2 raz z rzędu brak owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda tak patrze na Twój wykres i też widzę, że niezłe cyrki się dzieją.
Jak to mówił kiedyś mój kolega ze szkoły "I weź tu weź" jak nawet nie ma jak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli algorytm owu zmieni zdanie to zmieni Ci owulację.
Ja w zeszlym cyklu miałam potwierdzone i gin, że owulacji nie było, a ovu nie dość, że ustaliło mi owulację to jeszcze dwa razy mieniało (pierwszy raz w 3 dpo, drugi w 5dpo).
Pamiętaj, że to program. tylko ginekolog może potwierdzić, że owu była. -
Ja i tak już gdzieś w myślach spisałam ten cykl na straty jako scheda po faszerowani się antykonceptykami
wiem, że to tylko program, który ma prawo się mylić i pewnie często się mu to zdarza po wpisani dzisiajszej tem, nie dość, że przesunęło owulację, to jeszcze zaznaczyło ją ciągłą linią także patrzę sobie na to wszytsko z wielkim przymrużeniem oka
Gigsa, widzę, że Ciebie też program postanowił owulacją uszczęśliwić
-
Hej Dziewczyny, zaczęłam korzystać z tego programu- dopiero ten miesiąc tak sumiennie, ze spisywaniem temp i w ogóle. Robiłam testy owu i dzisiaj rano były dwie porządne krechy a wieczorem już druga była słabsza.
Chciałam się dowiedzieć po ilu cyklach program zaznacza podstawową temperaturę ciała? Albo owulacje? Bo niby zapisałam się do ovu zaraz po poronieniu, ale jakoś nie miałam natchnienia, żeby je sumiennie uzupełniać. I wg ovu owulacji nie miałam przez dwa cykle a wiem, że była bo akutar trafiały mi się wizyty z usg.
Pomożecie? Albo zerkniecie na mój wykres i coś podpowiecie? -