X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ból jajnika tuż po owulacji
Odpowiedz

Ból jajnika tuż po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M5ilena Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według ovu friend owu była 20 dc, dziś mam 24 i wciąż boli mnie prawy jajnik. Nie tak jak przed i podczas owulacji ( zawsze mam ból prawego bądź lewego jajnika), ale wciąż odczuwam ból. Co to może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 14:21

Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań

💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩
  • M5ilena Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam, że dostałam też bólu w podbrzuszu Jak na @. Miałam go z 1-2h wieczorem

Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań

💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie 2 cykle temu bolał jajnik od owu do następnego okresu. Cykle sa różne.

mkwia
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolal jajnik od owulacji przez 2 tygodnie...dzisiaj jestem w ciazy :) wiem wiem ze kazdy moze ogranizm inaczej reaguje ale ja.nie mialam w zadnym cyklu tak... dzisiaj jestem 3 dni po spodziewanym @ :) zycze powodzenia

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ