Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane... Mnie jest bardzo przykro.. Taka juz jestem.. Chcialabym kazdemu pomoc itd.. Ale skończmy temat nie prowadzący do nikąd..
Cieszmy sie naszym szczesciem i dzielmy radością..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Nie lubie jak moja mama zejdzie sie z moją tesciową.. Masakra.. Nic sie odezwac nie mozns bo zle.. I oczywiscie moja mamusia swoje..probuje mowic mi co ja mam robic w szpitalu...ona sie nigdy nie zmieni..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Waldi ja mam siostrę z którą nie utrzymuje kontaktu właśnie bo ona najważniejsza. Tyle że i mnie to jeszcze pasożyty rodzinny. Szkoda gadać. Wpuszczaj jednym uchem wypiszczaj drugim.
Kiedy to tak ekurza...
Foxylady.. Ja tu czuwam i paczam.. I widzę Cię..foxylady lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Walduniu kochana tyle dałaś radę to wytrzymasz jeszcze :* powiedz mamusi że jak ma Cię denerwować to niech nie przychodzi.
Foxylady ja też widzę
No co Ty.. Obrazi się.. Kto mi żarło bedzie przynosił??hue hueSylwia91, foxylady lubią tę wiadomość
-
Chryste panie wykończę się! Jestem! I słyszałam i widziałem serduszko!!!! Coś niesamowitego, tak bardzo jestem szczęśliwa
Anula mówiłam, że będzie dobrze!!! Skopie Ci tyłek następnym razem jak będziesz mieć takie nastawienie jak dzisiaj! Cieszę się bardzo razem z Tobą!
Kim oficjalnie gratuluję ja 14 dpo miłam taka sama betę! Boże co za piękny dzień dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 19:41
Sylwia91, WaldhauzerM, Kim87, Allmita lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
WaldhauzerM wrote:Kiedy to tak ekurza...
Foxylady.. Ja tu czuwam i paczam.. I widzę Cię..
Hehehe jestem tylko nie nadążam za Wami z czytaniem i pisaniem jednocześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 19:35
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Waldi moja najmadrzejsza na świecie mamusia po usłyszeniu informacji stwierdza że musimy siąść i porozmawiać, musi mi powiedzieć co mam robić zeby dziecko się pawidłowo i szczęśliwie rozwijało. Jak powiedziałam, że nie ma takiej potrzeby bo właśnie wracam od lekarza to się w cholerę obraziła także luz, olej, nie ma co sobie nerwów psuć, a starych rodziców nie zmienisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 19:45
Sylwia91, WaldhauzerM, Kim87 lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Kim87 wrote:Foxy tak.sie cieszę
Anula piękna kruszynka
Niebawem Twoją będziemy oglądać
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim Spałam od 23 do 3, potem się obudziłam i nie umiałam ponownie zasnąć. Tak się męczyłam do 5. I znowu od 5 do 6:30 spałam.
Nie lubię spać w kratkę
A Wy kochane wyspane jesteście?