Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja Dziewczyny mam wrazenie ze moj syn jest jakis dziwny ;-P Wszedzie radza otulac dziecie ciasno, nosic w chustach zeby sie uspakajalo i spalo spokojnie ... A nasz element jak tylko probujemy go czymkolwiek omotac to jest wrzask wrzask i jeszcze raz wrzask
Musi miec rece i nogi na wolnosci zebu nimi machac na wsze strony i koniec kropka
Evelin lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:To ja Dziewczyny mam wrazenie ze moj syn jest jakis dziwny ;-P Wszedzie radza otulac dziecie ciasno, nosic w chustach zeby sie uspakajalo i spalo spokojnie ... A nasz element jak tylko probujemy go czymkolwiek omotac to jest wrzask wrzask i jeszcze raz wrzask
Musi miec rece i nogi na wolnosci zebu nimi machac na wsze strony i koniec kropka
Ceni sobie wolność i przestrzeń. Ma po prostu własne zdanie -
Dusia niektóre dzieci muszą się przyzwyczaić do otulania i spowijania a potem jest juz tylko lepiej
chociaz nie wszystkie lubia pewnie
moja Basia jest raczej wiecznie ciepla i jak otulałam to cienka pieluszka tylko. Padla królewna... teraz nad ranem dopiero karmienie
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Kobietki, jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko żółtkowe i jest miejsce gdzie zaczyna tworzyć się Bobo
22.02 wizyta serduszkowa
Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
Witam..
Miałam się nic nie odzywać bo mam problemy Leosiowe.. Poważniejsze niż się może wydawać ale na razie nie chcę nic pisać.. Zrobię badania będę mieć czarno na białym to będę pisać.. Póki co 22 lutego mamy poważne badania.. Wiem jak wyjdą bo mają w sumie tylko potwierdzić choć na wynik będę musiała tydzień czekać.. To będzie najgorszy czas..
Proszę.. Trzymajcie za nas kciuki żebyśmy jakoś to przetrwali..
A tak na marginesie to powiedzmy że z kolkami już lepiej.. A w sumie zależy od dnia.. Raz jest tak że normalnie zaśnie a raz jest tak że jest krzyk.. Ale udało nam się wypracować że jak o 22 zje to na jedzenie w sumie nawet się nie budzi tylko zaczyna marudzić ok 5 rano.. Ostanie jeść i śpi dalej..
Pomijając weekend który był bardzo ciężki.. Na rękach źle w wózku źle wszystko źle.. No masakra..
Chuste kupiliśmy ale nie mamy kiedy nauczyć się motac bo płacz krzyk itp po za tym Leon słynie z gwałtownych ruchów odpychania się rączkami do tylu i za sekundę wraca i uderza się w mój obojczyk.. Boję się żeby mu krzywdy nie zrobić..
A kokon polecam.. Sama mam od Eveliny mamy i jestem zadowolona.
Pozdrawiam i śledzę i czekam na Wasze maluszki
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ojej Monia przykro mi, że macie jakieś poważne problemy:( wspieram Was mocno i obiecuje modlitwe o sile dla Was:* trzymaj sie Kochana i pamietaj ze jesteśmy:*
Evelin lubi tę wiadomość
Cherry fajne zdjęcia
:* Piękny maluszek i piękna mama :* Właśnie a Julka już wie, że będzie miała rodzeństwo?
Waldi trzymamy kciuki, przytulam :*
Bella Gratulacje udanej wizyty :*Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Waldi kochanie wspieram i dużo zdrówka mimo wszystko życzę :* pomodlimy się za Was
silna mamusia jesteś, pamiętaj, nie ma dla Ciebie rzeczy niemożliwych
.ze wszystkim sobie poradzisz :*
Bella gratulacje:*
Cherry fajnie że mala tak to przezywa
Ja się zastanawiam od kiedy moja królewna nie śpi bo jak się obudzilam to juz nie spala ale dala mamusi pospacEvelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Fajne takie rozwiązanie spanie z dzieciem i ta bliskosc i wogole...tylko tak jak u nas mowie odpada bo lozko za male...
A i nurtuja mnie jedzcze takie sprawy zwiazane z tym spaniem razem..jak rozwiazujecie to w dzień? No bo przeciez za kazdym razem noe dtzemiecie z malym razem..no a jak zacznie juz raczkowac i wogole to przeciez moze spasc z lozka..
No i przewijanie...przrciez i tak trzeba wstac przewinac bobasa w nocy wiec takie calkiem na spiocha to sie nie odbywa..bynajmniej moj sie rozbudza przy zmianie pieluchyhttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png