Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie... Ja mam podobnie i martwie sie tym, ze mi brzuch nie rosnie, choc wiem, ze to glupie, ale uspokoje sie po usgadzia wrote:Misi powiem Ci że mam jakiegoś stresa przed jutrzejsza wizytą. Już drugą noc z rzędu nie mogę spać. Wiesz wszelkie dolegliwości ciążowe minęły. Wiem że wszystko będzie dobrze, musi być. Ale gdzieś ten strach zawsze jest. Teraz sobie tłumaczę że będę spokojna jak poczuje ruchy. Choć wiem że to może jeszcze potrwać botrochę nadmiaru ciała jest ☺Oby jutro do 18
☺
Edit
Teraz zauwazylam, ze mamy o tej samej porze wizyte
bedzie dobrze!
Aldonaa Ty tez masz jutro wizyte?...o to bedzie nam moze latwiej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 13:03
-
Misi@ wrote:No wlasnie... Ja mam podobnie i martwie sie tym, ze mi brzuch nie rosnie, choc wiem, ze to glupie, ale uspokoje sie po usg

Edit
Teraz zauwazylam, ze mamy o tej samej porze wizyte
bedzie dobrze!
Aldonaa Ty tez masz jutro wizyte?...o to bedzie nam moze latwiej;)
nie martw się nie rosnącym brzuchem bo znam kobiety którym dopiero w 5 miesiącu zaczął rosnąć brzuszek wiec z tym spokojnie
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ - mi też nie rośnie. Nawet mąż powiedział lekarce, że to jedyne, co mnie niepokoi. Ale uspokoiła mnie, że dzidziuś rośnie, ja dużo nie przytyłam, więc i brzucha póki co nie ma. Jeszcze pewnie nam się znudzi brzuchol
Misi@ lubi tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, w 2 trymestrze już zaczynasz potrzebować o ok. 300 kcal więcej, niż normalnie, pamiętasz o tym jedząc?
Hej kobietki
Zazdroszczę tym z Was, które mają blisko nad morze, ja kocham Bałtyk, a szczególnie Łebę... mimo tego, że jest mega skomercjalizowana, to jednak mam sentyment, znam ją na wylot. Kiedy byliśmy z mężem na urlopie na Kaszubach, to też musieliśmy sobie zrobić 1-dniową wycieczkę do Łeby 
I muszę powiedzieć Ci Aldonaa, że Tobie tych Kaszub też zazdroszczę
Takie cudowne miejsce do życia i dla dzieciaków do wychowywania się!
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela22 wrote:a dużo już przytyłyście mamusie czy schudłyście ja już z 5 kg a staram się jeść i nie wymiotuje a jednak na ostatnim usg wszystko w porządku jednak ja ciągle chudne
ja chyba wrocilam do wagi wyjsciowej, najpierw przytylam ze 2 kg potem schudlam te 2 kg potem przez chorobe znow 2 kg schudlam i teraz je nadrobilam:P -
Ja nad morze mam jakies 650km wiec kawalek a uwielbiam nasze polskie morze...
Ja mam dalej mdlosci nie moge jesc np kurczaka czy jakiejs pieczeni... ale waga zaczela wkoncu powoli rosnac
-
Staraczka23 wrote:I u mnie pomidory królują ale kuzwa w marketacg to takie drewno
moga tydzień bez lodówki leżeć i dalej takie same 
Niestety teraz tak jest ze wszystkim, dlatego tak dużo alergików jest, no ale co wolisz zamówić pomidory w sklepie bio i za 2 sztuki zapłacić 50 zł bo ja nie -
Gusiak wrote:Staraczka ja kupuję te pomidorki cherry, koktajlowe bo takie normalne faktycznie smakują jak drewno

no właśnie ja mam obsesję na cherry pomidorki od początku ciąży
ale dziś mnie naszło na śledzie w sosie salsa
pojechaliśmy do Stokrotki bo tylko tam są
-
nick nieaktualnySzkoda pieniędzyLady Savage wrote:Niestety teraz tak jest ze wszystkim, dlatego tak dużo alergików jest, no ale co wolisz zamówić pomidory w sklepie bio i za 2 sztuki zapłacić 50 zł bo ja nie

Chyba trzeba krzaka zasadzic u siostry faceta w szklarni
-
Witam się w 17tc
wow! Już tak daleko
no i myślę że czasem czuje dzidzię, ale i tak nie mogę się doczekać pierwszych kopniaków gdzie już będzie ta pewność!!!
Ciężko było was nadrobić po weekendowej nieobecności
Jej!!! Czarna!!! Dlaczemu ja nie wiedziałam że ty w ciąży jesteś?Czarna_88 wrote:Haj dziewczyny
tak was podczytuje od dłuższego czasu i chciałam się w końcu przywitać razem z moim małym Tuptusiem- naszym cudem 
Gratuluje wam kochane tych naszych Cudów.
ale się cieszę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 17:23
Czarna_88, Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]

a też bym pospacerowała nad morzem