X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Ty królowo śniegu daj spokój z tą zimą ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:36

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana w ten ponury dzień. Ja teraz od tygodnia nic innego na śniadanie nie jem, tylko chleb z pasztetem i pomidorem. Wtedy czuje się spełniona ☺

easymum lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    u mnie od początku ciąży królują pomidory, jak ich nie ma w lodówce, to jestem chora, no muszą być,
    I u mnie pomidory królują ale kuzwa w marketacg to takie drewno :/ moga tydzień bez lodówki leżeć i dalej takie same :/

U mnie dzisiaj słoneczko święci mam nadzieję ze nic sie nie zamieni zanim sie wygramole z łóżka :D

Mąż robi sniadanie , chyba to oznacza przeprosiny bo w nocy mnie zdenerwował, przebudzilam sie duren netbooka mial w łóżku i sobie grał, chwike zaczekalam wstalam do wc i wzielam ten sprzęt na blat zaczął siesmiac

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

tym razem i mnie z samego rana pogoda zaskoczyla.... wczoraj cieplutko, pelne słońce a dziś za oknem leży śnieg =)
    Moze nie jest go jakoś dużo, ale przez noc delikatna warstwa napadala i do rana się trzymama, wiec musiałbyc mróz...

Zmykam na śniadanko =)
    adzia kanapka z pasztetem i pomidorem brzmi nieźle... może tez się pokuszę =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:37

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja kupuję te pomidorki cherry, koktajlowe bo takie normalne faktycznie smakują jak drewno =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• adzia Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Dzień dobry =)

tym razem i mnie z samego rana pogoda zaskoczyla.... wczoraj cieplutko, pelne słońce a dziś za oknem leży śnieg =)
    Moze nie jest go jakoś dużo, ale przez noc delikatna warstwa napadala i do rana się trzymama, wiec musiałbyc mróz...

Zmykam na śniadanko =)
    adzia kanapka z pasztetem i pomidorem brzmi nieźle... może tez się pokuszę =)
    Gusiak pychotka☺smacznego!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ohydnie leje od rana wiec zmykam na zakupy do H&M mama na poprawe humoru :D

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak o to muszę te kupić myslalam ze i one tak smakują, bym z targu przywlokla no ale na lenia nie mam sposobu :D

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas błogie lenistwo - kawka i croissanty na śniadanie, teraz pozostaje leżenie w łóżku do południa :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady idź z tym śniegiem:p Nie kracz:p Kto jeszcze dzisiaj robi przed świąteczne porządki? Muszę się zmotywować:)

Może nie świąteczne porządki, ale będę dzisiaj prasować. Strasznie tego nie lubię, a uzbierał mi się już cały kosz, więc nie mam wyjścia :(

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Spróbujcie Anulka w gumce, albo na zewnątrz, powinno pomóc :) Jeżeli nie, to koniecznie powiedz o tym lekarzowi. A stosujesz luteinę?

Bo właśnie nie stosuje.Dziękuję za radę spróbujemy w gumce :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja tez dlugo jadlam te 'drewniane', az w koncu brat mi zaczął dawać tamte, bo twierdził ze dobre... i faktycznie =)
    Od te czasu nie mogę sie ich objeść... paczka to wystarczy może na 2-3 dni tak je wcinam =)

a my dziś z mężem jedziemy po wozek... jednak doszliśmy do wniosku, ze kupimy ten uzywany TAKO... cena jest dobra, wózek na prawdę ładnie wygląda, a przynajmniej juz jeden z większych wydatków będzie za nami =)
    Tym bardziej przekonalo nas to, ze wózek będzie stał na dole na klatce (mieszkamy na 4 piętrze bez windy) wiec jeśli miałby mi ktoś go ukraść to lżej mi będzie pogodzić się z taka strata, niż jakieś 1.5tys... =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:40

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy u nas wózek będzie stał w piwnicy lub wozkarni bo na klatce bym się bała go trzymać.witam w ten ponury dzień i pewnie zimny za oknem
    Zaraz trzeba się ubrać i śniadanie zjeść. Witam się w 17 tygodniu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:46

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:16

la_lenka, Gusiak, MadziaRatMed, eM, Lady Savage, karolcia87, Wonderland, nick nieaktualny, chabasse lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam u nas też ładnie tylko zimno i dzisiaj też od rana zaczęte porządki :P

rrgu83a.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niestety nie ma wozkarni, a i piwnica jest zdecydowanie za mala...
    także poza wciaganiem na górę jest tylko opcja zostawienia na klatce...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie klatka jest tak maleńka, że nie ma szans zostawić tam wózka, nawet złożoną "parasolkę" ciężko gdzieś upchnąć, bo zastawia skrzynki pocztowe lub wejście do piwnicy.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    U nas niestety nie ma wozkarni, a i piwnica jest zdecydowanie za mala...
    także poza wciaganiem na górę jest tylko opcja zostawienia na klatce...
    Ja bym sie bała bakterii, eez potem wsadź dziecko a znajda sie tacy co kichna, albo klatka otwarta i lumpy wejda brr

kassiassw lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj dziewczyny :-) tak was podczytuje od dłuższego czasu i chciałam się w końcu przywitać razem z moim małym Tuptusiem- naszym cudem :-D
    Gratuluje wam kochane tych naszych Cudów.

Lilla My, nick nieaktualny, kasig, eM, Lady Savage, karolcia87, Wonderland, easymum, nick nieaktualny, chabasse lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ