X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Ty królowo śniegu daj spokój z tą zimą ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:36

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana w ten ponury dzień. Ja teraz od tygodnia nic innego na śniadanie nie jem, tylko chleb z pasztetem i pomidorem. Wtedy czuje się spełniona ☺

easymum lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    u mnie od początku ciąży królują pomidory, jak ich nie ma w lodówce, to jestem chora, no muszą być,
    I u mnie pomidory królują ale kuzwa w marketacg to takie drewno :/ moga tydzień bez lodówki leżeć i dalej takie same :/

U mnie dzisiaj słoneczko święci mam nadzieję ze nic sie nie zamieni zanim sie wygramole z łóżka :D

Mąż robi sniadanie , chyba to oznacza przeprosiny bo w nocy mnie zdenerwował, przebudzilam sie duren netbooka mial w łóżku i sobie grał, chwike zaczekalam wstalam do wc i wzielam ten sprzęt na blat zaczął siesmiac

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

tym razem i mnie z samego rana pogoda zaskoczyla.... wczoraj cieplutko, pelne słońce a dziś za oknem leży śnieg =)
    Moze nie jest go jakoś dużo, ale przez noc delikatna warstwa napadala i do rana się trzymama, wiec musiałbyc mróz...

Zmykam na śniadanko =)
    adzia kanapka z pasztetem i pomidorem brzmi nieźle... może tez się pokuszę =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:37

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja kupuję te pomidorki cherry, koktajlowe bo takie normalne faktycznie smakują jak drewno =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• adzia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzień dobry =)

tym razem i mnie z samego rana pogoda zaskoczyla.... wczoraj cieplutko, pelne słońce a dziś za oknem leży śnieg =)
    Moze nie jest go jakoś dużo, ale przez noc delikatna warstwa napadala i do rana się trzymama, wiec musiałbyc mróz...

Zmykam na śniadanko =)
    adzia kanapka z pasztetem i pomidorem brzmi nieźle... może tez się pokuszę =)
    Gusiak pychotka☺smacznego!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ohydnie leje od rana wiec zmykam na zakupy do H&M mama na poprawe humoru :D

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak o to muszę te kupić myslalam ze i one tak smakują, bym z targu przywlokla no ale na lenia nie mam sposobu :D

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas błogie lenistwo - kawka i croissanty na śniadanie, teraz pozostaje leżenie w łóżku do południa :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady idź z tym śniegiem:p Nie kracz:p Kto jeszcze dzisiaj robi przed świąteczne porządki? Muszę się zmotywować:)

Może nie świąteczne porządki, ale będę dzisiaj prasować. Strasznie tego nie lubię, a uzbierał mi się już cały kosz, więc nie mam wyjścia :(

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Spróbujcie Anulka w gumce, albo na zewnątrz, powinno pomóc :) Jeżeli nie, to koniecznie powiedz o tym lekarzowi. A stosujesz luteinę?

Bo właśnie nie stosuje.Dziękuję za radę spróbujemy w gumce :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja tez dlugo jadlam te 'drewniane', az w koncu brat mi zaczął dawać tamte, bo twierdził ze dobre... i faktycznie =)
    Od te czasu nie mogę sie ich objeść... paczka to wystarczy może na 2-3 dni tak je wcinam =)

a my dziś z mężem jedziemy po wozek... jednak doszliśmy do wniosku, ze kupimy ten uzywany TAKO... cena jest dobra, wózek na prawdę ładnie wygląda, a przynajmniej juz jeden z większych wydatków będzie za nami =)
    Tym bardziej przekonalo nas to, ze wózek będzie stał na dole na klatce (mieszkamy na 4 piętrze bez windy) wiec jeśli miałby mi ktoś go ukraść to lżej mi będzie pogodzić się z taka strata, niż jakieś 1.5tys... =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:40

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy u nas wózek będzie stał w piwnicy lub wozkarni bo na klatce bym się bała go trzymać.witam w ten ponury dzień i pewnie zimny za oknem
    Zaraz trzeba się ubrać i śniadanie zjeść. Witam się w 17 tygodniu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:46

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:16

la_lenka, Gusiak, MadziaRatMed, eM, Lady Savage, karolcia87, Wonderland, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam u nas też ładnie tylko zimno i dzisiaj też od rana zaczęte porządki :P

rrgu83a.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niestety nie ma wozkarni, a i piwnica jest zdecydowanie za mala...
    także poza wciaganiem na górę jest tylko opcja zostawienia na klatce...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie klatka jest tak maleńka, że nie ma szans zostawić tam wózka, nawet złożoną "parasolkę" ciężko gdzieś upchnąć, bo zastawia skrzynki pocztowe lub wejście do piwnicy.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    U nas niestety nie ma wozkarni, a i piwnica jest zdecydowanie za mala...
    także poza wciaganiem na górę jest tylko opcja zostawienia na klatce...
    Ja bym sie bała bakterii, eez potem wsadź dziecko a znajda sie tacy co kichna, albo klatka otwarta i lumpy wejda brr

kassiassw lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj dziewczyny :-) tak was podczytuje od dłuższego czasu i chciałam się w końcu przywitać razem z moim małym Tuptusiem- naszym cudem :-D
    Gratuluje wam kochane tych naszych Cudów.

Lilla My, Misi@, kasig, eM, Lady Savage, karolcia87, Wonderland, easymum, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ