Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Duśka;) wrote:Niestety zdecydowal ze chce miec urodziny w grudniu:-) Jutro mamy chyba ostatnie KTG a najpozniej w poniedzialek biora nas na oddzial:-)
grudzien to naj miesiac!!!! tez mam urodziny w grudniu!!!
i teraz tak, albo jest taki rozsadny i chce sie urodzic w Mikolajki i dostac jeden prezent zamiast dwoch aaaaalbo cwaniak z niego i chce sie oblowic w grudniu jak jaurodziny, Mikolajki, Gwiazdka
Wisienko - zajebiaszczy przyrostgratuluje
Duśka;), Cherry_Blossom, Nats, ines. lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny a więc tak :
u mnie nijako , jak już wiecie dziewczyny byłam na 1 usg ale z racji że moja p.doktor przyjmowała w poniedziałek poszłam do byłego lekarza w czwartek i stwierdził że pęcherzyk żółtkowy chyba trochę za duży i ze powinnam się przygotować na najgorsze gdybym przy następnym usg okazało się że się powiększa ,, w pon poszłam do swojej p.doktor po czym ona stwierdziła że ciążą niby ok ?! więc już nie wiem z tego co widziałam to były lekarz ma lepszy obraz usg ona gorszy .. no ale ona potrafiła widzieć torbiel na 17mm a on nie ..
teraz jestem w całkowitej niepewności .. okaże się na następnym usg kto miał rację .. więc teraz jestem pełna niepokoju ..
a czy możliwe że w 4 dni taki pęcherzy żółtkowy mógł się zmniejszyć z 4,86 na 4 ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 15:45
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Skarbie to sa doslownie mm, wystarczy ze sie raka zatrzesie i moze wyjsc o ulamek inaczej :-* Mysle ze skoro Twoja dr mowi ze jest dobrze to trzymaj sie jej wersji:-)
czarnulka24, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Czarnulka, trzymaj sie tego co powiedziala lekarka. Przy takich malutkich wielkościach o pomyłkę nietrudno. A kiedy kolejne USG?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
dzięki , następne usg prawdopodobnie w piątek
Duśka;) lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka myślę tak jak dziewczyny! Dla porównania powiem Ci że na dobrym sprzęcie który ma opcję usg 3d/4d wyważyli mi dzidzię na 2600, a dwa tyg. pózniej okazało się na sprzęcie do du.. że waży 2700 co daje tylko 100g w dwa tyg. i jest raczej niemożliwe, dlatego głowa do góry, bo naprawdę co lekarz to inaczej mierzy
Duśka;), czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Dusia bidulko Ty to się nanosisz tego księciunia
Może chce mieć urodziny w imieniny mojej królewny
Sylwia91, Duśka;) lubią tę wiadomość
Przepraszam, że malo się odzywam :* Ale ogarniam cywilny i wesele.
JEstem na etapie zaproszeń19Biedroneczka91, Sylwia91, Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Jak to moje się rusza:)
mam detektor i slysze takie glosne tutututu, a za chwile juz takie cichutkie jakby z oddali i zaraz znowu tak głośno. Kurcze jak ja kocham tego Szkraba;)
Sylwia91, Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Jak to moje się rusza:)
mam detektor i slysze takie glosne tutututu, a za chwile juz takie cichutkie jakby z oddali i zaraz znowu tak głośno. Kurcze jak ja kocham tego Szkraba;)
Kurczę, ile taki detektor?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Kurczę, ile taki detektor?
Witam się.
Czarnula zaufaj swojej gin pewnie ona ma rację.. Wierzę że będzie dobrze. Musi być.
Reszcie dziękuję za dobre wieści.. Wisienka gratulacje wielkiej bety kocham ją
Sylwus nie zazdroszczę.. Nie wiem jak to może się zrosnąć ??
Duśka biedna Ty jesteś.. Ale synuś po porodzie wynagrodzi Ci kochana wszystko tak jak mój mnie..
No a my byliśmy u pediatry na ważeniu.. Tyle samo co wczoraj wieczorem. Dostaliśmy skierowanie na badanie krwi.. Tatuś człowiek o mocnych nerwach poszedł zaniósł synka na badania.. Podobno wyszły ok więc wyjdzie na to że chyba jest niejadek.. Ale dzisiaj zaczęłam mu dawać w butli to co ściągam.. Bo to przeciwciała.. Jutro idziemy z wynikami i zobaczymy co dalej..czarnulka24, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cherry_Blossom wrote:I co, podsluchujesz
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 20:20
Uff nadrobilam Was
Waldi piękne zdjecia! Trzymam kciuki za wagę Laosia i za wyniki.
Czarnulka Zgadzam się z dziewczynami. To jest kwestia mm. A czy ogólnie nie jest tak, ze pecherzyk zoltkowy zanika z czasem, bo zastępuje je lozysko i moze dlatego też jest różnica? Sorry jak pisze głupoty... Tak czy siak mocno trzymam za Was kciuki.
Dusia No niech się się końcu ruszy ten Twój synjakieś emocje porodowe by się tutaj przydały :
Nikola Ja z badań prenatalnych robiłam tylko usg. Badanie było prywatne i nie mialam żadnego problemu z terminem.
A Ty robisz samo usg czy test test krwi też?
Cherry piękna beta! Gratuluję! Bardzo, bardzo do cieszę
Sylwia A ja mam niedyskretne pytanie. Jak u Was z seksami? Gin już dala zgodę? Pytam tak z czystej ciekawości
Chociaż pewnie nie masz do tego głowy jak narazie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm