z ktorego jajnika mialyscie owulacje?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej chciałam zapytać czy to mit czy prawda a mianowicie slyszalam tak prawy jajnik dziewczynka a lewy chłopak
czy wiecie z ktorego byla u was owulacja i jaka plec?
Mi zostal tylko prawy po operacji mam nadzieje ze córka
wiem ze sa badania o chromosomie .
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Ja nie mam pojecia jak to jest, ale juz jestes w 12tc wiec ja juz za 2tyg wiedzialam co bd miala
Zadalam tutaj pytanie bo wiem jak duzo kobiet jest z ovu i pewnie sa po monitorach wiec wiedza ktory jajnik pomogl w tym cudzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Uuu to jednak chodzi o chromosomy
Mia S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:To jest mamy wina ze tak szukam
bulgotalo mi w brzuchu myslala ze glodna jestem albo nie jadlam i tak palnelam zgodnie z prawda ze bulgocze mi ostatnio ciągle po prawej i zaczela swoje przesądyStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:To jest mamy wina ze tak szukam
bulgotalo mi w brzuchu myslala ze glodna jestem albo nie jadlam i tak palnelam zgodnie z prawda ze bulgocze mi ostatnio ciągle po prawej i zaczela swoje przesądy
Mi moja mama wmawiała chłopaka że niby dziewczynki zabierają urodę
Tak naprawdę to z tych mitów/ przesądów nic się nie sprawdza
Na poczatku ciąży wcinałam kwaśne niby na chłopca dopiero potem zmieniłam na słodkie
Ph moczu mialam różne
Nie ma co wierzyć w takie rzeczyStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej a mi znajoma z kolej sprzedała info o chińskim kalendarzu poczęć wiem że brzmi zabawnie i trochę nienormalnie ale jak tak zaczęłam obliczać znajomych ciąże i rodziny to wszystko się zgadza może po prostu zbieg okoliczności ale wiecie jak to jest
i tak tak wiem że z medycznego punktu widzenia pisze jakieś bzdury
link do kalendarza
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka -
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:hej a mi znajoma z kolej sprzedała info o chińskim kalendarzu poczęć wiem że brzmi zabawnie i trochę nienormalnie ale jak tak zaczęłam obliczać znajomych ciąże i rodziny to wszystko się zgadza może po prostu zbieg okoliczności ale wiecie jak to jest
i tak tak wiem że z medycznego punktu widzenia pisze jakieś bzdury
link do kalendarza
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Widze też fruwasz po forum -
nick nieaktualny