Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Hej dziewczyny:) dzis w nocy obudził mnie bol brzucha taki jak miałam podczas miesiączek ( ciągnięcie w dole) i oczywiście jak zawsze z bólu zwymiotowałam, trwało to 10-15 minut. Podobnie miałam 32 dniu cyklu,dzis mamy 43. Czy to normalne w początkowej ciąży ( 6 tydz. 0 dn)? Ponadto dzis od rana okropne mdlosci. Trochę sie martwię tym bólem:( miała któraś z Was tak?
Normalne... tez mialam...nawet nospe brałam. ..mysia09 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Hej
Ja na chwilę, żeby nie było że nie pamiętam o Was.. poprostu dziecko naprawdę miesza w życiu w pozytywnym znaczeniu
Mój synek jest idealny, serio
Tak jakby Go nie bylo, piękne śpi :*
Z Adamem dzielimy sie obowiązkami
Dlatego w nocy idzie nam sprawnie
Budzi sie na jedzonko co 3-4 godz..
Kupa, mleko, chwila na rękach i w kimono ma już po mału swoje zagrywki , zaczyna przewracac tymi oczkami A jak signalizuje że zrobił kupke bądź że jest głodny to byście padly kocham Go! :* A ten mój jest cudownym ojcem
Dziś załatwilimy wszystko w urzędach itd zostało tylko becikowe
Położna już u nas była , pediatre Kubulek ma.. jest pięknie , poprostu
Aaa bo zapomne..
Nasza lista dziewczyny jest teraz taka jaka być powinna! Szczęśliwe powroty! Gratuluję dziewczyny! każda z Nas zasluguje na to żeby móc przytulić taki skarb, cieszę się że Wam sie udało!
Więc bezproblemowych ciąż kochane, dla wszystkich
I zdrowych maluszków dla mam
A Kuba pozdrawia, dziś zaliczył pierwszy spacerek
Ściskamy !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62dcee5c1597.jpg19Biedroneczka91, Bella_Bella, LILITH.P, worldbyme, mysia09, Sylwia91, Caro, bita_smietana, ines., misiaq, Allmita, Nats, czarnulka24, wvmvw, Posok82, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny:*
Po wczorajszej wizycie melduję, że Maluch rośnie jak na drożdżach! Wg OM był 10t5d a wg USG 11t3d. Fasolinka ma już 4,6cm i fikała najróżniejsze koziołki Mamy też filmik 4D Gin wstępnie sprawdził też przeziernośc karkową i wyszła 0,8. Także idealnie Resztę posprawdzają na prenatalnych. Już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Mam też dwa małe krwiaczki. Jeden zorganizowany, płaski, a drugi naprawdę drobny. Nadal jak najwięcej leżenia i odpoczywania. Dobrze że mam balkon, a dni stają się coraz cieplejsze
Miłego dnia dla Wszystkich :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 08:54
worldbyme, mysia09, bita_smietana, ines., Evelin, Nats, Allmita, Sylwia91, czarnulka24, Posok82, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia nie uwierzysz!!
Wstępny termin mam na 12.10Evelin, LILITH.P, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro super wiadomość!!! Niech Maleństwo dobrze się rozwija i trzymamy kciuki za prenatalne
Evelin pewnie to wiesz, słyszysz często i gęsto - śliczna ta Wasza Kruszynka Super Tatuś z AdamaEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dziękujemy dziewczyny
My teraz walczymy z kupka..
Od 23 nie zrobił ..
Budzi się co jakiś czas i widać że męczy.. nie płacze ale bardzo pręży..
Macie jakieś sposoby...?
Tak kocyk z biedronki..
I żałuję że nie kupiłam więcej bo jest rewelacyjny :*
Ewelina u nas tez wczoraj kupki nie było cały dzień aż do dziś teraz mi zrobił taka snierdzaca że aż boje się zajrzeć :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 06:49
-
Hej dziewczyny. Dzis czuje sie nie najlepiej bola mnie mięśnie i jakos tak dziwnie brzuch, jajniki i nie mam na nic sil.....boje się zeby to nie bylo zapalenie pecherza:|biore luteine dopochwowo i później caly dzień to ze mnie to wypływa...i to w moim wypadku może sprzyjać takim dolegliwością:(ponadto piję dużo wody z cytryną... ech mam nadzieje ze mi się tylko tak wydaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 11:31
-
Cherry_Blossom wrote:World jak tam?07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
mysia09 wrote:Hej dziewczyny. Dzis czuje sie nie najlepiej bola mnie mięśnie i jakos tak dziwnie brzuch, jajniki i nie mam na nic sil.....boje się zeby to nie bylo zapalenie pecherza:|biore luteine dopochwowo i później caly dzień to ze mnie to wypływa...i to w moim wypadku może sprzyjać takim dolegliwością:(ponadto piję dużo wody z cytryną... ech mam nadzieje ze mi się tylko tak wydaje...
Mysia, ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Wciągaj żurawinkę, jak podejrzewasz zapalenie pęcherza. Zobaczysz, jak efekty. Mnie też bolał dziwnie brzuch, jajniki. Dosyć długo. Raz, że macica się rozciąga, dwa profilaktycznie brałam żurawinę i piłam sok z brzozy. I o dziwo po 1 dniu na soku poczułam różnicę.