Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś.. Co za siostra.. Na Twoim miejscu wysłałabym chłopa żeby zabrał to łóżeczko stamtąd.. Jemu by się nie postawiła..
No
Duśka.. Nie wiem czy to siła wczorajszego spaceru czy kropli magicznych ale Leoś pozwolił nam w nocy pospać.. Ale myślę że to krople.. Podziękować za radę.Evelin, bita_smietana, Duśka;), Nats, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Kochane wpadam się pochwalić pierwszą wizyta. Moje bobo ma już niemal 1 cm. Serce ma jak dzwon i jest śliczne
kolejna wizyta za 2 tyg abym stresa nie miała. Dziękuję za wszystkie kciuki :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/102a82298624.jpg
jaki piekny bobas
gratuluje Kimi i ja tam widze chlopcaa Ty?
Kim87 lubi tę wiadomość
-
no laski, ktora nastepna do rozpakowania?
sandrula? Natsik? dajecie dziewczyny
ja wczoraj mialam badanie na krzywa, pani przed badaniem musiala mnie ukluc w palec, zeby zbadac poziom krwi przed calym tym badaniemnie chcialam jej dac tego palca na co pani "jak pani ma zamiar urodzic ?
"
sama krzywa byla boska - moglabym pic to codziennie, az zlizywalam ostatnie kropelki tego magicznego napojumial smak pomaranczowych lodow
evelin_a - masz paypala? przesle kase za wysylke i za pajac w gwiazdkino bo sie w nim zakochalam
Gabriel jest piekny, mam nadzieje ze moj syn tez tak bedzie godnie nosil ten pajac
-
WaldhauzerM wrote:Aguś.. Co za siostra.. Na Twoim miejscu wysłałabym chłopa żeby zabrał to łóżeczko stamtąd.. Jemu by się nie postawiła..
No
Duśka.. Nie wiem czy to siła wczorajszego spaceru czy kropli magicznych ale Leoś pozwolił nam w nocy pospać.. Ale myślę że to krople.. Podziękować za radę.
Ciesze sie, ze moglam pomoc:-* Dobrze ze sie wyspaliscie troche
Kimi piekny groszunio:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 11:07
WaldhauzerM, Kim87 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Smietana to u Ciebie daja jakas lux smakowa glukoze
u nas tylko przeslodzona letnia woda - bleee
AgusiaMasakra z ta Twoja siostra... co za tupet. Jeszcze usunięcie ze znajomych na fb - to jakiś poziom podstwowki. W ogóle głupia sytuacja, ze się musisz o swoje rzeczy upominać. Powinna przynieść Ci to łóżeczko i jeszcze czekoladę za pożyczenie kupić. Brak słów.
Ja melduję się dalej w dwupaku i chyba jeszcze trochę tak pozostaniezupełnie się czuję się jakby coś się miało zaraz zacząć dziać. W czwartek wizyta u Gina to zobaczymy co powie
3500 g 54 cm -
Hej mamuśki! :*
Anet witamy i życzymy nudnej ciąży! :* jak samopoczucie?
Eveli_na Gabryś jest przesłodki! napatrzeć się nie mogę
Evelin ja mam dokładnie tą samą Lovelę co tytylko że mam proszek i mleczko do prania
mnie się zapach podoba, jest taki delikatny i czuć dizdziusiem
Agusia po prostu brak słów... sama mam pożyczone łóżeczko i liczę się z tym, że w każdej chwili kuzynka może je chcieć z powrotem ... Twoja siostra powinna być Ci wdzięczna, że w ogóle chciałaś jej je pożyczyć a nie robić teraz takie akcje...
A ten facebook to żenada
Śmietana gdzie takie glukozy dają?!u mnie woda z cukrem, gęste i w ogóle fuj :p cieszę się, że mam to za sobą
Waldi super, że u Leosia już lepiej :*
A my witamy się w 39 tygodniudo terminu jeszcze 2 tygodnie
coś czuję, że chyba jeszcze będziemy przeterminowani
Jak nie urodzę do 25.01 to 25 mam jeszcze iść do gina bo jeżeli rozwarcie zrobi się jeszcze większe a nie będzie skurczy to będą wywoływać poród, żeby żadna infekcja itd. się nie wdaławoałabym bez wywoływania no ale zobaczymy co tam się wydarzy :p jak na razie tylko leciutkie skurcze przepowiadające no i pachwina dokucza jak dłużej jestem na nogach
Moja mama mi wróży, że urodzę do końca tygodnia hahaśmiałam się, że będę zbierać zakłady
Evelin, Aguś77 lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Śmietana Ty to jesteś dobra he he.. Od razu człowiek weselszy.. Swoją drogą pomarańczowy smak byłby lepszy.. Mówisz smakowało. Coś w tym musi być..
Kimi gratuluję Groszka i nudnej ciąży życzę i żeby trwała do samego końca.
Nats i Sandrula czekamy kochane..
Eveli_na Gabryś boski chłopak..
Jak dorwę się do kompa to swojego wrzucę.Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziękuję wam kochane :* będę zaglądać z newsami
Śmietana nie mam bladego poleca. Może chłop. Poprzednio byłam przekonana ze chłop. Jakoś czułam.Teraz moja intuicja nic nie mówi. Pewnie przez szał hormonów.zmęczenie moje osiągnęło dzisiaj level hard. Nudności miewam ale bez bliskiego spotkania z muszla. Oby tak dalej.
mam skierowanie na test Pappa potem mam prenatalne u mojej lekarki. Zostałam uswiadomiona ze krzywa tez mnie czeka.
Mam nadzieje ze skoro Bita w Luxie a ja w Belgii to tez mnie poczestuja czymś dobrym. Ale do tego jeszcze daleko. Na razie oby wyjść z 1 trym potem już jakoś damy rade.
Całuje was kochaneWaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Eveli_nawidziałam ten komplecik też miałam na niego chrapkę, liczyłam, że na wyprzedażach bedziebtw śliczny synek
Worldbyme jak czytam Twoje posty, że Ty już iles tygodni to mi się uświadamia, że to juz wcale nie tak daleko a ja zaraz po Tobie, aaaaaaaaaaaa <strach w oczach>swoją drogą jak stoisz z wyprawką? bo powinnam się za to zabrać jakiś miesiąc po Tobie
Kimśliczna kruszyna, nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko dobrze, ani sie obejrzysz i będzie miała 15 cm i dawała kopniaki po pęcherzu
Śmietana jesteś pierwszą osobą, która zachęciła mnie do krzywej
Anet90 witamyi gratulacje
Aguś to jakieś jaja z tą Twoją siostrą... przynajmniej jakiś powód dlaczego nie zamierza wam oddać waszej własności? kurde skoro już nie chce oddać to przyzwoitośc nakazuje zaproponować oddanie pieniędzy.... brak słów...
Lil dalej chudniesz? no nie ja już tylko przybieram powoli... i brzuszek co raz większy.
ufff mam nadzieje, że nie zapomniałam o niczym/nikim.
a co do mnie to moje dziecko zdecydownie nie lubi detektora tętna:D nie czułam ruchów od soboty więc wczoraj chciałam go przyśledzić, serduszko miarowo w jednym miejscu, spał sobie bo zero szumów i ruchów dookoła aż tu nagle bach dostałam pierwszego porzadnego odczuwalnego kopniakawprawdzie w detektor ale się liczy
było czuć i widać na zewnątrz, normalnie łzy w oczach...
Kim87, Aguś77 lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Cześć
mialam dzis polowkowe na nfz:)
dzidziuś rozwija sie dobrze. Rosnie, ma wszystko na swoim miejscu;) szyjka tez oki, 5.5 cm, lozysko na przedniej scianie ale wysoko daleko od ujscia:) tylko hemoglobina spadla i dostalam żelazo... No ale nic. Przezyjemy:D
LILITH.P, Evelin, sandrula, Sylwia91, Nats, bita_smietana, ines., Allmita lubią tę wiadomość
Nats mam identyczną hemoglobine:D lekarz się śmiał ze mam lepszą krew na koniec ciąży niż on:D
U mnie myślę że to dzięki świeżo wyciskanym sokom z marchewki, jablka i buraka:)Nats lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Ines ja mam z czego chudnąć. W ogóle słodkie mi w ciąży nie wchodzi
jak kiedyś moglam sobie przekąsić czekoladki, tak teraz po 1 kostce mam już mdłości
a jak zjem wieczorem to rano wc...
Za to warzywa, owoce wcinam jak szalonazmuszam się do jedzenia mięsa, bo też mi nie smakuje. Nieco lepiej jest z rybami.
-
Dziewczyny wybaczcie moją nieobecność ale Basia miała dzisiaj szczepienie i o ile w przychodni była super dzielna tak teraz bardzo krzyczy i płacze bez opamiętania ja już nie wiem co robić. Sama sie poplakalam
narazie zasnela.na rękach i nie zamierzam jej odkładać nawet... nie wiem jak tylko zaczyna jeść to wrzask. Może brzuch po.rotarix ją boli