Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lips wrote:hej dziewczyny
odwiedzam was z grudniówek 2015
w lipcu mam wesele brata i zastanawiam się czy będę już potrzebować ciążowej sukienki czy wystarczy jak się będę rozglądać za zwykłymi. Będę wtedy w 21 tygodniu a jestem szczupła (rozm 36). Macie moze jakieś zdjęcia brzuszków z tego okresu ? albo przynajmniej doradźcie
pozdrawiam gorąco
4 em ma rację są dziewczyny szczupłe co brzuszków nie mają, grubsze co też nie ale są też szczupłe z potężnymi brzuszkami i pulchniejsze z brzusiami. U nas jest pełen rozstrzał z brzusiami -
diatomka wrote:Bento czego z wiekszych rzeczy Ci brakuje? Mi materaca i wyparzacza. Reszta to rzeczy codziennego uzytku. Kupie trzy przescireradla w ikei , poscieli przez pierwszy rok i tak sie nie uzyje wiec teraz odpuszczam, wszelkie bujavzki itd - dam szanse rodzinie sie wykazac. Rozki dwa.
Na dzień dzisiejszy mam wielkie NIC, no dobra mam karuzelę do fotelika/wózka i to wszystko...Z ubranek syna mam tylko taki przejściowy kombinezon rozmiar 74, a reszta jak już wcześniej pisałam gdzieś "wyszła".
A tak to wszystko trzeba kupić, właśnie dziś siedziałam cały dzień nad listą i pewnie jutro zamówię większość rzeczy. Wózek mam możliwość kupić używany maxi cosi mura, tak więc zobaczymy. Ubranka to jeszcze nie wiem kiedy i gdzie... chcę wszystkie bodziaki rozpinane(kopertowe) i pajace tak samo bo pamiętam jaką udręką było zakładanie wszystkiego przez głowę u takiego maleństwa.
Paulinek Komplecik rewelacja, a i Ty wyglądasz kwitnącoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:28
diatomka, Paulinek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja słyszałam, że monitor oddechu warto kupić przy wcześniaku lub gdy lekarz stwierdzi jakiś problem z oddychaniem. Zastanawiałam się nad kupnem, ale bratowa uświadomiła mi, że nie jest to konieczny zakup przy zdrowym dziecku. Wszystkie podgrzewacze, wyparzacze, sterylizatory i inne cuda mozna kupic śmiało po porodzie, bo nie wiadomo jak bedziemy karmić. Oczywiście butelki warto mieć ale bez reszty gadżetów mozna sobie poradzić
Carolline lubi tę wiadomość
-
Agatka a skąd wiesz że dyżur miał? Tylko pod wieczór mnie zaczęło boleć i kloc może to od tego, że 2 razy wchodziłam na 4 piętro
i dopiero tego sporo spacerowalam, narazie nie boli jak leżę i jutro też sprzatac nie będę tylko leżeć i zobaczymy jak w niedzielę będzie po takim odpoczynku jakoś będzie boleć to pojadę na IP
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:A ja słyszałam, że monitor oddechu warto kupić przy wcześniaku lub gdy lekarz stwierdzi jakiś problem z oddychaniem. Zastanawiałam się nad kupnem, ale bratowa uświadomiła mi, że nie jest to konieczny zakup przy zdrowym dziecku.
Więc dla spokoju męża chętnie wydam te kilka stów. A i ja na pewno będę miała spokojniejszą głowę wiedząc, że coś dodatkowo czuwa. Wolę właśnie zaoszczędzić na np. używanym wózku, leżaczku, macie czy ciuszkach, a monitor jednak mieć. -
Mam mega problem może któraś z was mi pomoże.
Mój pracodawca na którego była firma zmarł, co prawda firmą zajmowała się córka pracodawcy. Od początku jestem na L4. Dzisiaj jak pisałam do mojej szefowej (czyli córki pracodawcy ) że mam kolejne L4 to raczyła mnie poinfomować o tym iż firma nie istnieje i odda mi moje poprzednie L4 i mam sobie sama jechać do Zusu ....
Orjentujecie się może jak to jest z chorobowym w takim wypadku później macierzyńskim? będę wdzieczna za pomooc . -
nick nieaktualnyhttp://www.prawo-pracy.pl/likwidacja_firmy_a_ciaza-p-473.html - czarna zerknij tu
Powiedzcie mi, że nic nie zrobiłam młodemu tym "upiciem" go sosem na winie, bo mam paranoję! Nie rusza mi się ancymon jeden i wszystko przez toWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 22:20