Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Witam..
Miałam się nic nie odzywać bo mam problemy Leosiowe.. Poważniejsze niż się może wydawać ale na razie nie chcę nic pisać.. Zrobię badania będę mieć czarno na białym to będę pisać.. Póki co 22 lutego mamy poważne badania.. Wiem jak wyjdą bo mają w sumie tylko potwierdzić choć na wynik będę musiała tydzień czekać.. To będzie najgorszy czas..
Proszę.. Trzymajcie za nas kciuki żebyśmy jakoś to przetrwali..
A tak na marginesie to powiedzmy że z kolkami już lepiej.. A w sumie zależy od dnia.. Raz jest tak że normalnie zaśnie a raz jest tak że jest krzyk.. Ale udało nam się wypracować że jak o 22 zje to na jedzenie w sumie nawet się nie budzi tylko zaczyna marudzić ok 5 rano.. Ostanie jeść i śpi dalej..
Pomijając weekend który był bardzo ciężki.. Na rękach źle w wózku źle wszystko źle.. No masakra..
Chuste kupiliśmy ale nie mamy kiedy nauczyć się motac bo płacz krzyk itp po za tym Leon słynie z gwałtownych ruchów odpychania się rączkami do tylu i za sekundę wraca i uderza się w mój obojczyk.. Boję się żeby mu krzywdy nie zrobić..
A kokon polecam.. Sama mam od Eveliny mamy i jestem zadowolona.
Pozdrawiam i śledzę i czekam na Wasze maluszki
Kochana trzymaj sie cieplutko, oczywiscie że bedziemy trzymac kciuki!!!!
-
ines. wrote:ufff nadrobiłam cały weekend postów
Worldbyme piekny wózek, co to za model?
Klaudyś jak u Ciebie? czyżby już po?
Bella superbardzo się cieszę, do serduszka już tylko tydzień
my wczoraj byliśmy na połówkowym, maleństwo sobie spało i miało gdzieś pozowanie do zdjęć. na szczęście udało się wszystko pomierzyć i wszystkie pomiary są prawidłowe. do tej pory maluszek wyprzedzał termin, teraz zwolnił i wyszło, że jest mniejszy. wg OM 23t0d, wg usg 21t5d. waga tylko 456 g jak porównywałam z innymi dziewczynami w tym czasie to mega maluszek, ale staram się tym nie przejmować, najwazniejsze, że wszystko rozwinęło się prawidłowo, pewnie nadrobi, albo po prostu urodzi się malutki. no i teraz termin niby na 17.06.
a oto królewicz pozdrawia ciocie na śpicha
Gratulacje cudownych wiadomosci :* :* no to termin prawie,że w moje urodziny w Czerwcu
Ciesze sieines. lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:iness cudne malenstwo
Gabrys też nie powalał na USG rozmiarami i wagą, wydawało mi się, że taki bedzie malutki a urodził sie w 38/39tc z wagą 3768g
Takze nie martw się na zapas dzieci sie cudownie różnią, a wagę tak naprawdę nadrabiają w ostatnich tygodniach ciąży: )
Super wiedziec. Mój 3tyg temu wazyl 1640g , zobaczymy dzisSylwia91 lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Otóż to. A dla wygody mamy giga narożnik na którym mieścimy się wszyscy razem z Gabrysiem w kokonie, także luz blus
i nas właśnie osobisty wielki narożnik przekonał do kokonamamy ogromny w B., a że tam uciekamy na prawie cały rok, to jak znalazł
także czekam na paczuchęchociaż zobaczę zawartość dopiero w niedzielę
Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelina, a śmiałam się dzisiaj nawet, że jak nic do Męża do pracy muszę iść - schodami na 27 piętro - to by za wszystkie S wystarczyło chyba
Póki co Mąż miał ubaw, bo dostałam powera i poleciałam na zakupy - boli nieziemsko, ze momentami mnie w miejscu zatrzymuje, ale co tam
Co do jednego z S... ja dzisiaj do ginekologa "i poprosilabym recepte na te tabletki, co to jako jedyne je mozna podczas karmienia" a ten do mnie ze za 6-8 tyg po porodzie. No i tłumaczę mu, że sorry, ale ciaza mi tak wywindowała libido, że ja 6-8 tyg nie wyrobię i jak nic na wizycie kontrolnej w ciąży będę. To zaczął się śmiać i z tekstem, że to trzeba się powstrzymać, a najwyżej zaczniemy od początku, więc mu mówię "to ja brom poproszę.."no i nic, ani tabletek, ani bromu... zapalenia płuc dostanę, jak bede musiala sie lodowatymi prysznicami hamowac czy cos
Zastanawiam się nad tym kokonem i coraz bardziej mnie kusi
Allmita lubi tę wiadomość