zimowe mamusie poradzcie
-
Hej witam mamy ktore rodziły w chłodne dni ale także wszystkie inne mamy które po prostu uzywaly wózka w zime/jesien.
Bedziemy rodzic w zime i wlasnie wybralismy wózek i jeszcze nie zamowilismy, jedyne czego mu brakuje to uchwyt na kubek bo goraca herbata na spacerze to cos co by mnie uszczesliwiło, jednak to bedzie nasze pierwsze dziecko wiec tak naprawde nie wiem co bedzie wazniejsze, stąd pytanie do was doswiadczone mamy : czy na chlodnych spacerach żalujecie ze nie macie uchwytu na kubek z ciepłą herbatą, czy może wrecz przeciwnie wasz wózek ma uchwyt ktory lezy nieuzywany w szafie?
-
Uważam, że uchwyt na kubek to ost rzecz, na która zwracać uwagę. Tak jak koleżanka piszę na pewno można osobno dokupić.
Dla mnie najważniejsze duże pompowanie koła, które maja sobie radzić w różnych warunkach.szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Ja rodziłam we wrześniu ale całą zimę jeździłam wózkiem i dla mnie najważniejsze były duże pompowane koła żeby poradziły sobie ze śniegiem i właśnie taki wózek kupiłam. Uchwyt na kubek w ogóle dla mnie nie miał znaczenia, w moim wózku go nie było i nawet nie pomyślałam żeby go dokupić bo był zbędny.
kataloza lubi tę wiadomość
-
ja rodziłam w lipcu, więc do stycznia jezdziliśmy gondolą, potem musiałam zmienić na wersje sportowa z wózka 2w1 bo mały był duzy i w kombinezonie się nie miescił w gondoli, jak dla mnie uchwyt na kubek był zbedny, bardziej uzywałam go w lecie na butelkę z wodą, takie uchwyty mozna dokupic osobno
Zwróc uwagę jak zapina się ta osłonka na gondoli, żeby dobrze chroniła dziecko, dla mnie ratunkiem była też duza przedłuzana buda w spacerówce, dzięki temu mogliśmy spacerować z młodym bo nic mu nie wiało:) noi pompowane koła podstawa -
bardzo wam dziekuje dziewczyny za opinie, wlasnie to chcialam usłyszec bo wybralam wozek który wydaje sie ze ma warunki jezdne super nawet zimą, ma dosyc duze pompowane koła tak jak wspominalyscie i jest sredniej wagi ok 14 kg, a ten kubek mnie martwil ale mąż tez mi powiedzial ze kupimy jakis uniwersalny jesli bedzie potrzeba. Dzieki za odpowiedzi teraz jestem spokojna ze to dobry wybor ze wzgledu na warunki jezdne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 22:21
-