X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaburzenia lękowe w ciąży
Odpowiedz

Zaburzenia lękowe w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, zapraszam dziewczyny, które są w szczęśliwym stanie a jednocześnie zmagają się z zaburzeniami lękowymi. Mam nadzieję, że uda się nam wzajemnie wesprzeć i odnaleźć radość w cudownym stanie, jakim jest ciąża :)

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • Marta1990 Koleżanka

Wysłany: 5 października 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem w ciąży i mam zaburzenia lękowe, biorę 12,5 mg asertinu i chodzę na psychoterapię. A jak wy sobie radzicie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ