Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_88 wrote:Dziewczyny a ja mam takie pytanie o ruchy... niby wszędzie pisze że zaczynają się tak między 16-20 tygodniem. a jak u was? czujecie już coś? Ja czasami czuje takie plumkanie w środku... ale to chyba jelitka jeszcze czuje sama nie wiem

Witaj Czarna 88, ja już czuję jak się przekręca, taka rybka
-
Ja dzisiaj poczułam porządnego kopniaka na ręce. Położyłam się żeby odpocząć od sprzątania, zaczęłam smyrać brzuszek i nagle taki kop w dłoń. Czekałam na więcej ale już nie było. Chyba mówił: Matka do roboty, a nie leżysz:D
Lady Savage, aldonaa, Czarna_88, kasig, easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
nie mogę się doczekać chociażby takiej rybki !! tyle, że ja dopiero kończę 13tydzień, więc jeszcze sobie poczekam, fajnie macie, że już coś czujecie
) w czwartek mam wizytę, może się uda płeć podpatrzeć, tu prawie sami chłopcy ! też byśmy woleli chłopca, ale może być i mała księżniczka, tylko, że wtedy nie będzie miała się z kim bawić bo wszystkie bobasy z rodziny i znajomych to chłopaki !!
-
Em kochana milo Cie tu widziec
bardzo malo pisalam na poczatku bo mialam troche duzo stresu z maluszkiem a do tego zle przechodzilam sam poczatek... ale jestem juz po pierwszych prenatalnych i Tuptus pieknie sie rozwija i rosnie i jestem strasznie szczesliwa ale i strasznie sie.boje.... ale teraz musi sie udac 
Obojetnie czy.to bedzie dziewczynka czy.chclopczyk oby tylko bylo zdrowe
.... babcia mi mowi ze to bedzie chlopiec hehe
eM, Misi@, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Patrzcie co zrobiłam
kartka na ślub i na chrzciny, zaraz po wystawieniu na facebooku, zostały sprzedane 

i kieszonka na pieniążki

no na chrzciny
eM, 4me, karolcia87, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem padnięta. Dopiero skończyłam sprzątać, nie ukrywam, że układanie ciuszków dla Nikosia sprawiło mi najwięcej radości:) Muszę kupić jakiś koszyczek do szafki na jego czapeczki, skarpetki. Babcia znowu kupiła mu jakieś jeansy, śpioszki i skarpetki:)
Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko mam nadzieję, że plaży przy Neptunie całkiem nie wymyjealdonaa wrote:Oj Sigma, ja sobie sama zazdroszcze
Jak znasz Łebe na wylot, to powiem Ci ze na plazy przy Neptunie wlasnie wkopali nowe pale drewniane w wode. Pieknie to wyglada jak sie spaceruje plaza. 
jakiś czas temu był z tym spory problem.
-
Lady - bardzo ładne karty
. Też wyszywam, ale takie duże obrazki ze wzoru, np. takie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 07:17
Staraczka23, Lady Savage, 4me, Misi@, eM, skabarka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
Misi@ wrote:
Kurcze od jakiegos czasu mam bole w k!atce piersiowej, czy ktorasnz Was tez ma? Pewnie to stres, musze jutro zapytac lekarza, obym nie zapomniala z wrazenia
ja mam takie bóle od początku ciąży jakby mi ktoś ściskał klatkę piersiową i lekarz powiedział ze to podłoże nerwowe, ja myślałam że na spokojnie wszystko biorę ze dopóki jest ok to się nie stresuje ale organizm chyba mówił co innego.. na szczęście teraz zdarza się już tylko sporadycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 06:24
-
nick nieaktualnyHej zostałam wybudzona ze snu bo małż pomylil akumulatorki z bateriami i tak z rana jak zaxzelo syczec tak wszystkie 4 wybuchly

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty abyście już poznały płeć maluszkow
Wzięłam sobie kawe do lozka zamowilam
teraz leze i myślę gdzie dzisiaj sie wybrac bo oogoda dopisuje
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Lady - bardzo ładne karty
. Też wyszywam, ale takie duże obrazki ze wzoru, np. takie:
Ja też
aktualnie mam tyle prac porozpoczynanych, no i ja najbardziej lubię haftować richelieu
skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie wymiotuję i od początku miałam 5,5 na minusie. Teraz przytyłam 1 kg i tak to się utrzymuje (4,5 na minusie). Więc spokojnieAngela22 wrote:a dużo już przytyłyście mamusie czy schudłyście ja już z 5 kg a staram się jeść i nie wymiotuje a jednak na ostatnim usg wszystko w porządku jednak ja ciągle chudne