Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:haj Posok!!! co u Was??
A Ty już minęłaś półmetek wow ale ten czas leci
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella
cudownie, który dpo?
Dziewczyny z porodówki jak sytuacja?Bella_Bella lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Posok82 wrote:czuję się nadzwyczaj dobrze, młody się coraz bardziej rozpycha:) jeszcze pracuję, a dzisiaj przed pracą zrobiliśmy nalot na Lidla na ciuszki dziecięce
A Ty już minęłaś półmetek wow ale ten czas leci
chłopaki już tak mają
ja na zwolnieniu, dostarczyłam dzisiaj ZUSowi druk ZLA z wnioskiem o zasiłek chorobowy i będę czekać na moje zawrotne... 500zł, czy może mniejchoinka wie, ile na małym ZUSie wyjdzie po odjęciu podatku dochodowego, ale w sumie planowałam sobie odpocząć, a budżet na odpoczynek mamy
Ja minęłam półmetek, a TY pewnie powoli o porodzie mysliszPosok82 lubi tę wiadomość
-
No więc...Błażejek urodził się o godzinie 11.50, 10 pkt, 3080 g i 54 cm:) jest cudowny
Allmita, KlaudyŚ, ines., Aguś77, Duśka;), Evelin, LILITH.P, Posok82, bita_smietana, Cherry_Blossom, 19Biedroneczka91, WaldhauzerM, Kim87, worldbyme, Sylwia91, Bella_Bella, misiaq, Nats lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sandrula wielkie gratulacje....
sprawnie Ci poszlo z tego wynika...
dostalas to zzo?
U mnie tez niby szpital mial zzo ale jak przyszlo co do czego to okazalo sie ze w nocy moge o tym zapomniec, hehe...i dostalam sam paracetamol ktory nic nie dal...
Dziewczyny dzieki za rady odnosnie smoczkaa...trzrba bedzie zakupic inny...
Worldby grzyb w ciazy to naprawdę nic dziwnego....i groznego tez na szczescie
Posok my sie znamy z rocznikowego forum 82...witaj...
Moj Lucek ma coraz wieksze problemy z gazami..meczy sie straszliwie i to w sumie juz nie tylko wieczorami ..wyprobuje ten delicol, bo lekarka radzila choc nie mam pprzekonania...jak nie pomoze to kupie windi jakies rurki doodbytnicze ponoc dzialajace cuda..no i mam zamiar zaczac u malego masaz Shantala..ale to stopniowo..w planach jest tez chusta, ale wciaz brakuje mi czasu na jej nauke...Posok82 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Jak przyjechaliśmy do szpitala zrobili mi ktg, skurcze były takie ,,byle jakie" :p po badaniu okazało się ze mam już rozwarcie na prawie 9 palców:D pobrali krew, podlaczyli kroplowke z antybiotykiem na gbs,zrobili lewatywe i chodzilam i czekalam na skurcze silniejsze i.wody żeby odeszly. .skurcze robily się coraz silniejsze po kroplowce, przyszedl lekarz, przebił wody i się zaczęło. .
kilka boli partych i mały wyszedł:p trochę mnie ponacinali, teraz leżę jeszcze na porodowce ale zaraz mnie przewioza na poporodowke:) a mały się grzeje bo tu okno było uchylone i jak mi go dali to trochę wyziabl..
Dziękuję za kciuki i gratulacje! ;*
Nats trzymam kciuki! ;*Allmita, ines., Nats lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Jak przyjechaliśmy do szpitala zrobili mi ktg, skurcze były takie ,,byle jakie" :p po badaniu okazało się ze mam już rozwarcie na prawie 9 palców:D pobrali krew, podlaczyli kroplowke z antybiotykiem na gbs,zrobili lewatywe i chodzilam i czekalam na skurcze silniejsze i.wody żeby odeszly. .skurcze robily się coraz silniejsze po kroplowce, przyszedl lekarz, przebił wody i się zaczęło. .
kilka boli partych i mały wyszedł:p trochę mnie ponacinali, teraz leżę jeszcze na porodowce ale zaraz mnie przewioza na poporodowke:) a mały się grzeje bo tu okno było uchylone i jak mi go dali to trochę wyziabl..
Dziękuję za kciuki i gratulacje! ;*
Nats trzymam kciuki! ;*
Szybko poszlo, fajnie
A malucha juz obejrzalam na fb, cudny jestto teraz odpoczywajcie.
odezwe sie na facee :p buziaki ! :*