X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Brak bólu piersi podczas owulacji i przed @.
Odpowiedz

Brak bólu piersi podczas owulacji i przed @.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie , bo nie mogę się doszukać na forum odpowiedzi. Odkąd odstawiłam tabletki wogole nie bolą mnie piersi w czasie owulacji czy przed @.
    Kiedyś tak miałam, a teraz mija piąty cykl i nic.
    Czy to jest normalne ? Czy powinnam zrobić jakieś badania ?

mkwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zrób 7 dpo progesteron.

To jego poziom jest odpowiedzialny za ewentualny ból piersi.

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamka82 wrote:
    Hej, zrób 7 dpo progesteron.

To jego poziom jest odpowiedzialny za ewentualny ból piersi.

To znaczy, że może być za niski ? Też myslalam o progesteronie i wybieram się na badania 7 dpo owu.

mkwia
  • Alicja81 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika ja robiłam dwa miesiące temu progestero- wyszedł ponad 80, a nigdy nie miała bólu piersi, w zasadze to cały cykl u mie są takie same.

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    Ponowne starania od 2014r
    08.2020- beta 2,3
  • maj2018 Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja także mam brak bóli piersi.W zeszłym cyklu mój progesteron w 7 dpo to 19.99ng/ml tak więc był dobry a bóli brak, piersi są takie jak każdego dnia cyklu.

maj
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uspokoiłyście mnie :) ja też zbadalam proga 7dpo i wyszło 19.44 takze w porządku, ale piersi nie bolą. Więc nie jestem sama :)

mkwia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ