Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:Eveli_nawidziałam ten komplecik też miałam na niego chrapkę, liczyłam, że na wyprzedażach bedzie
btw śliczny synek
Worldbyme jak czytam Twoje posty, że Ty już iles tygodni to mi się uświadamia, że to juz wcale nie tak daleko a ja zaraz po Tobie, aaaaaaaaaaaa <strach w oczach>swoją drogą jak stoisz z wyprawką? bo powinnam się za to zabrać jakiś miesiąc po Tobie
Kimśliczna kruszyna, nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko dobrze, ani sie obejrzysz i będzie miała 15 cm i dawała kopniaki po pęcherzu
Śmietana jesteś pierwszą osobą, która zachęciła mnie do krzywej
Anet90 witamyi gratulacje
Aguś to jakieś jaja z tą Twoją siostrą... przynajmniej jakiś powód dlaczego nie zamierza wam oddać waszej własności? kurde skoro już nie chce oddać to przyzwoitośc nakazuje zaproponować oddanie pieniędzy.... brak słów...
Lil dalej chudniesz? no nie ja już tylko przybieram powoli... i brzuszek co raz większy.
ufff mam nadzieje, że nie zapomniałam o niczym/nikim.
a co do mnie to moje dziecko zdecydownie nie lubi detektora tętna:D nie czułam ruchów od soboty więc wczoraj chciałam go przyśledzić, serduszko miarowo w jednym miejscu, spał sobie bo zero szumów i ruchów dookoła aż tu nagle bach dostałam pierwszego porzadnego odczuwalnego kopniakawprawdzie w detektor ale się liczy
było czuć i widać na zewnątrz, normalnie łzy w oczach...
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Ja mam wszystko totalnie wszystko oprócz łóżeczka które się produkuje :*
ani mi nie mów takich rzeczy bo w panikę wpadnę jako że oprócz kilku łaszków kupionyh przy okazji nie mam nicCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:ani mi nie mów takich rzeczy bo w panikę wpadnę jako że oprócz kilku łaszków kupionyh przy okazji nie mam nic07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Dzięki za wsparcie Kochane
Faktycznie - moja siostra to specyficzny człowiek, nie spodziewałam się tego po niej, ale trudno - może kiedyś zrozumie, że zachowała się nie fair, tylko szkoda, że nie powiedziała wcześniej to bysmy sie jakos inaczej nastawili zakupowo. No nic - szkoda gadać. Chce, niech ma - niech dziecko i do liceum spi w tym lozeczku jak da radę.
Wczoraj myslalam ze zawału dostanę. Wizyta u ginekologa. Ja oczywiscie happy bo niby 3 tyg temu na USG wyszło polozenie główką w dół, ale tydzien pozniej bylo juz miednicowe, więc odetchnęłam z ulgą, że cc. Tymczasem wczoraj podczas badania ginekolog do mnie, że czuje coś twardego i jego zdaniem, to głowka. Az mi sie kolana ugiely, bo zaczelam widziec oczyma wyobrazni, ze ta głowka to juz tak przy wylocie jest, ale na szczescie jeszcze troche brakuje by sie zaczął poród. USG znowu potwierdziło ze polozenie po raz kolejny główkowe - coś się kreci Urwis jeden
Natomiast dzisiaj to przyznam, ze sama nie wiem co to, bo w poprzedniej ciąży nie zarejestrowałam czegoś takiego jak czop śluzowy. Czy to może być taka jakby kremowa galaretka ze śluzu? Mam nadzieje, ze nie. Lekarz co prawda powiedzial, ze do Walentynek nie doczekamy w dwupaku, ale bez przesady, zeby tak od razu teraz, niedługo... zdecydowanie się nie zgadzam -
Dzien dobry, witam sie z rana :
Dopiero wstalam, w nocy jednak mialam kilka pobudek na psi psiale daje rade, mimo że plecy zaczynaja bolec, żołądek juz mniej i zaczyna mi sie ciezko golic nogi NIE NARZEKAM
buziaki dla Was kochane , zjadam sniadanko i biore sie za porzadki.. love
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
hej Laseczki:) bylam dzis u mojej poloznej. Tym swoim detektorkiem z maleńka sondą szukala tętna pół godziny:)
ja czekalam ze spokojem bo slyszalysmy ruchy, ale maly tak wierzgal ze serdusia znalezc nie mogla a do dokumentow musiala wpisac wartosc tętna;) gdy jej sie udalo poprosila zebym znalazla na moim, bo chciala zebym wziela i jej pokazala jak wyglada:) ale sie zdziwila jak po doslownie 5 sekundach uslyszelismy serdusio juz w zupelnie innym miejscu:) ha ha:) moj detektor wymiata, powiedziała ze musi kupic nowy bo to wstyd:D
Sylwia91, Evelin, ines. lubią tę wiadomość
Agus z opisu wnioskuje że to może być czop:) u mnie nic takiego jeszcze nie zarejestrowalam więc nie pomogę:p ale coś tam na ten temat czytałam:D u mnie jak na razie czasem.gęsta, biała wydzielina tylko co niby jest normalne...
Biedroneczko no faktycznie zawstydzilas położna:D u nas w przychodni w ogóle nie miałam mierzonego tętna. .no chyba że na usg:p coś mi się wydaje że w ogóle detektora nawet nie mają. ..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwia jak Basienka się dzisiaj czuje?
Agus z poruszaniem tragedii nie ma,brzuszek nie jest tak bardzo duży więc za bardzo nie przeszkadza:) jest ciężko ale myślałam, że będzie gorzej:)
Od wczoraj czuje jak by młody zszedł jeszcze niżej, czuję że gmera przy samej szyjce, do ubikacji chodzę non stop, tak mi na pęcherz napiera..w nocy co dwie godziny chodziłam do wc:/ no i wczoraj czasem słabiej czasem mocniej czułam kłucia w pochwie. .
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Ines, ja Cię chyba przerażę.. mój zbior od 68 w górę... 56-62 mam już w Gdańsku
ale to wina mojej Mamy, już pisałam, że zbierala ubranka dla przyszłego wnuka, gdy zachorowała na nowotwór
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/396d3e2d22d4.jpg
edit; muszę to pooggarniać i kupić komodę do B. Eh.. sporo tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 22:48
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Jeszcze dwie godziny do budzika i się chyba przejedziemy na porodówkę. Nie mogę ani spać, ani leżeć, ani za długo siedzieć, bo boli mnie wszystko jak na giga okres i ustać nie mogę na nogach prawie. Mam nadzieję, że skończy się na zastrzyku rozkurczowym, a nie że to poród, choc przyznam, że czuję Maleństwo tak nisko że się chyba sama oszukuję. Może da się to jakoś rozchodzić.. kurcze.. dzisiaj mielismy jechać po meble, nie jestesmy przeprowadzeni do końca, ja jutro miałam mieć kolokwium - no to się po prostu nie może teraz dziać.. a z drugiej strony mam wrazenie ze za chwilę się zacznę w ścianę wgryzać...
Trzymajcie kciuki Kochane :* -
LILITH.P wrote:Ines, ja Cię chyba przerażę.. mój zbior od 68 w górę... 56-62 mam już w Gdańsku
ale to wina mojej Mamy, już pisałam, że zbierala ubranka dla przyszłego wnuka, gdy zachorowała na nowotwór
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/396d3e2d22d4.jpg
edit; muszę to pooggarniać i kupić komodę do B. Eh.. sporo tego.
O M G ! wow - zazdarszczam!
ale ale, ja też już mam jedną szufladę w komodzie - po zakupach 'przy okazji'
i ide do kuzynki bo odbiór rzeczy które chce mi oddać po swoich dzieciakach tylko dzieciaki aktualnie chorują na grypę więc mam zakaz wstępu.
ponoc mnóstwo ubranek, do tego pozyczaja mi fotelik maxi cosi, wanienkę ze stojakiem i jakieś mnóstwo innych rzeczy które mam przyjśc pooglądać i zobaczyć co chce. także juuuhuuu
dumamy też czy już czasem łóżeczka w lutym nie kupić.
no i co do łóżeczka, to była ostatnio dyskusja na temat materacyka, w końcu jaki najlepszy?
Aguś Daj znać! powodzenia cokolwiek to jest!Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Aguś dawaj znać co to bylo:* trzymam kciuki za Ciebie. Badz dzielna:)
Worldbyme współczuję....szybkiego powrotu do zdrowia życzę:*
Lilith, Ines, ale to leci, suwaczki pokazuja, jak niewiele zostalo nam do porodu:)
19Biedroneczka91 wrote:Aguś dawaj znać co to bylo:* trzymam kciuki za Ciebie. Badz dzielna:)
Lilith, Ines, ale to leci, suwaczki pokazuja, jak niewiele zostalo nam do porodu:)07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
19Biedroneczka91 wrote:Aguś dawaj znać co to bylo:* trzymam kciuki za Ciebie. Badz dzielna:)
Lilith, Ines, ale to leci, suwaczki pokazuja, jak niewiele zostalo nam do porodu:)
a co Ty opowiadasz jeszcze mnóstwo czasu
kurde tak serio to zdecydowanie za szybko to leci, a ja nadal w fazie średniego ogarnięcia
Worldbyme wiem co to znaczy przechodziłam niedawno... staraj się pić jak najwięcej, i jak nie przejdzie po jednym dniu to kup sobie elktrolity w aptece.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]