X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zgaga w ciąży
Odpowiedz

Zgaga w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katri94 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2024, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem w 7 tyg ciąży ostatnio miewam uporczywą zgagę staram się jeść lekkostrawnie ale mimo to wraca to wszystko czy któraś z was miała tak może i co pomogło ?

Starania od 2017r.
    🙋30 lat
    Ciąża naturalna cud lipiec 2024❤️
    25.02.2025 🩷👶

age.png
  • Maszonek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2024, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Gaviscon - bezpieczny w ciąży. Niestety mleko, migdały, czy siemię lniane u mnie nie pomogły. Gaviscon za to tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2024, 23:26

21.10.2024 Krzyś jest z nami 👶

event.png
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2024, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez całą ciążę w ilościach hurtowych kupowałam rennie, nic innego nie pomagało

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • Katri94 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2024, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maszonek wrote:
    Polecam Gaviscon - bezpieczny w ciąży. Niestety mleko, migdały, czy siemię lniane u mnie nie pomogły. Gaviscon za to tak.

No mi też właśnie nie bardzo pomaga, najgorzej wieczorem nadejdzie ta zgaga. Oki dzięki za polecenie 😊

Starania od 2017r.
    🙋30 lat
    25.02.2025 🩷👶

age.png
  • Katri94 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2024, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonflower wrote:
    Ja przez całą ciążę w ilościach hurtowych kupowałam rennie, nic innego nie pomagało

Też chciałam ale nie byłam pewna czy można, wrazie czego może dopytam mojego lekarza na kolejnej wizycie. Dzięki

Starania od 2017r.
    🙋30 lat
    25.02.2025 🩷👶

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2024, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mleko czekoladowe z lodówki :D

09.02.2023 - ⏸️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ