Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Waldziu kurde faktycznie macie nie wesolo. Strasznie sie meczycie oboje, a u neurologa bylas ?
Przyznam szczerze ze ja to nie wiem co to placz, Gabriel najedzony lezy i przyglada sie na ludzi lub zabawki, a jak zmeczony to wystarczy ze przytule i idzie spac. Jak pielucha brudna to wtedy kreci sie okropnie i nogami wierzga. Niby to dopiero poczatki wiadomo i neszcze sie moze wszystko zmienic, ale na chwile obecna na noc usypia kolo 20 i spi do 7 z dwoma lub trzema karmieniami na spiocha i jednym przewijaniem bo pielucha inaczej potrafi przesiaknac
Sylwia ja karmilam w ustronnym miejscu przy wyjsciu z kosciola w takiej malej salce. Raczej na karmienie w lawce chyba bym sie nie zdecydowala. No chyba ze gdzies calkiem z tylu w ustronnym miejscu zakryc sie pielucha.
Tak byłam u neurologa.. Wszystko ok na tą chwilę..
Leona ewidentnie coś męczy i nie jest to płacz tak po prostu.. Dostał wczoraj Espumisan i nic.. Potem gorąca pielucha i zasnął a po 2 godzinach powtórka z rozrywki tyle że dłużej..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
My mamy gryka-kokos i robaków jak na razie brak ;-P
Waldi biedny LeośMoże brzuszek go od czegoś boli ale to nie bączki ... Spróbuj Delicol, czasami dzieciaczki źle trawią laktozę i dlatego boli brzusio ;*
Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Allmita
gratuluję z całego serca!!
Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która ma półroczną córeczkę. Jej poród od reglarnych skurczy co 6 min, trwał... 36h i skończył się cesarskim cięciem.
W sumie to u mnie wśród znajomych same ciężkie przypadki.
A my właśnie kupujemy autkoWybraliśmy już model, rozpoczynamy procedury i oby do końca tygodnia sprawa się zamknęła
WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
Duśka;) wrote:My mamy gryka-kokos i robaków jak na razie brak ;-P
Waldi biedny LeośMoże brzuszek go od czegoś boli ale to nie bączki ... Spróbuj Delicol, czasami dzieciaczki źle trawią laktozę i dlatego boli brzusio ;*
Dusia będę dziś w aptece to kupię. Dzięki wielkie kochana
Normalnie wypompowana jestem..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
LILITH.P wrote:Allmita
gratuluję z całego serca!!
Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która ma półroczną córeczkę. Jej poród od reglarnych skurczy co 6 min, trwał... 36h i skończył się cesarskim cięciem.
W sumie to u mnie wśród znajomych same ciężkie przypadki.
A my właśnie kupujemy autkoWybraliśmy już model, rozpoczynamy procedury i oby do końca tygodnia sprawa się zamknęła
Lilitku też chcieliśmy kupić auto.. Ale nie wiem czy to wypali bo chyba budowa ważniejsza..
Nowe z salonu kupujecie??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Duska ale jaka bedziesz laska na takiej diecie
ja jem co mi pod reke podleci. Travedia
Komplet GW jest z h&m
Maz mnie juz na zakupy nie chce zabierac bo ciagle cos kupuje a Gabrys tak wyrasta ze niektore rzeczy raz wklada.ale to wszystko takie cudne
dzis tez w markecie baby event byl wiec znow rampersy i pajacyki kupilam
Waldziu wyglada to na typowe kolki. Nic nie pomaga i maluch placze:( mam nadzieje ze szybko u was minal. I Leos przestanie cierpiec. -
WaldhauzerM wrote:Lilitku też chcieliśmy kupić auto.. Ale nie wiem czy to wypali bo chyba budowa ważniejsza..
Nowe z salonu kupujecie??
3latekmyśleliśmy o nowym, ale model, ktory nas interesuje... no nowe tak za wysoko cenowo
byłoby nas stać na takie średnie wielkościowo nowe auto. Typu Corsa, Meriva, Leon, czy podobne. A że zalezy nam na przestrzeni, rzuciliśmy się na 3latka
-
Eveli_na waga niestety tyle ile spadła w 2 tyg po porodzie się zatrzymała i nie chce ruszyć
Chociaż to może i dobrze bo i tak troche mało się mnie zrobiło i lepiej niech się w dół nie rusza
Uwierz że ciasta na tej diecie też da się piec i to wcale nie miej lecące w boczki
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
a ja schudłam od Świąt BN... - 2kg na wadze... od ciaży praktycznie -7kg. Nie jem slodkości, pieczonego, heh. Ginka mnie zamorduje. Jedyne co mnie pociesza, że... mam spory zapas i jem 5 posiłkow, więc Michaś dostaje jedzonko.
2 lutego połówkoweworldbyme, ines. lubią tę wiadomość
-
I ja się pochwale ze uparte 3.5 kg po ciąży zaczęły spadać i zostało juz tylko 2!
Ja polecam na ranę po nacieciu octenisept. Znieczula i przyspiesza gojenie.
Allmita ja też mleka dostalam w 2 dobie dopiero a cały czas albo probowalam obudzić małą na karmienie i dostawic do cyca albo laktatorem probowalam ściągnąć. Początki byly koszmarne i bylam o krok od przejścia na mm ale nie żałuję swojego uporu. Teraz laktacja się unormowala i Basia w ogóle nie je butli. Na każde zawołanie jej starczaNats lubi tę wiadomość
-
Nam zostało 12/13 tygodni :o
Nats, ines. lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Ehh.. Zostawić dzieci z tatusiem w domu i wyjść.. Masakra.. Wróciłam Leoś płacze tata nie ogarnia kuwety.. Mamusia wpada bierze Leosia na ręce i Leoś zasypia.. Można?? Można..
Delicol kupiony..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.