X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Słyszałam że przez przypadek ;)
    to doprawdy musiał byc nieszczęśliwy przypadek skoro aż tyle przyjaciółek poszło na skazanie :)

Allmita, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej to js tez wyleciałam... A tak fajnie sie gadalo po za of z Gizmo.. Nie mogła powiedziec co ją boli??eh szkoda gadac

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ej to js tez wyleciałam... A tak fajnie sie gadalo po za of z Gizmo.. Nie mogła powiedziec co ją boli??eh szkoda gadac
    mnie to w ogóle zastanawia, czy chociaz JEDNA nie mogła powiedzieć, co ją boli. bo z tego co widziałam oburzonych jest wiele. czy tak naprawdę postępują dorośli ludzie? zamiast mówić, rozmawiać, dochodzić do porozumienia to lepiej tupnąc nóżką, odwrócić się na pięcie i założyć nowe forum? o usuwaniu z przyjaciółek nie wspomnę, bo od razu wiadomo, że to jest wyłącznie po to, zebysmy zwróciły uwagę i zeby było nam przykro. nie lubię ludzi którzy celowo sprawiają komuś przykrość. bardzo nie lubię.

Tosia80 lubi tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ja upierdliwiec wysłałam jej znów zaproszenie :-D

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    mnie to w ogóle zastanawia, czy chociaz JEDNA nie mogła powiedzieć, co ją boli. bo z tego co widziałam oburzonych jest wiele. czy tak naprawdę postępują dorośli ludzie? zamiast mówić, rozmawiać, dochodzić do porozumienia to lepiej tupnąc nóżką, odwrócić się na pięcie i założyć nowe forum? o usuwaniu z przyjaciółek nie wspomnę, bo od razu wiadomo, że to jest wyłącznie po to, zebysmy zwróciły uwagę i zeby było nam przykro. nie lubię ludzi którzy celowo sprawiają komuś przykrość. bardzo nie lubię.

no własnie...w końcu JA-nie chwaląc się-hehe- musiałam zareagować...a to przecież w ich interesie było, a ja tylko widziałam co się dzieje i że nie jest za miło-teraz juz jest z powrotem normalne forum..:)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:

o to sie dziwie....myslałam ze Ciebie zostawiła...jakos wydaje mi się że zżyte byłyscie....dziwne to bardzo...jesteś ciężarowką to juz nie jestes moją przyjaciółką?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Szuflada ale skoro jesteśmy na forum dla starających się to sorry ale wiadomo że niektóre zajda. I nie tylko pierworódki są to lepiej zapytać o radę te które ciążę mają za sobą. Nie rozumiem zazdrości w sensie obrazam się bo nie zaszlam a inne tak. Kurcze trzeba się cieszyć z czyjegoś szczęścia bo daje to wiarę że samemu to szczęście się przyciągnie

Tosia80 lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to mogły po czesci miec racje bo byl moment ze nikt sie nimi nie przejmowal yylko ciaza ciaza i ciaza to bylo tematem..

Ale po Gizmo sie tego niespodziewalam tym bardziej ze prywatnie sie polubiłyśmy.. Tak mi sie wydaealo.. Pamietam jak zagailam do niej w pewnym momencie bo sie nie odzywala ale stwierdzila ze nie chce gadac to dalam spokoj.. Ale nic ze sie wynosi..

• Allmita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:

Mowie Ci.. Pierwszy widok groszka bezcenny..
    .

w pon byłam u lekarza na nfz....więc mozna powiedziec że cos tam widziałam-a tzn widziałam ciemny punkcik na usg..;) ale wiecej sie nie spodziewałam-bo już kiedys miałam usg u tego lekarza i w porównaniu do usg prywatnie u ginki to masakra...
    inny sprzet, nic nie mierzy prawie tylko patrzy....no tzn chciał zmierzyć moją "plamkę" ;) ale powiedział że jest tak mała ze sie nie da....po czym stwierdził że baaaardzo wczesna ciaża i zebym za 2 tyg podeszła..moze byc to prawda bo ja owulke mogłam miec nawet w ok 21 dc....

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    o to sie dziwie....myslałam ze Ciebie zostawiła...jakos wydaje mi się że zżyte byłyscie....dziwne to bardzo...jesteś ciężarowką to juz nie jestes moją przyjaciółką?

No bo tak było.. Dzwoniłyśmy do siebie smsowałyśmy a tu tak bez slowa ućkła..

• Allmita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Szuflada ale skoro jesteśmy na forum dla starających się to sorry ale wiadomo że niektóre zajda. I nie tylko pierworódki są to lepiej zapytać o radę te które ciążę mają za sobą. Nie rozumiem zazdrości w sensie obrazam się bo nie zaszlam a inne tak. Kurcze trzeba się cieszyć z czyjegoś szczęścia bo daje to wiarę że samemu to szczęście się przyciągnie

no własnie też z tego mi sie chciało troche smiac...dziewczyny załozyły sobie nową grupę- więc w nowej-siłą rzeczy nie było ciężarówek...ale to przecież kwestia czasu zanim jedna czy druga wrzuci test czy wynik bety....

• szuflada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    dokładnie to samo pomyślałam- jakaś chora zazdrość. nie wiem, ja tam się cieszyłam jak kolejne laski zachodziły. i cieszyłam się, jak sylwia przychodziła i wstawiała zdjecia usg/ chwaliła się jak tam u gina. cieszyłam się, jak dawała rady. było nas o tyle dużo na forum, że nie martwiłąm się że zabraknie dziewczyn starających się. wręcz przeciwnie, cieszyłam się że udało nam się stworzyć coś takiego, że są staraczki i są zaciążone i wszyscy sobie nawzajem pomagamy. ech, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzać, że niebo jest niebieskie.

Allmita, Kim87 lubią tę wiadomość

• Allmita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę tez racji miały....ale dobra teraz juz jest dobrze, bo tu sie mozemy ciążowo wygadywać a tam je wspierać no i gites...

• Allmita Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma któraś z Was tą anne z znajomych? na chyba nie wie że jest nasza grupa na bbf...cos tam dzis chyba pisała na of, ale o ciaży więc została lekko zlana, hehe....chyba ominęła ja wczorajsza dyskusja..:)

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie..

• szuflada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    trochę tez racji miały....ale dobra teraz juz jest dobrze, bo tu sie mozemy ciążowo wygadywać a tam je wspierać no i gites...
    może trochę miały, ale jak to często bywa w świecie ludzi posługujących się językiem werbalnym, wystarczyło powiedzieć ;)

Allmita lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu dawac obiad bo z glodu padamy..

• szuflada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam Annę, już napisałam do niej ;)

Allmita lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak btw to idę w poniedziałek na pierwszą wizytę!

Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szuflada, super <3
    Tylko błagam Cię nie panikuj tak jak ja :D
    Jak mnie jelita bolą... Aż skurczu dostaję :(
    Po cholerę ja zeżarłam zupę fasolową :/ Chyba se nospę wezmę.

foxylady lubi tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ