Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też patrzyłam na ochraniacze ale w końcu zrezygnowałam bo nie do każdej pościeli by pasował taki fantazyjny jak sobie upatrzylam
Ale może jeszcze zmienię zdanie bo poki co to mawet nie wiem do konca po co on mialby być. A patrzyłam właśnie na takie na pół łóżeczka
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Tak samo jak z tym organizerem do łóżeczka, wiecie o co chodzi? Ładnie to wszystko wygląda gdyby było w jednym wzorze: pościel ochraniacz i organizer. Nad tym też się cały czas zastanawiam, zobaczymy, może teściowa będzie bardzo chciała to kupi i to i baldachim od razuPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
My zamowilismy w piatek caly zestaw poscieli w jednym wzorze z organizerem, moskitiera i ochraniaczem na pol lozeczka:-) zobaczymy jak sie sprawdzi ale zawsze marzylam o takim zestawie:-P
A tak wogole to witamy sie z Olim w 3 trymestrze:-)szuflada, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Organizer to moim zdaniem przesada. Tak samo te baldachimy. Mi się wydaje, że to tylko kurz wylapuje. Ale każdy ma swoją wizję i gust
Ja chce klasyczna pościel w szarych odcieniach i do tego ochraniacz w kolorze żółtym. Do tego już mam upatrzone maskotki do łóżeczka i kocyk do kompletu
3500 g 54 cm -
ja jeszcze NIC nie mam...jestem jakas opóxniona w tym wszystkim..
a nie przeraszam- od wczoraj posiadam dwie pary szydełkowanych bucików dla Robala..mama robiła w noc gdy dowiedziała sie ze chłopak bedzie...
nie wiem na kij niemowlakowi takie buciki,ale ok..założe pare razy zeby przykro nie było..
w sumie to są słodkie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 12:39
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Ja upatrzylam wczoraj z mężem pościel białą z szarym, w delikatne zwierzątka na dole i jakieś sporadyczne niebieskie turkusowe dodatki. Będą pasować do pokoju
drugi komplet chcę biały w szare gwiazdki. Baldachim odpada, nie chcę. Organizer też mi nie jest potrzebny bo przy łóżeczku mam komode i myślę że to wystarczy. Literki już mam, ale jutro będę dopiero przyklejac na ścianę bo chcę żeby mąż też w tym uczestniczył
więc wyślę Wam fotkę jutro
-
Cześć kochane. Cieszę się, że u was same radości (bo Sylwia u Ciebie i i Basiuni też będzie wszystko dobrze :* )
U mnie...
Niemiło...
W sobotę miałam zabieg, od piątku rana w szpitalu ale jestem już w domu. Wiem że to się zdarza, 4 dziewczyny na sali byłyśmy, ale nie potrafię się pogodzić. Rycze i rycze i nigdy nie zapomnę o naszym serduszku. Nie potrafię myśleć co będzie dalej bo zatrzymalam się w tym co teraz. Egzystuje... po prostu. dzisiaj mieliśmy zaczynać 2. Trymestr, o 20:30 usg prenatalne... eh... jak to położna powiedziała, zdążyliśmy się zaprzyjaźnić... takie maleństwo a taką dziurę w sercu zostawilo...
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, zdrowka dla was i maluchów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 14:37
-
Tuliska przytulam Cię najmocniej jak umiem... Nie wiem co powiedzieć bo w takiej sytuacji słowa nie mają znaczenia... Pomodlę się za Twojego Aniołka żeby Matka Boska opiekowała się nim w niebie... :* wierzę że będziesz jeszcze szczęśliwą mamą a Twój Aniołek patrzy na Ciebie z góry i będzie się Tobą opiekować :*
-
Hej Dziewczyny,
podczytuje sobie Was z krzaczków i czekam na kolejną szansę od losu.
Chciałam tylko tak po cichutku:
Tuliska, Kochana trzymaj się.. Tak bardzo mi przykronie mam słów żeby Cię pocieszyć.. Jak przeczytałam o Twojej stracie to aż mi łza stanęła w oku..
Sylwia mocno trzymaj tam Basiunie!! Ona mądra dziewczynka, więc napewno posłucha Mamci aby jeszcze troszkę posiedzieć w brzuszku
Waldiś,Natsik, Duśka, Klaudyś, Allmita, Szuflada, Anula, Evelina, Cherry, sandrula cała stara gwardio i nowe zafasolkowane życzę Wam dużo zdrówka i siły na dalsze dni
Ptasiorku Ty tam wiesz
Czekam na swoją kolej. Rzućcie zbiorowe wirusy!! Będę je chłonąć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 18:44
Duśka;), sandrula, Sylwia91, Nats, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro kochanie :*!! Rzucam na Ciebie wszystkie uroki od porannych mdłości i wymiotów przez kłucie w brzuchu, pierwsze kopniaki aż po uciskaną przeponę, problemy ze snem, wbijanie się w żebra, kopy w szyjkę i pęcherz i inne ciążowe przyjemności! Bierz je wszystkie
:*
Caro, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Sylwia biorę je wszystkie! I nie śmiem narzekać! A mam nadzieję, że od Ciebie jako od pierwszej zafasolkowanej ever to te wirusy są baaardzo zaraźliwe
Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej,
Allmitka - jestem na samym poczatku ciazy, niby 5 tydzien ale to dopiero 4+1. Wy jestescie jak studentki a ja przedszkolak. Wiem, ze na poczatku dochodzi do selekcji naturalnej i tylko te super zdrowe ciaze przetrwaja ale wierze mocno, ze jest u mnie dobrze. Do trzech razy sztuka, co nie?
Beta robiona 3 razy, iii po raz pierwszy za kazdym razem ladny przyrost (160% i 222%). Martwi mnie troche spadek progesteronu, mierzylam w odstepie 5 dni i lekko spadl, wiec powtarzam jeszcze w srode bete i progesteron i mam zwiekszyc lutke
Trzymam sobie sama kciuki tak mocno jak tylko sie da i na szczescie pierdyknelam suwaczek.
Milego dnia wam wszystkim. Pozdrowcie swoje dzieciaczkiDuśka;), Anula1986, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Progesteronem sie nie przejmuj...on jest bardzo zmienny-musiałabys go mierzyc kilka razy dziennie żeby miec pełny obraz..
ale luteine bierz-ja tez brałam, choć myśle że nie było żadnej potrzeby tak naprawde,ale lepiej sie z tym czułam psychicznie..bita_smietana, Nats lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Ja przy becie ponad 2000 miałam progesteron ledwo ponad 10. Jeszcze gin mnie ochrzanil po co w ogóle go badalam. Po uproszeniu wypisal dupka i kazał brać jakby coś się działo. Po 2 tyg miałam lekkie plamienia, ale nie wiem czy to była wina za niskiego progesteronu. W ogóle podobno nie ma żadnych dowodów, ze progesteron pomaga w utrzymaniu ciazy. Są kobiety, które ronia przy wysokim jak i niskim poziomie proga. Także Smietano progiem się nie przejmuj zwłaszcza, ze bierzesz wspomagacze3500 g 54 cm
-
Tuliska wrote:Cześć kochane. Cieszę się, że u was same radości (bo Sylwia u Ciebie i i Basiuni też będzie wszystko dobrze :* )
U mnie...
Niemiło...
W sobotę miałam zabieg, od piątku rana w szpitalu ale jestem już w domu. Wiem że to się zdarza, 4 dziewczyny na sali byłyśmy, ale nie potrafię się pogodzić. Rycze i rycze i nigdy nie zapomnę o naszym serduszku. Nie potrafię myśleć co będzie dalej bo zatrzymalam się w tym co teraz. Egzystuje... po prostu. dzisiaj mieliśmy zaczynać 2. Trymestr, o 20:30 usg prenatalne... eh... jak to położna powiedziała, zdążyliśmy się zaprzyjaźnić... takie maleństwo a taką dziurę w sercu zostawilo...
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, zdrowka dla was i maluchów.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b77e1106b911.jpg
Efekt naszej dzisiejszej pracy z K.
Lokokoko co się dzieje? Czemu źle się czujesz? U nas jakoś leci, odliczam do niedzieli żeby skończyć kolejny tydzień i do czwartku żeby iść na wizytęCaro, Allmita lubią tę wiadomość