Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak naprawdę to każda z Nas ma inne podejście do wielu spraw, ja sterylizatora nie będę kupować, bo uważam, że wrzątek wystarczy kiedyś sterylizatorów nie było i jakoś sobie nasze mamy radziły, Dla niektórych mam znowu jest on niezbędny:) Tak jak wiele innych gadżetów - dla jednych zbędny wydatek, dla innych konieczność także myślę, że ostatecznie i tak sumy wyprawek będą baaaardzo się od siebie różnić. Jednej wystarczą 2 tys a dla innej 6 będzie za małoMarzenia się spełniają
-
A mnie od 3h znowu brzuch boli to nie jelita kłuje tak dziwnie wziełam nospe i leze bo jak leze jest lepiej jak wstaje i przy wysiłku boli
zobacze jak beda sie powtarzac te bole to w niedziele pojade na ip i jak bedą one częściej to wcześniej. Może to od wysiłku dzisiaj ale nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 20:20
-
nick nieaktualnyAgatka a czy planujesz karmic piersia?? Ja wiem, ze roznie moze byc ale.jesli tak to mozesz sobie poki co darowac. Jesli okaze sie, ze bedziesz karmila mlekiem modyfikowanym to dokupisz o ile uznasz za potrzebne. Ja pierwszy raz wygotowywalam a potem wyparzala butelki we wrzatku. Jedynie podgrzewacz przy kqrmieniu moze byc przydatny. Ale z tym tez sobie radzilam. Mialam oddzielnie zimna przegotowana wode ( co rano przygotowywalam) i mieszkalam z goraca i tyle. Podgrzewacz bardziej by utrzymac stala temp. ale mleka gotowego to dlugo tam nie bedziesz trzymac bo nie mozna. Z laktatorem sama nie wiem, bo problem jest glownie na poczatku i w takim wypadku by sie przydal ale moze i nie byc z karmieniem problemu i bedzie zbedny. Ale z drugiej strony mozesz pozniej odciagac pokarm i zostawic mala z tata. Chyba jednak bym sie zaopatrzyla w niego odrazu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my byliśmy na kolacji w knajpie, zamówiłam kaczkę z sosem żurawinowym i okazało się, że sos jest na czerwonym winie...
tylko chyba nie do końca to winko odparowało, bo po kolacji czułam się jak po lampce wina - i chyba upiłam dziecko...
mam nadzieję, że nic się nie stanie
skabarka lubi tę wiadomość
-
Coo do morfologii to po 21 tyg zwieksza sie ilosc osocza stad czesc z nas ma slaba. Ja pobiore miesiac zelazo,ale juz widze poprawe;)
Agatka ja nie karmilam, zsskoczylo nas to calkiem i w sobote maz szukal w malej miescienie wyparzacz a aa dwa dni laktator bo mialam nawal. Teraz obowiazkowo kupie wyparzacz porzadny bho tamten byl z canpolu i ledwo pociagnal dwa lata na koniec sie spaliol. Natomiast podgrzewacza nie mialam i uwazam ze jest zbedny. -
.ona. wrote:4me - no ja jakoś wolę podgrzewacz taki do butelek niż typową mikrofalę dla takiego malucha
Zdrowa to ona raczej nie jest, choć mam i sama używam
Co do tego czy to rzeczywiście jest szkodliwe nie będę się kłócić bo sama za malo wiemmusze poczytać jakies badania na ten temat.
Zreszta teraz nawet jedzenie kurczaka, ryb z morza a nawet nowalijek jest niebezpieczne- antybiotyki, metale ciezki itp itd. Nie wiadomo co juz jesc aby bylo zdrowo wiec jem wszystko
-
hej dziewczyny
odwiedzam was z grudniówek 2015
w lipcu mam wesele brata i zastanawiam się czy będę już potrzebować ciążowej sukienki czy wystarczy jak się będę rozglądać za zwykłymi. Będę wtedy w 21 tygodniu a jestem szczupła (rozm 36). Macie moze jakieś zdjęcia brzuszków z tego okresu ? albo przynajmniej doradźcie
pozdrawiam gorąco -
lips wrote:hej dziewczyny
odwiedzam was z grudniówek 2015
w lipcu mam wesele brata i zastanawiam się czy będę już potrzebować ciążowej sukienki czy wystarczy jak się będę rozglądać za zwykłymi. Będę wtedy w 21 tygodniu a jestem szczupła (rozm 36). Macie moze jakieś zdjęcia brzuszków z tego okresu ? albo przynajmniej doradźcie
pozdrawiam gorąco
-
Bento czego z wiekszych rzeczy Ci brakuje? Mi materaca i wyparzacza. Reszta to rzeczy codziennego uzytku. Kupie trzy przescireradla w ikei , poscieli przez pierwszy rok i tak sie nie uzyje wiec teraz odpuszczam, wszelkie bujavzki itd - dam szanse rodzinie sie wykazac. Rozki dwa.
Jutro maz zaczyna ogarniac piwnice nasza, dopiero po remoncie przyniesie ze strychu tesciow worki z ubrankami i bede wiedziala co mam a co dokupic. -
nick nieaktualnyhttp://wrzucaj.net/images/2015/05/15/20150515202845.jpg
to mój komplecik;) właśnie dotarł jest cudowny i mam 3 gratisy
i sukienka;) na wesele;) fakt to jeszcze miesiąc, ale mam 30 dni na zwrot jakby co;) więc jak nie będzie pasowała za miesąc poszukam czego innego, na razie jest luźna, ale fajnie leży, w brzuszku jeszcze miejsce w piersiach też
http://wrzucaj.net/images/2015/05/15/20150515203718.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/05/15/20150515203735.jpgagatka196, Sigma, bento, skabarka, 4me, Wonderland, Gusiak, Kasiarzynka, kasig, Anitka201, chabasse lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Anulka ja bym te bóle skonsultowala juz z lekarzem. To już któryś raz jak piszesz ze cie boli. A może ty nie możesz czegoś jeść? Mnie np skręca jak zjem kapustę w obojętnie jakiej postaci to mi bebechy, jelita, żołądek rozwala i chodzę po ścianach.
No właśnie tylko po lewej stronie tak na dole mnie boli a nie jelita i przy wysiłku , wczoraj były jelita a dzisiaj nie wiem. Lekarza mam w środę ale jak będzie to się powtarzać jutro i w niedzielę , to w niedzielę pojadę na IP teraz leże i póki co jest dobrze i nic nie boli.