Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella witamy ponownie tym razem na dobre..
Ja pierdziele.. Tego jeszcze nie grali.. 2 porody na raz ale jaja he he.
Sandrula gratulacje kochana życzę Wam dużo zdrówka no i radości wspólnych chwil..
Allmita co to za rurki doodbytnicze??
Znalazłam u nas w mieście Klub kangura i nawet byłam tam.. Laski wciągnęły mi trochę chuste bo okazuje się że jest za mało wyrobiona..Kim87, Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Byłam z Leosiem na kontroli.. Niby z pępkiem ok.. Ale z racji że mleko nie pomaga dostaliśmy skierowanie do szpitala na gastro enterologię do Łodzi tym bardziej że ostatnio mało je plus ma anemię.. Mało tego okazało się że nie ma alergii na białko mleka krowiego..
Razem z mężem zdecydowalismy że zanim pojadę do szpitala pójdę prywatnie na wizytę żeby się upewnić czy szpital jest konieczny.. Dlaczego??
Tosiu jak miał 2.5 roku dostał strasznych zaparc.. Chodziliśmy do lekarza i leczylismy ponad rok czasu a rezultatów nie było.. Dostał skierowanie do poradni gastro enterologicznej.. Tam z kolei dostał skierowanie do szpitala.. Zapisalismy się na oddział ale musieliśmy na miejsce czekac 4 miesiące.. W międzyczasie dowiedziałam się że będą oczyszczac jego organizm podając mu podając mu silne leki.. I zastanawialiśmy się czy ma to sens tak go męczyć.. Pojechaliśmy prywatnie.. Pani doktor dała nam wytyczne na miesiąc czasu co robić czego mu nie dawać a co za leki ma brać.. I powiem Wam że zadziałało i szpital był niepotrzebny..
Jutro po południu jesteśmy umówieni do niej i zobaczymy co ona powie bo może można jeszcze inaczej coś zrobić.. Zobaczymy..
Allmita ja kupiłam od laski krople sab coś tam.. Te niemieckie.. Za 100 ml dałam 80 zł z przesyłką.. Z tego co wiem ma więcej tylko 10 zł drożej ale przesyłka w cenie więc jakbyś chciała to pisz..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sab simplex. Kochane poszukajcie w aptekach internetowych z de. 80zl za buteleczke to dużo ja tyle dałam za dwie jak znajomej kupowałam. Wiem ze można na necie zamówić i przysylaja do pl.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sandrula gratulacje Mamuśku ;*
Waldi kochana mam nadzieje że Leosiowi się polepszy :*
My zabukowaliśmy dziś restaurację i fotografa na chrzestBędziemy się przeistaczać w aniołka 23 kwietnia
Poki co Olek należy do tych pogodnych przytulasków ;P Najcgętniej tylko by z kimś "gadał" albo żeby go całować i miziaćKim87, Evelin, WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Przed wczoraj mój mąż kupował sab sinex dał 9 € za butelkę czyli Waldi przeplacilas strasznie...
Sandrula Gratulacje niech mały rośnie zdrowo :*
Bella witamy ponownie tym razem już na stałe ;p Nudnej ciąży ;*Bella_Bella lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Duśka.. W moje urodziny
My tydzień po Was.. Ale robimy w domu tylko bierzemy kucharkę..
Moja mama nawet o chrzciny zrobiła awanturę i się do mnie nie odzywa..
Kimi z tego co wiem to te krople ale mniejsze 30 ml kosztują ok 40 zł a ja jeszcze raz tyle dałam za 100 ml więc tanio dałam31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
worldbyme wrote:Przed wczoraj mój mąż kupował sab sinex dał 9 € za butelkę czyli Waldi przeplacilas strasznie...
Sandrula Gratulacje niech mały rośnie zdrowo :*
Bella witamy ponownie tym razem już na stałe ;p Nudnej ciąży ;*
Kochana jaka pojemność?? Może rzeczywiście ja przepłaciłam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A u nas będzie impreza w sobotę i powiem wam ze sie boje czy to tak pieknie wyjdzoe jak sobie wyobrazam... oby mala byla grzeczna w kościele bo akurat jestesmy w trakcie najdluzszego skoku rozwojowego
dzisiaj caly dzien na rekach...
Sandrula gratualcje :* wrzuc fotke malego jak znajdziesz czas i sily :* odpoczywajcie!! -
Dziewczyny Zuza przyszła dzisiaj wieczorem na świat przez CC. 3500 g i 53 cm. Jest perfekcyjna, ja dopiero jutro ja dostanę. Jeat strasznie zmęczona. Jutro nadrobie posty i dam Wam znać.
Sandrula - gratulujęAguś77, Posok82, Kim87, Evelin, bita_smietana, Bella_Bella, ines., worldbyme, WaldhauzerM, Duśka;), 19Biedroneczka91, Allmita, Caro, misiaq, Sylwia91 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dziewczyny Zuza przyszła dzisiaj wieczorem na świat przez CC. 3500 g i 53 cm. Jest perfekcyjna, ja dopiero jutro ja dostanę. Jeat strasznie zmęczona. Jutro nadrobie posty i dam Wam znać.
Sandrula - gratuluję
Ale super! Urodzilysmy w tym samym dniu:D ogromne gratulacje mamuska! ;*
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Nats wrote:Dziewczyny Zuza przyszła dzisiaj wieczorem na świat przez CC. 3500 g i 53 cm. Jest perfekcyjna, ja dopiero jutro ja dostanę. Jeat strasznie zmęczona. Jutro nadrobie posty i dam Wam znać.
Sandrula - gratulujęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sandrula - gratuluję
Gratuluję
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)