X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne z ktorego jajnika mialyscie owulacje?
Odpowiedz

z ktorego jajnika mialyscie owulacje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z lewego i będzie synek :)

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cos w tym musi byc, jednak corka u mnie :)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbiję. U mnie 4x lewy jajnik i 4 córki :) Teraz jajnik prawy, ale dopiero 6tc, więc płci nie znam jeszcze :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ