Brak owulacji...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMandi :) wrote:Bardzo ciężko mi się do ginekologa dostać. A jak jest z tym monitoringiem?
U Mnie to było tak, że miałam 3 wizyty w jednym tygodniu i na każdej robione USG, czy pęcherzyki są i rosną ..
Brałam do tego Clo 3x1 przez 5 dni a gdy pęcherzyk miał 19 - 20 mm dostawałam pregnyl na pęknięcie .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
póki co mam dostinex na zbicie prolaktyny, podobno przez to że jest podwyższona mogą nie pękać, mam iśc w styczniu do lekarza, jak nie będą pękać to pewnie dostanę jakieś tabsy, choć nie ukrywam, że wolałabym, aby już pękały Póki co czekam na @ a tu jakieś takie nikłe plamienia tylko ciągle coś
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny.
na ovu jestem od niedawna. sadziłam, że będę mogła w grudniu testować lecz okazało się że brakuje mi owulacji moje cykle są jednofazowe a jajniki mnie bolą bo są przepełnione pęcherzykami ;( słyszałyście cokolwiek na temat preparatu INOFOLIC? może macie jakieś własne doświadczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 23:40
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
baba_Jagna wrote:hej dziewczyny.
na ovu jestem od niedawna. sadziłam, że będę mogła w grudniu testować lecz okazało się że brakuje mi owulacji moje cykle są jednofazowe a jajniki mnie bolą bo są przepełnione pęcherzykami ;( słyszałyście cokolwiek na temat preparatu INOFOLIC? może macie jakieś własne doświadczenia? -
nick nieaktualnyBaba Jagna jeśli chodzi o moje skromne zdanie to na twoim miejscu zamiast skupiać się na tym aby pęcherzyki pękały poszukaj bardziej powodu dlaczego tak jest że nie-pękają. ja piłam Inofem (to samo co Infolic) lecz i tak skończyłam na badaniach ponieważ przyczyna moich nie pękniętych pęcherzyków jest głębsza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:55
-
lekarka zaproponowała położenie się do szpitala jednakże mój styl życia póki co nie pozwala na tak długą przerwę. lekarka zasugerowała mi że może to być PCOS (po obrazie w USG) jednakże po prosiłam o alternatywę. Możecie uważać że to mało poważne ale na dzień dzisiejszy tylko tyle mogę dla siebie zrobić ...Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.