Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas to jedz zawsze mniej a cześciej,ja teraz nie mam wyjścia i tak robie i nawet zgaga bardzo rzadko mnie dopadaa nawet jeśli to delikatna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 10:00
Bratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kas będzie dobrze daj znać po.
a co do produktów to z młodą w moim przypadku dawał rade nabial,np płatki z mlekiem,musli,albo kanapka z twarożkiem i pomidoremkas50 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kanapki z mozarella i pomidorem jem codziennie zupełnie odrzucilo mnie od szynki i żółtego sera:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 10:37
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Spałam do 11 wybrałam młoda tylko przed 7 do przedszkola i poszłam jeszcze do wyrka!
Kas powodzenia na wizycie , trzymam kciuki!
Ja jem w sumie wszystko, od niczego mnie specjalnie jeszcze nie odrzuciło, może miałam na coś mniejszą ochotę ale żeby odrzucić to nie
Uważam , że jem za mało warzyw i owoców. Pomidory królują- kanapka bez pomidora nie ma racji bytu, poza tym szczypior czasem ogórek i raz paprykę kupiłam - to chyba mały wachlarz.... a z owoców banany, jabłka i pomarańcze od czasu do czasu. -
Kas jak tam po wizycie? Ile Twój wielkolud już ma cm?
Ja byłam dziś u rodziców, przeszłam się ponad 1,5km w jedną stronę ale już za daleko :p brzuch się spiął, boli na dole a chodzę jak pingwin. Ja na początku ciąży miałam fazę na pomarańcze, później na winogrona a teraz w sumie nie mam na nic. No może jak widzę w TV reklamę lodów to mam odrazu ochotę takiego zjeść :p -
Ja już po wizycie babel ma już 47mm wg usg starszy o 6dni ruszal nozkami i raczkami hihi krwiak się wchlonal,niestety miesniak urósł do 3cm:/ ale mam się tym nie martwić. Prenatalne mam bezplatne 6maja dostalam żelazo Sorbifer, Pimafucin na mój stan zapalny,witaminy brać duphaston 2x1.
Ejrene, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja już po wizycie babel ma już 47mm wg usg starszy o 6dni ruszal nozkami i raczkami hihi krwiak się wchlonal,niestety miesniak urósł do 3cm:/ ale mam się tym nie martwić. Prenatalne mam bezplatne 6maja dostalam żelazo Sorbifer, Pimafucin na mój stan zapalny,witaminy brać duphaston 2x1.
kas50 lubi tę wiadomość
-
Kas Gratuluję!!! Super wiadomości po wizycie . Ja też biorę Sorbifer i muszę przyznać, że po nim nie miałam problemu z wypróżnianiem . Na początku nawet luźniejsze było i tylko po jedzeniu biorę bo żołądek bolał.
kas50 lubi tę wiadomość
-
Kjopa dziękuję
To żelazo mam brać po 12tc dopiero,podobno w I trymestrze może działać teratogennie.hm
Ginka zalozyla mi kartę ciąży ciśnienie 135/80 chyba dobre i jakaś ma cudowną wagę bo mialam jeszcze 2kg mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 21:44
midnight lubi tę wiadomość
-
Kas super ciśnienie, a z prenatalnym to już po pierwszym powinnaś mieć chyba że u Ciebie inaczej patrzą, bo ja miałam po pierwszym już na nfz.
Zobaczymy jak będzie z drugimi prenatalnymi... bo tego mi nie mówiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 21:56
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mi po drodze przytrafily się 2poronienia,tak wpisała i mówiła że na nfz. Umowilam się na 6maja,pójdziemy razem z mężem. Gin jakiś doktor z Tych,przyjmuje u nas w nowym gabinecie. No zobaczymy.
To będzie 12t2d ,choć już dziś maluch jest o tydzień większy. Może przez te cukry?hmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:28
-
Rybaaa, hahaha, powiedz Małej, żeby grzecznie siedziała, gdzie siedzi, bo potem przyjdzie na świat, a tu już nie zawsze tak ciepło, miękko i miło
mid, a cały czas robią Ci się te sińce tak samo intensywnie? Mam wrażenie, że u mnie były falami..... były.... potem spokój.... potem były koszmarne.... teraz ciut lepiej (tfu tfu )
Ruby - buuuuu, no to życzę przypływu nowych sił!!!!!!!!!!! :-*
kas, gratulujemy Wielkoludka!!!!!!!!!!!!
A my od dwóch dni zwiedzamy sklepy - stwierdziliśmy, że trzeba obejrzeć już pewne rzeczy na żywo, bo inaczej nie ruszymy z miejsca ;/
Oooooo raaaaanyyyyy, głowa pęka W sumie najbardziej - przy wózkukas50, Ruby, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w mały piątek
Ja dzisiaj miałam jechać na 13 do 20 do pracy ale napisałam do szefa czy mogę z domu pracować, chyba po weekendzie powiem mu o ciąży to może nie będę musiała go za każdym razem informować...
Bratku no w sklepach milion pięknych rzeczy, człowiek aż chory od tego wszystkiego :)ale to najlepszy okres, kompletowanie wyprawki, kupowanie wózka
Jak samopoczucie kobiety? -
Witam z rana ja teraz codziennie mam piątek bo wczoraj gin dała mi bezproblemowo L4 dziś ok.13 jadę do pracy je zawieść
Wczoraj z tych wszystkich emocji nie moglam zasnąć i dziś czuję to niewyspanie:/