Ja leże w łóżku czytam wiedźmina a mężowi zachcialo sie jajecznicy z boczkiem, wiec poszedł do sklepu...ja sie pytam kto tu jest w ciazy bo jak naeazie to on ma zachcianki i dziwne kombinacje smakowe :p
Miłego dnia
easymum lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Witam

Anula będzie wsio ok
, wiem że to łatwo mówić nie denerwuj się, ale ja sama mam zawsze stresik przed każdą wizytą, stresik połączony z ekscytacją. 
W Poznaniu od kilku dni wiosna, słonce świeci, ptoki ćwierkają i krzaczki się zielenią.
Dzieki za słowa otuchy...wierze ze bedzie dobrze

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć, ale się działo w nocy ojojoj, mąż mnie budził, myślał ze nie śpię az sie kapnal ze jednak śpię, obudzilam sie a ten ze czemu ja płacze, oczy mokre, mowil ze jak bym w histerię wpadła jak by cos sie stało a jaaa... ja nie wiem co takiego mi sie snilo ale było źle nawet teraz sie zastanawiam.
DZisiaj pierwszy dzien wiosny a pogoda do kitu, mam wlaczone dzien dobry tvn i to sa idioci juz oglądalnośc chcą mie,, niedawno atak na tunis byl a juz maja tych ludzi w studio
-
Witam,
agatka196 Ja też miewam takie kłucia, czasami również w pachwinach.
Lady Savage współczuję przeżyć, u mnie też ogromne ilości wodnistej wydzieliny. Pamiętam, że w pierwszej ciąży miałam podobnie.
anula1990 Powodzenia,wszystko będzie dobrze.
skabarka U mnie Prenalen zdziałał cuda(syrop i tabletki) w połączeniu z syropem z cebuli. -
bento wrote:Witam,
agatka196 Ja też miewam takie kłucia, czasami również w pachwinach.
Lady Savage współczuję przeżyć, u mnie też ogromne ilości wodnistej wydzieliny. Pamiętam, że w pierwszej ciąży miałam podobnie.
anula1990 Powodzenia,wszystko będzie dobrze.
skabarka U mnie Prenalen zdziałał cuda(syrop i tabletki) w połączeniu z syropem z cebuli.
Wodnistej mówisz i miałaś tak całą ciążę? No bo u mnie to też nie są typowe upławy tylko tak jakby woda ze mnie leciała -
nick nieaktualnyLady ja w środę zapytam swojego o to bo tez bieliznę mam mokrą i zero śluzu jedynie po nocy taki zauważam ale to pewnie cos się sni
Widzisz tez sluzu nie mialas jak pytalam wcześniej o suchość a teraz woda jak bysmy popuszczaly 
Kobietki zdarzylo wam sie powstrzymać mocz chwilę no coś robilyscie lub bylyscie poza domem? Ja wczoraj z psem wyszlam siku mi sie chciało nie wiem jak do domu dotarlam ale czułam jak nigdy taki ból podbrzusza bardziej na wzgorku i jak bym tam deske miała, szłam biegiem do domu aż biodra zaczęły boleć
-
Staraczka23 wrote:Lady ja w środę zapytam swojego o to bo tez bieliznę mam mokrą i zero śluzu jedynie po nocy taki zauważam ale to pewnie cos się sni
Widzisz tez sluzu nie mialas jak pytalam wcześniej o suchość a teraz woda jak bysmy popuszczaly 
Kobietki zdarzylo wam sie powstrzymać mocz chwilę no coś robilyscie lub bylyscie poza domem? Ja wczoraj z psem wyszlam siku mi sie chciało nie wiem jak do domu dotarlam ale czułam jak nigdy taki ból podbrzusza bardziej na wzgorku i jak bym tam deske miała, szłam biegiem do domu aż biodra zaczęły boleć
No dokładnie, ja tez wcześniej sucho, jak pieprz a teraz od poniedziałku leje się ze mnie, jakbym popusczała, a nie czuję tego w ogóle tzn, jak okres się ze mnie lał to czułam, a tutaj nic, a potem cała jestem obszczypana, odparzona, i to nie pachnie jak siuśki, jest przezroczyste, i bezwonne. -
nick nieaktualnyEch czytalam o twoich odparzeniach, ja ich nie mam jeszcze ale pewnie jak cieplej sie zrobi to beda, nawet w wakacje majac @ potrafily sie robic od podpaskiLady Savage wrote:No dokładnie, ja tez wcześniej sucho, jak pieprz a teraz od poniedziałku leje się ze mnie, jakbym popusczała, a nie czuję tego w ogóle tzn, jak okres się ze mnie lał to czułam, a tutaj nic, a potem cała jestem obszczypana, odparzona, i to nie pachnie jak siuśki, jest przezroczyste, i bezwonne.
-
nick nieaktualnyAleż ja głupia

pamiętacie jak na początku pisalysmy o tych niby domowych testach na płeć z sodą? Teraz mi sie przypomniało i hahaha zrobiłam głupia
lyzeczke sody wsypalam do pojemniczka i siurnelam na nia na chlopca sie pieni na dziewczyne nic se nie dzieje i tak hmm nic sie nie dzieje
Zrobi któraś z was , najlepiej dziewczyny które widziały synka, ciekawe czy sie sprawdzi 
wiem głupota nie zna granic ale coz