Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
"U wielu kobiet w czasie ciąży pojawia się ciemna linia prowadząca od brzucha w dół w kierunku wzgórka łonowego, tzw. linea nigra. Linea nigra pozostanie jeszcze jakiś czas po porodzie, ale z upływem czasu zblednie i prawdopodobnie z czasem zniknie całkowicie."
-
A u mnie to bardziej bym liczyła na to że tata z Holandii mi coś dla maluszka przywiezie.. Moja teściowa baba staroświecka.. Więc nie mam co liczyć. Jak do sklepu wcześniej będę chciała kupić to aferę zrobi że tak się nie robi że za wcześnie.. Ale ja mam to głęboko.. Przy Tosiu słuchałam teraz będę słuchać siebie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Kochane bo.z.moim planowalismy w lipcu jechać na wegry na 5dni na termy jak.myślicie możemy jechac czy lepiej odpuścić?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
WaldhauzerM wrote:A u mnie to bardziej bym liczyła na to że tata z Holandii mi coś dla maluszka przywiezie.. Moja teściowa baba staroświecka.. Więc nie mam co liczyć. Jak do sklepu wcześniej będę chciała kupić to aferę zrobi że tak się nie robi że za wcześnie.. Ale ja mam to głęboko.. Przy Tosiu słuchałam teraz będę słuchać siebie.
No.i bardzo dobrze my z moim dopiero powiadomimy cos kolo 12 sierpnia.jak wejdziemy w 2 trymestr zeby bylo bezpiecznie -
szuflada wrote:czy tylko mnie już kusi kupowanie śpioszków i buteleczek ? głupia jestem, nawet pierwszy trymestr nie minął.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ale sie zdenerwowałam.. Dzwonie do przychodni zapytać o wyniki z bety a tam jakas stara franca sie odzywa zdziwiona ze ja wyniki dzisiaj chce .. Tym bardziej ze jak placilam w rejestracji dzis za badania to Pani mi mowila żeby dzwonić dzis po poludniu bo mogą być.. W pt tak bylo.. No i kazała mi jutro rano po wyniki przyjechać..
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
A jeżeli chodzi o wózki to przerobiłam trochę temat. Ważne aby je zobaczyć na żywo i wypróbować. Dużo z tego co na allegro oferują jest niestety do d.
Są albo ciężkie albo źle się składają albo szybko drą itd.
Jedyna firmę jaka znalazłam która ma.dobre oceny to jest Knorr baby. Dziewczyny sobie chwaląMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
sandrula wrote:Ale sie zdenerwowałam.. Dzwonie do przychodni zapytać o wyniki z bety a tam jakas stara franca sie odzywa zdziwiona ze ja wyniki dzisiaj chce .. Tym bardziej ze jak placilam w rejestracji dzis za badania to Pani mi mowila żeby dzwonić dzis po poludniu bo mogą być.. W pt tak bylo.. No i kazała mi jutro rano po wyniki przyjechać..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Staram sie nie denerwować ale po dzisiejszych rannych przygodach w tej przychodni to mnie szlag trafia.. Babka ktora pobierala krew (jakas nowa) jedna osobę z 15 min trzymała, non stop wydzwaniała po inna pielęgniarkę bo nie umiała sobie poradzić a najlepsze : Mówię, ze ja na betę hcg a ona zdziwiona ,, a jest takie badanie?" :o i musiałam jej dokladnie dyktować jak to się pisze... Teraz tamta zagubiona w rejestracji.. Ręce opadają..
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania