Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jakie dajecie/dalyscie 2 imię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:26
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Cherry_Blossom wrote:Potwierdzam!!! (Właśnie na nim leżę)
Sama trochę zydzilam i było mi szkoda ale nie żałuję, że właśnie jego wzięłam, jest cudny
No i naprawdę bardzo zmienia życie ciężarnej
Właśnie weszłam na ich stronkę. Mówicie o tym produkcie który nazywa się kojec motherhood? -
wvmvw wrote:http://m.empik.com/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-bezowe-galazki,p1130884654,dziecko-p?gclid=Cj0KEQjwiI3HBRDv0q_qhqXZ-N4BEiQAOTiCHlGq6nHHdaDzvng6hg0sNUFQqY5j6aXz6O1tiuGH4boaAtYl8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Coś takiego
To jest to Teraz na ich stronie widziałam jakaś promocję, nie jestem pewna czy to dotyczy tego rogala ale zobacz sobie bo może będzie taniej Ja się chyba zdecyduje dopiero jak brzuszek będzie większy. -
Ja kupiłam koło 17 tc w Smyku, bo była wtedy akurat promocja
Tylko, że to moja 2 (3) ciąża więc brzuszek w 17 tc był już spory, w 1 jeszcze wtedy niewiele miałam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:38
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
hej
Ja rogala kupiłam jeszcze w 1 trymestrze (albo na przełomie) bóle krzyża dawały w kość, więc sprawiłam sobie prezent na Boże Narodzenie. Uwielbiam Teraz to już zdecydowanie się sprawdza
Sylwia mam nadzieję, że wszystko się ułoży! Trzymam kciuki i przesyłam moc dobrych myśli
Czarnulko gratuluję! Podwójne Szczęście!
Cherry piękny model na zdjęciach Niech rośnie zdrowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:38
Cherry_Blossom, wvmvw, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Lili Ty to już 3 z przodu, ciągle nie mogę się nadziwić kiedy to tak zleciało;)
Kochana, też nie wiem, kiedy Wczoraj Mąż rozmawiał ze znajomą i tak mówi, że w sumie to chyba nie dociera do niego, że to już tak blisko. Niedawno róże przyniósł po pozytywnym teście, a teraz... będę szykować Mu żelazko do prasowania Po weekendzie powoli prasowanie i chce się już spakować do szpitala.
Moja znajoma urodziła w 33 tc. Opowiadała jak chodziła za Mężem i mówiła, że w tym tygodniu urodzę, zobaczysz, że urodzę. No i urodziła. 1 faza porodu przespana na paracetamolu. A druga trwała 24 minuty. O 7 zjechała na salę porodową, o 7:24 Synek był na świecie.
Jeszcze tylko wózek dojdzie i jesteśmy gotowi na wszystko (aczkolwiek mocno wierzę w to, że Mały jeszcze nieco posiedzi - mam i tak intuicję, że będzie majowe dzieciątko )Evelin lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:ines a jeżeli chodzi o zapach i wchłanianie się jednego i drugiego to co powiesz ciekawego Polecasz któryś bardziej czy właściwie podobne?
palmers wchłania się troszkę szybciej, bio oil jest bardziej tłusty, ja mam specjalne stare rozciągniete koszulki które ubieram po nasmarowaniu się żeby nie upaprać od razu czystych w palmersie może przeszkadzać intensywny zapach - zwłaszcza na początku.
w bio oil pokładam wielkie nadzieje bo naprawde rewelacyjnie nawilża - lepiej niż palmers, no i stosowałam go po operacji i pięknie mi blizny po szyciach wybielił.
z palmersa mam dwa, ten krem gęsty i balsam z pompką. to na brzuch używam raczej ten krem, a balsam na inne partie ciała.
co do skuteczności to się wypowie jeśli wytrwam do końca bez rozstępówCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
wvmvw wrote:Ja tez chyba zdecyduje się na zakup już teraz nie mogę wcale spać po kilka godzin bezsennych w nocy. Zanim brzuszek urośnie to sie ogarnę z tym sprzętem
Nie żałuj sobie sen ważnywvmvw, Evelin lubią tę wiadomość
-
wvmvw wrote:Ja tez chyba zdecyduje się na zakup już teraz nie mogę wcale spać po kilka godzin bezsennych w nocy. Zanim brzuszek urośnie to sie ogarnę z tym sprzętem
ja kupiłam i żałowałam że tak późno naprawde ułatawia spanie i odpoczywanie, ja kupowałam na supermami. chyba wychodziło troszke lepiej niż motherhood z tego co pamiętam. w każdym razie polecam!
Cherry to już połówkowe? WOW ale ten czas leci! piękny bobas rośnie
World ja sie zastanawiam właśnie czy w ogóle dawać drugie imie. mąż chce po dziadkach (obydwaj nasi mieli takie samo ) ale jeszcze się zastanowimy, bo ja najchętniej bym na jednym poprzestała.Cherry_Blossom, wvmvw lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:palmers wchłania się troszkę szybciej, bio oil jest bardziej tłusty, ja mam specjalne stare rozciągniete koszulki które ubieram po nasmarowaniu się żeby nie upaprać od razu czystych w palmersie może przeszkadzać intensywny zapach - zwłaszcza na początku.
w bio oil pokładam wielkie nadzieje bo naprawde rewelacyjnie nawilża - lepiej niż palmers, no i stosowałam go po operacji i pięknie mi blizny po szyciach wybielił.
z palmersa mam dwa, ten krem gęsty i balsam z pompką. to na brzuch używam raczej ten krem, a balsam na inne partie ciała.
co do skuteczności to się wypowie jeśli wytrwam do końca bez rozstępów
Bio oil używasz tylko do brzucha czy do piersi, ud i pośladków tez? -
Bella_Bella wrote:Bio oil używasz tylko do brzucha czy do piersi, ud i pośladków tez?
piersi też a biodra to jak mi się zjedzie uda i poślady raczej tylko balsam z palmersa. no ale ja raczej nie tyje o dziwo w udach, mieszcze się w nogach we wszystkie spodnie sprzed ciąży... w biodrach 2 cm mi przybyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:04
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]