Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój jest na urlopie
Tym ba4dziej ze nie rodze sn tego nie rozumiem ... Ja właśnie chyba zaraz umrę
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Aguś77 wrote:World, a nie mogłabys pojechac do innego szpitala? Bo to juz naprawde zakrawa na znecanie się.... no kurde ileż mozna..
Już raz zmieniała szpital myślałam, Ze wszystko będzie ok i dalej źle. Albo jechać do tego szpitala gdzie mi steryd podać nie chcieli Jest niby jeszcze 3 szpital, ale sąsiadka w zeszłym tygodniu tam rodziła była 3 tyg po terminie nie chcieli wywołać i mala napila się zielonych wód plodowych i zapalenie płuc, zastosowali vacuum więc tam jechać to wog. Się boję!
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Ja mam pecha
Już raz zmieniała szpital myślałam, Ze wszystko będzie ok i dalej źle. Albo jechać do tego szpitala gdzie mi steryd podać nie chcieli Jest niby jeszcze 3 szpital, ale sąsiadka w zeszłym tygodniu tam rodziła była 3 tyg po terminie nie chcieli wywołać i mala napila się zielonych wód plodowych i zapalenie płuc, zastosowali vacuum więc tam jechać to wog. Się boję!
Ja nie ogarniam jak można pozwolić na coś takiego. To nie trwa 2 dni tylko jak mówisz 10, zanim Ci zrobią cesarke to Ty możesz być wykończona do cna. To jakaś kpina. Trzymam za Ciebie kciuki! -
To nie musi byc do konca tak xe lekarzr nie wiedzą co robią...nie sadze zeby ich celem było celowe znecanie się..najlepsza jest cesarka juz z akcji porodowej bo organizm i dziecko sa w tedy przygotowane na to co nastąpi..alee...mysle ze poeinni wkoncu przyspiesxyc tą akcje chociazby oksytocyna czy coś...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
dziewczyny czy któraś miała do czynienia z cholestazą? czy możecie mi powiedzieć czy daje jakiś widoczny naskórny objaw oprócz świądu?Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:dziewczyny czy któraś miała do czynienia z cholestazą? czy możecie mi powiedzieć czy daje jakiś widoczny naskórny objaw oprócz świądu?
Ja miałam z tym dziadostwem do czynienia praktycznie pod koniec ciąży.
W praktyce wygląda to tak, że swedzi, a nawet możesz mieć wrażenie, że kluje Cię skóra. Nie mam tutaj na myśli tylko rąk, ale i dekolt, szyja, kark, plecy. Nie powstaje żadna wysypka... Po prostu swedzi ciało. Jest to baaardzo upierdliwe i męczące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:40
-
bo zaczął mnie brzuch intensywnie swędzieć bardziej niż zwykle, więc poszłam i posmarowałam się palmersem, a tu na całym brzuchu i rękach plamy jak salamandra.
na początku pomyślałam, że to alergiczne na coś, ale nie zjadłam ani nie dotknęłam niczego co mogłoby wywołać alergie, niczego innego co wcześniej.
alergikiem jestem to prawda, ale kurczę nie mam pojęcia skąd to się wzięło. wykąpałam się i jest lepiej, ale te plamy troche jeszce są.
oczywiście już świruje, że to może to dziadostwo.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
wvmvw wrote:Halo halo kobitki odzywajcie się bo mi sie nudzi w domu a na forum taaaaka cisza
mysia09 lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny... piszę tylko żeby się pożegnać z Wami na trochę. Nałożyło mi się kilka problemów osobistych w domu i po prostu nie mam siły. Nie śpię po nocach, nie jem prawie wcale.. dziw że jeszcze pokarm mam. Wspomnijcie o nas w modlitwie, o siłę na najbliższe dni i tygodnie. Buziaki dla Was i powodzenia dla wszystkich na wylocie
a młodszym brzuszkom życzę bezpiecznego dotarcia do kety :* buziaki...
-
Tak poza tym ze umieram to z pozytywnych wiadomości to odebralismy klucze do Naszego domu *.* Była lokatorka wyzwala nas strasznie, mnie to szczególnie Ale jakoś mam to w dupie... i zaczynamy remont
Evelin lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Sylwia91 wrote:Hej dziewczyny... piszę tylko żeby się pożegnać z Wami na trochę. Nałożyło mi się kilka problemów osobistych w domu i po prostu nie mam siły. Nie śpię po nocach, nie jem prawie wcale.. dziw że jeszcze pokarm mam. Wspomnijcie o nas w modlitwie, o siłę na najbliższe dni i tygodnie. Buziaki dla Was i powodzenia dla wszystkich na wylocie
Ale bądź silna! I mimo wszystko staraj sie nie zaniedbywać siebie...:* Trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze poukładało!!!Tule Cie mocno:*
-
wvmvw wrote:Halo halo kobitki odzywajcie się bo mi sie nudzi w domu a na forum taaaaka cisza
A tak pozatym to we środę mam wizytę serduszkowa<3 Troszkę się stresuje, ale tez juz nie mogę sie doczekaćOgólnie lepiej sie czuje chodź dzis mnie kilka razy mdliło....A co u Was?
-
Sylwia91 wrote:Hej dziewczyny... piszę tylko żeby się pożegnać z Wami na trochę. Nałożyło mi się kilka problemów osobistych w domu i po prostu nie mam siły. Nie śpię po nocach, nie jem prawie wcale.. dziw że jeszcze pokarm mam. Wspomnijcie o nas w modlitwie, o siłę na najbliższe dni i tygodnie. Buziaki dla Was i powodzenia dla wszystkich na wylocie
Będę pamiętać o Tobie w m9dlitwie
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
mysia09 wrote:Dziewczyny, a jakie używacie balsamy, kremy do smarowania min. brzuszka? Specjalne dla kobiet w ciąży? Ja słyszałam cos o Mustelli czy któraś z Was używa i rzeczywiście jest skuteczna?
mysia09 wrote:Dziewczyny, a jakie używacie balsamy, kremy do smarowania min. brzuszka? Specjalne dla kobiet w ciąży? Ja słyszałam cos o Mustelli czy któraś z Was używa i rzeczywiście jest skuteczna?
Te typowo na rozstępy są od II trymestru, więc na razie czekają na koniec 13tcpóki co używam zwykłych balsamów nawilżających.