Aromek stymulacja
-
Hej, tak, to mój 4 cykl, biorę 3-7 dzień 🤔 może upewnij się u niej jakoś?
Myszak lubi tę wiadomość
-
To wszystko zależy gdzie chodzisz, do jakiego giną itd. Ja jestem w klinice leczenia niepłodności. Reaguje dobrze, pęcherzyki ladnie rosną, czasem po dwa w jednym jajniku, endometrium mam zawsze ok na okres okoloowulacyjny. Nie mialam dodatkowego monitoringu żeby sprawdzic czy pekaja, chodzę do mojego gina zawsze 15-16 dc, owulacje mam 18-19 dc - poznaje po samopoczuciu, zreszta tak, biore za kazdym razem zastrzyk Zivafert na pęknięcie. Po owulacji przez zastrzykiem robie testy owulacyjne zeby sobie sprawdzić czy dobrze czuje zbliżająca sie owulke. Lekarz uwaza, ze wszystko cacy, bo po 14-15 dniach dosje miesiaczke, cykle 30-31 dni.
Bądź dobrej myśli 🙂 poczytaj sobie na innych wątkach co suplementuja dziewczyny itd. Możesz też opisać troszkę swoją historię staran, coś więcej o cyklach. Mierzysz temperaturę? Robisz testy owulacyjne? Itd, takie info w stopce dużo daje 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2024, 21:34
Myszak lubi tę wiadomość
-
Z tymi uderzeniami gorąca ciekawe, nic takiego się nie dzieje, może kazdy organizm inaczej. U mnie to bardziej bóle i ciągnięcia jajnikow, trochę puchnięcie brzucha, wzdęcia to bardziej. Samo branie aromka nie ma na mnie efektu- w dniach, w których go biorę.
Zapraszam też na wątek marcowy w sekcji Oczekiwanie na testowanie, polecam przeczytać 1. post 🙂
Powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki! 🍀
Myszak lubi tę wiadomość
-
Hej!
Pierwszy cykl biorę Aromek od 5-9 dc. Monitoring mam 16 dc. Czy to nie jest za późno? Nie chciałabym przegapić szansy. Co o tym sądzicie?Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Hej wszystkim, pierwszy cykl z Aromkiem zakończony niestety bez ciąży…. Zaczynamy drugi 🙂Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Cześć Pcos-ka😊 u mnie 3 cykl z Aromkiem, a drugi cykl z ovitrelle... Czekam na testowanie. Jak się czułaś po Aromku? To Twoja pierwszy w życiu stymulacja?
Pcos-ka lubi tę wiadomość
starania od września 2021 roku..
PCOS - 2 lekarzy na "TAK", dwóch lekarzy na "NIE"
stymulacja owulacji od kwietnia 2024 r. - letrozol
dodatkowo fertistim -
Za soba mam pierwszą w życiu stymulację. Po Aromku czułam się bardzo dobrze. Czułam, że jajniki pracują i jak się potem okazało urósł piękny pęcherzyk. Niestety cykl nie zakończony sukcesem i czekam na 5 dzień cyklu aby móc znowu podejść do Aromka.Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Hej dziewczyny, jestem po 3 cyklach z Aromkiem i zaczynam właśnie 4 cykl. Czy którejś po tylu cyklach się udało czy raczej szanse są już marne?Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Ja jestem podczas 4 cyklu z aromkiem ale moje nadzieje nie są zbyt wielkie…. U mnie to raczej nie jest cudowny lekRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️